Publikováno Září 22, 200816 r Kolegové, bylo mi nabídnuto toto topení. Je to demont z Feldy. Kdopak ví kam to namontovat a jak zapojit? V nadpisu samozřejmě má být BENZÍN ale nejde to opravit Upraveno Září 22, 200816 r od Milda.J
Září 22, 200816 r Nazov je opraveny... Skusal si montazne stredisko eberspaecheru? Mam taky dojem, ze v poslednej dobe vraj ponukaju moznost dokupenia "rurok specifickych pre auto" a samotne kurenie prehodia. Teda ak su ochotni...
Září 28, 200816 r Autor Nikdo si to nemontoval?? náš místní " Eberspächer-servisman" je skoupý na slovo.....to víte, když poradí, nebude mít kšeft
Říjen 3, 200816 r Autor tak pánové, neříkejte mi, že se tady nenajde někdo "od fochu" kdo by mi mohl poskytnout informace (pšt-manuál ) je nás tu přece hromada a žádný "topenář" ?
Říjen 3, 200816 r Já mám ve svojí Octě taky přídavný topení/B4W/, je to moc super, můžu ti poslat manuál když mi pošleš adresu, ty jsi z Vysokýho mýta? Tam to dělá p.Čimbora,že? Nebo Ti dám kontakt na technika v Praze, p.Žáček, dobrý chlap, tel.602506028.
Říjen 18, 200816 r Autor musí být topení zapsané v TP???????.....když si ho namontuji sám, tak mi ho tam asi nikdo nezapíše- jestli tam má být
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.