Seth Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 abych vám řekl, tak dělat ve škodovce je někdy pěkně na bednu :-D už jsem tam skoro rok a půl a už těch aut mám někdy plný zuby .. navíc když máte dělat pořád to samý .. ted sice dělám skoro každý dvě hodiny něco jinýho, ikdyž záleží jak kterej den .. ale nejvíc času strávím na OII Scout, když na ně lepím ty bláznivý plasty :-P .. jinak sorry za OT .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Bud rad ze delas ve skodovce, sice rve ze je krize, ale valorizuje platy mate silne odbory atd., o tom si jinde muzou nechat zdat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 mno v tomhle ohledu jsem samozřejmě rád za tu práci jakou mám ;-) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Seth: zase tak OT to není Radec: bys rád další exkurzi? Není problém.. Ale tedka bych to viděl možná jinam (Kvasiny) nebo jak začnou v Bolce dělat Yetáka nebo ty nový Fáby atd.. ať nevidím potřetí to stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Yeti nebude v bolce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Yetiho už představili tak exkurze do Kvasin by mohla klapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Taky bych tu exurzi uvítal.V MB jsem ještě nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jojo..ted bych dal kvasiny..co vy na to pánové??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Já jsem pro každou špatnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kvasiny doporučuju, tam to vypadá zajimavě a ještě zbývá Vrchlabí, ale tam je to o ničem, jediný co se tam dřív dělali octavie scout, ale to už je taky skoro rok v MB .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 jsem pro Kvasiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 tak kdepak máme našeho dohadovatela dadačka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tož nažhavím linku a uvidíme.. ? Otázkou je jestli tam nemají Supa Combi, tobychom pak měli voraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 my o vlku vlk tu:-)nažhav co se dá:-)no nám by ale přeci su combi neva:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Já vím že ne.. ale managmentu Škoda auto asi jo Každopádně prominte, ale dnes nemám náladu se tím zabývat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tak jim kdyžtak pošli ten obrázek SIIC, co tu je...aby viděli, že stejně víme jak vypadá a nemají co tajit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Čuz hoši. Návštěvu Kvasin určo doporučuju. Na montáži teď skutečně občas je SII Combi, ale není tam denně, takže si myslím, že by se to dalo dohodnout. Když by Vás nebylo moc, mohl bych Vás provést i lakovnou - ač to vedení nevidí příliš rádo a hlavně je potřeba dodržet určitá pravidla (bezsilikonové boty, pláště atd...). Lakovna je, myslím skutečně tím nejzajímavějším, co v Kvasinách je - hlavně po stránce použitých technologií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Thoms: To by bylo parádní, tak jen to nějak domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Kuci,jak to vyzera ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Omlouvám se, že jsem sem nenapsal - nebyl jsem víc jak dva týdny v práci, měl jsem angínu a teď v pátek jsem měl co dělat, abych si vyčistil mail Tenhle týden už se k tomu dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak přátelé prozatím mám špatné zprávy: exkurze v Kvasinách s největší pravděpodobností nedopadne - právě z důvodu častých průjezdů prototypů B6 combi ( i když to nechápu, protože je to všechno stejně zaplachtovaný). Se sl. Munzarovou jsem se ještě bavil ohledně exkurze do Vrchlabí - v tom by neměl být problém, pouze musím sehnat někoho, kdo by nás tam provedl, protože tohle ŠA Muzeum už nezařizuje. Opět prosím o chvilku strpení, ale Vrchlabí dopadne určo. Jde spíš jen o to, že tam nemám moc známých (akorát se táta zná s Ing.Václavíkem - vedoucím závodu), tak snad takhle nějak Kvasiny by mohly dopadnout až někdy kolem Vánoc, případně na jaře příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Thomsi, díky moc za snahu ...snad teda klapne zatím aspoň to Vrchlabí, ať se zas někam podíváme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Vrchlabí berem, na Kvasiny počkáme A znáš to dnešní doba.. co kdyby náhodou někdo viděl pod tu plachtu atd atd.. stejně se tam nesmí fotit, ale i tak, že.. Vnitřní předpisy jsou předpisy a porušuje je tak skupinka 2 lidí ne exkurze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thoms Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Jen rychlé info ohledně plánovaných exkurzí: Kvasiny padají na dobro (resp. po oficiálním představení B6 Combi to mám znovu zkusit). Zkoušel jsem přemluvit i vedoucího ostrahy závodu, dokonce to u něj zkoušel před časem i Mühl z představenstva a ani jemu to nepovolili. Vrchlabí mám rozjednáno, tak dám zas vědět, až se zas o zoubek pootočí obě kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Paráda, moc moc díkec, že se tak snažíš :worthy :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.