Balrog Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 Scháním plecháče na octávii 1 plecháče na zimu.Mám skoro nová zimní kola na renaultu laguně a chtěl bych je dát na octávii,ale jsou to 16.Nevíte asi jaká je rozteč na renaultech a asi neni stejná jako na octávii?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francoa Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 potřebuješ rozteč 5x100 renaulty mají jinou. Na RS musíš dat od 16" a výš kvuli brzdového kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 17. Září 2008 Sdílet Vloženo 17. Září 2008 16" plecháče na OCT I se sehnat dají a jak píše francoa, na RS se dokonce použít musí. Jinak pokud vím, tak Laguna má v 16" rozteč 5x108 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 http://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/plechove-...&pocetder=5 ale já bych raději koupil liťáky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 O těch liťákách jsem také přemýšlel,ale na zimu nevim,nevim?chtěl bych co nejlevněji sehnat a jen přezout gumy s rencka abych ušetřil.Budu muset šetřit na léto na gumy na mé 18´.Jinak díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Takové rozhodování jsem měl taky, starší ocelový disk by mě stál 500,-, musel bych to opískovat a nastříkat a k tomu koupit nějaké hezké poklice, nejlépe Škodovácký, takže by mě to vyšlo cca na 4 tisíce, tak jsem raději od kámoše koupil liťáky za 5 tisíc a jen jsem je umyl a přeleštil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 18. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2008 Budu hledat a snad něco najdu.Přeci jen Zima už se blíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Nemate v zime problemy s tema lityma, co se brzdeni tyce? Kdyz necham auto stat tak 2-3 dny a pak se rozjedu, tak prvnich par kilometru je znat, ze brzdy poradne nebrzdi. Na zimu zatim pouzivam original 15"... Prijde mi, ze se tam pres ty mezery dostava hodne bordelu ze silnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lokiu Vloženo 19. Září 2008 Sdílet Vloženo 19. Září 2008 Som našiel u nás:http://www.webtire.eu/sk/index.php?p=akcioslemezfelni Asi nejaky maďari, ale ceny maju dobre. Hoci teraz je na 15ky najlepšia cena na www.pneupex.sk A čo sa týka elektrónov alebo "litakov" v zime tak nikdy viac. Minulu zimu som tak jazdil(6lúčové 16 palcové elektróny) Ked som na jar pozrel pod auto a videl jaky je tam nahadzany bordel som nechapal. A to som cez zimu chodil najmenej raz za 2 tyzne na umyvarku. Takže doporučujem klasicke plechače(a možno ešte aj puklice na nich) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 20. Září 2008 Sdílet Vloženo 20. Září 2008 Opravdu mě fascinuje toto téma "Dají se sehnat plecháče 16?" To je taková hovadina, jako bych se zeptal kde asi dostanu koupit maso na zítřejší můj oblíbený nedělní řízek! Odpovím si raději sám - kouknu se do pekařství! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IVO Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 16" plechace mam, jete dva mesice, ve vybornem stavu, prodam levne. Tel. 603220663 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.