Přejít na obsah

ochraný nástřik podvozku

nogi

Doporučené příspěvky

Ahoj mám na vás dotaz

nastříkal jsem si na zimu podvozek auta takovou kaučukovou černou hmotou (něco jak guma ). Je to přípravek specialně určen na ochranu podvozku. Otázka zní :-) : nastříkal jsem i výfuk a nenapadlo mě, že jak se výfuk zahřeje, tak ta kaučuková hmota se rozpálí a azčne trochu smrdět. Smrad mi nevadí, jedná se mi o to, aby se nepoškodil samotný výfuk........prosím o radu, ppopř. kdo má stímto zkušenosti.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ještě jsi nenapsal copak je to za auto...no asi fabka:-)já bych to z výfuku sundal páč se bude nejspíš víc zahřívat než by měl....a proč jsi vůbec stříkal spodek???nemá to cenu....u fabie...

no jezdim hodně v zimě, tak sem chtěl ochránit výfuk....když je to ale ochrana pro podvozek, tak by to mělo být i na výfuk ne? no nevím každá rada drahá....

Odkaz ke komentáři

no jezdim hodně v zimě, tak sem chtěl ochránit výfuk....když je to ale ochrana pro podvozek, tak by to mělo být i na výfuk ne? no nevím každá rada drahá....

Na to ti můžu odpovědět, protože já sám stříkám už třetí zimu celej spodek auta+ výfuk+podběhy černým asfaltem ve spreji. Můžu ti odpřísáhnout, že výfuk mi zatím neodešel a to mám auto už pátý rok. Ono to smrdět chvíli bude, ale to jen opravdu chvilku. Časem ti to začne odpadávat v podobě vypálených kousků asfaltu, ale to bude už dávno po zimě. Moje zkušenost....

Odkaz ke komentáři

nic se mu nestane, ale ani ho to neochrání. Výfuk, když už rezne, tak v místě kde v něm kondenzuje voda, tedy zevnitř. Ta povrchová koroze ho nezničí. Jinak osobně si myslím, že nástřik spodku u Fabie je zbytečná investice - už to přeci jen není 120. A zatím jsem neslyšel, že by někomu u Fabie prohnila podlala.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...