Ol@f Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 Skoda Octavia I 1.8T sportback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 svojím za brány škocny nemůžu bych si vzal něco v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Dadacku, kurňa nemůžu, pokud neudáš moje místo tak ti pošlu to kilošede to slibuju. Musím jet to užgorodu, vykradli nám obytný buňky na vlaku. V poledne vyrážím kua. Já se tak těšil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 tak pánové..pan murder nemůže....nechce si to někdo střihnout přes Pardubky a stavit se pro mě??? nenutím vás:-)))ale byl bych rád.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Bych klidně mohl Mííro, pojedeme po 38-čce až do Bolky-Lolky HF: tak co ty panaáčku, jedeš se mnou nebo nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) Murder: uvidíme jak se vyjádří STIB Pokud pojede je všecko OK. Do zítra je ještě čas.. Každopádně je mi líto co se ti stalo, ale česky prosím ale předpokládám, že vám vykradli cosi někde na Ukrajině to je ta vyšší moc. Aneb zákon schválnosti v praxi.. Penta: takže po okreskách jo? Minule jsem vynechal dálnici a jel okreskama a až na pár anomálii to byla fajnová cesta (i z hlediska poznávání okolí) a non drcající dálnice.. Uvidíme se večer ne? EDIT: tak po 38čce taky možná pojedu skrz to, že si dělám mezipauzu ještě v Jihlavě.. Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Penta:brouku fakt???kdeže vede ta 38???kouknu....aspoň bych se svezl pořádným autem s výkoným motorem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Mira: rozdíl nepoznáš.. budou tam beztak jenom 90ky a Penta jezdí přece podle předpisů takže rozdíl mezi HTP a RS žádnej možná tak sekunda ve zrychlení.. a pokud je to rychlostní no tak 130 taky o ničem nevypovídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 tam žádná 38 není:-(..kudyma to jedete......?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) Asi tak před necelým rokem dokončili nádhernou silnici právě skrz Škodovku... Nápověda: hledej Jihlavu a pak jdi nahoru.. z Jihlavy vede rychlostní 38.. a Jihlava je zase pěkně spojená s Vídní.. no ale při současné kryzi to je beztak kontraproduktivní.. Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 bych si vzal něco v práci Třeba volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 ...to má bobajz beztak pořád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 jj třeba dneska jó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 ...HF: tak co ty panaáčku, jedeš se mnou nebo nee? Večer to pořešíme nad hambáčem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 (editace) dada:tak to pak jo:-)to vede přeze mě ta silnice:-)ale já nebudu v Kolíně ale v Pardubkách.....no asi vytáhnu mého oře:-) v kolik dáme teda sraza?v Bolce na tom parkovisku? Editováno: 15. Prosinec 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 15. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Šikulka No určitě musíme dát sraz před 14 hod Nemůžu ale dopředu oznámit náš přesný příjezd.. Vidím to, ale že tak těch 13:30 tam možná už budem. Ještě nevím esli pojedem HTP nebo MPI Uvidí se ráno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Tak my taky uvidíme ráno, v kolik se vlastně vykulíme z postýlek...ale předpokladem je odjezd kolem desáté z Brniska a příjezd dle situace a tolerance čůr...orgánů ...jen s organizátorem to vypadá špatně, nějak se zabejčil a nechce komunikovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Jj Kdoví kde se zapoměl a co dělal že neměl čas ani zvednout telefén !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 (editace) Nebojte, hlavně že žiju Jdu si do školy natipovat test a jedu. Přikládám obrázek, kde že se to teda sejdem a aspon jak to tam + - vypadá (pro příjezd z různých stran). GPS tu jsou už uvedeny. Prosím všechny účastníky o dojetí do 13:55 jinak nás pak hledejte v muzeu Mobil na mě je taky uvedený, ale zopakuji 777 835 963 (s navigací z mojí strany ovšem nepočítejte - Ml. Boleslav opravdu neznám). Připomínám cenu 160/os pro studenty 130/os ale ISICa nebo něco co ukážete v muzeu sebou.. Toť vše a těším se na vás. Je to parking nad tím zákaznickým centrem (na obrázku) Editováno: 16. Prosinec 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 dadacek: co za test tipuješ, smím-li vědět? BOLESLAV! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 ... ty se tam nedostavíš, bych Tě rád poznal osobně Georgi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Však ti jedu pro Golfa za chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Georgi ani se neptej.. Ekonomie se tomu nadává.. sprostý slovo to je a eště k tomu mě nutili tam aji malovat a slušně se podepsat - vrchol.. No uvidíme. 4b ze 7 stačí.. Jo ten Fanánek je dobrej George bych taky rád poznal.. tak nám pak v podniku aspon zamávej někde z toho ředitelskýho postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 16. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Ty máš Fuchse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2008 Georgi: mám, mám.. i ty si nějak informovaný.. nejseš ten co s ním napsal tu učebnicu, že ne nebo že by sám osobně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.