maros Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Thoms ..... To se ceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) Včera jsem nahlédl do interních novin - Škoda Mobilu a hle, našel jsem informaci, že v sobotu 30. května proběhne den otevřených dveří ve Vrchlabí. Plné znění informace je zde: Škoda Mobil 8/2009. Je to na druhém listu Internu. Předpokládám, že akce bude podobná dni otevřených dveří v Kvasinách, který proběhl před několika lety, tzn. že bude otevřena hala montáže, kde bude cyklická ukázka na několika taktech(možná i svařovna) + doprovodný program (jízdy na polygonu...). Vzhledem k tomu, že se jedná o nevýrobní den, je jasné, že nebude vidět nic z výroby, tzn. že bych se i přesto, že takový den otevřených dveří proběhne, snažil dál uspořádat exkurzi ve výrobní den, abyste všechno viděli v reálu. V tuhle chvíli už jen sháním nějakého člověka, který by nás po závodě provedl, jelikož já to tam neznám. Jen dodám, že toho 30. do Vrchlabí osobně nepojedu, jelikož jsem zařídil kolegům z lakovny exkurzi na přehradu Les Království u Dvora Králové (cca 30 km od Vrchlabí), tudíž budu tam. Pokud byste někdo chtěl zavítat do hráze téhle přehrady a do technického zázemí elektrárny, zbývá nám ještě pár volných míst Editováno: 7. Květen 2009, autor: Thoms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Vážení, jen bych tímto chtěl připomenout, že zítra, 30. 5. 2009, je od 10:00 do 16:00 den otevřených dveří v závodě Vrchlabí. Více informací ZDE . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Díky za připomenutí, ale já bohužel musím být někde jinde a dělat něco jiného, snad příští rok a nebo na té ofiko exkurzi co se nějak dohouká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Bude ještě někdy takhle něco kluci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Bude ale kazí nám to ještě neodtajený SuperB kombi.. Takže na podzim v zimě by se mohlo něco dít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Uz ho odtajnili Kdy jedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 18. Září 2009 Sdílet Vloženo 18. Září 2009 Zrovna v souvislosti s tím, že už by nemělo nic bránit exkurzím, kontaktoval jsem minulý týden opět muzeum a hovořil jsem s kolegyní sl. Munzarové (ta měla dovolenou). Bohužel mi sdělila, že jsou ještě stále exkurze pozastaveny a že se mám ozvat začátkem příštího roku, že je plánované obnovení exkurzí zhruba v červnu, ale je možné, že to bude o pár měsíců dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 19. Září 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2009 Thoms: no se slečnou Munzarovou jsem měl čilou korespondenci, takže.. to jsi moc neosvětlil, ale lepší jak nic Každopádně, já myslel, že bys to táhl nějak přímo v Kvasinách, více méně mimo muzeum, spíš tak po soukromé, služební lince.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 20. Září 2009 Sdílet Vloženo 20. Září 2009 To dadacek: Zkoušel jsem to, ale ochrana závodu to nepovolí. Ještě tak, když byste byli dva, tři, tak by se to dalo zařídit jako firemní návštěva, ale o deseti až dvaceti lidech nemohu na vrátnici tvrdit, že jsou z firmy XY a budou na lakovně vyměňovat filtry ve vzduchotechnice... Vrchlabí jsem také zkoušel - komunikoval jsem z asistentkou Ing. Václavíka, vedoucího závodu a ani tam jsem nepochodil. Hold musíte vydržet do jara. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Zrovna v souvislosti s tím, že už by nemělo nic bránit exkurzím, kontaktoval jsem minulý týden opět muzeum a hovořil jsem s kolegyní sl. Munzarové (ta měla dovolenou). Bohužel mi sdělila, že jsou ještě stále exkurze pozastaveny a že se mám ozvat začátkem příštího roku, že je plánované obnovení exkurzí zhruba v červnu, ale je možné, že to bude o pár měsíců dřív. něco musí být, protože se na Vysoký škodovácký škole pro prváky pořádaj exkurze do výroby v rámci výuky pokud budu vědět něco bližšího, hodím echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 jestli se bude něco konat, tak bych se k bám přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 (editace) Exkurze v rámci výuky na ŠAVŠ jsou pravidelně každý rok - je to v rámci výuky předmětu Základy strojírenské výroby - sám jsem tohle absolvoval. Je to ale jen v provozech v Mladé Boleslavi - tam jsou ale exkurze stále povolené. Onehdy jsme byli v hutích, v motorárně, na montáži A5, na svařovně, lisovně a ještě tuším v dílnách Motorosportu. Problém je s pobočnými závody. Je mi ale s podivem, že jsem jsou exkurze zakázány, přesto před čtrnásti dny jsem šel na oběd a hle - uvnitř areálu cizí autobus plný lidí (nábor nových dělníků to nebyl ). Na lakovně nebyli - tam je úplný zákaz návštěv, ale minimálně na montáži byli... Už mě to odělení muzea a exkurzí z MB začíná krapet štvát... Editováno: 31. Říjen 2009, autor: Thoms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Ahoj vážení, mám opět zkusit rozvinout sítě a poptat se, jak to vypadá s exkurzemi v Kvasinách? Exkurze už by v tuhle dobu mohly být povoleny. Jinak jsem v kontaktu s panem Čtvrtečkou, který dříve provázel po závodě a zná naprosto detailně jeho historii i současnost. Zatím žádnou exkurzi neprovázel - tím myslím od začátku platnosti zákazu exkurzí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Kvasiny by mohly být hodně zajímavý. Pokud by byl zájem, můžu se poptat, resp. objednat prohlídku v muzeu v Bouli a pokud by se podařilo, tak i s depozitářem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Myslím, že je to dobrý nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemar Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Taky bych se konecne nekam zajel mrknout... Kdyz by to dopadlo, bylo by to super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) Ok, zítra té Munzarové zavolám. Edit: Jsem na to samozřejmě zapomněl.... Takže pozítří druhý pokus. Tentokrát už mám upomínku v mobilu. Editováno: 10. Březen 2010, autor: Thoms Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Tak vážení, sl.Munzarová mi v pátek řekla, že exkurze do Kvasin jsou již opet povolené. Pořádají se vždy v pondělí a v úterý, v osotatní dny bych to musel s panem Čtvrtečkou, který po Kvasinách provází, nějak domluvit. Termíny zatím moc obsazené nejsou, takže dávejte návrhy. Jo a max.počet osob v jedné skupině je 20 lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 (editace) Určitě se hlásím (4 lidi), termín je mi celkem volný. Editováno: 13. Březen 2010, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Taky hlasim - zatim 1 člověk terminově taky celkem jedno - spiš bych bral ale utery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Take se hlasim do Kvasin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 sakra chlapy, já chci taky jed, ale v týdnu nemůžu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 Tak vidím, že zájem určitě bude, Co takhle udělat dva termíny, jeden někdy za měsíc v pondělí a další o měsíc později v úterý? Zkusil bych tedy třeba 12. dubna, zda je ten termín vůbec volný... Jinak není potřeba shánět nějaký autobus, tak jak je tomu při exkurzích v MB. Po závodě se dá v poho projít pěšky. Mobily s foťáky už před vrátnicí taky nemusíte nechávat, jen ale stále platí zákaz focení a natáčení. Co se týče času, chtělo by to dopoledne, protože to jedou všechny linky. Panu Čtvrtečkovi cinknu, zda by pro nás nechtěl udělat nějakou rozšířenou prohlídku, případně bych se potřebné souhlasy od vedoucích pokusil zařídit. Do lakovny se určitě nepodíváte, vzhledem k tomu, že jsem tam ale 2 roky pracoval, zkusím se dohodnout s vedoucím, že bychom třeba jen nahlédli k robotům na nástřik vrchního laku - tam se dá dojet výtahem a nemusí se chodit nikde po budově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 to pešír: tak objetovat jeden den dovolene....... Co se vlastne vsechno v tech Kvasinach vyrabi? Myslim ze Tourka a dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.