P2M Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Co vy na to? Za mě zase jedna zimní hráblo úprava... Hlavně na těch 16" to je čupr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 som strašne zvedavý na reakcie . stačí vymeniť 2 nárazníky a s oktou to nemá nič spoločné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Ten předek mi tam nějak nesedí........přijde mi to že to k sobě moc neladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tak mi přijde, že i barvu maji krapet světlejší než na autě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 celkově to vypadá divně. S tou barvou se mi taky zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 to zadní křídlo, to se někdo vyřádil. Bych ho chtěl vidět po roce provozu. Pokud je z laminátu jak píšou, tak musí být dobře popraskaný. Pokud se na autě vůbec dlouhodobě udrží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 25. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2008 zejména se mi líbí tohle: Jak je patrno, firma nekopíruje žádného našeho výrobce doplňků, ale jde opravdu vlastní cestou. Motem firmy Design Simik je vytvářet design, který se líbí všem tuningovým příznivcum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Takze pokud se libi vsem tuningovym priznivcum, tak jsem rad, ze jsem stale ten normalni netuningovej clovek, pac tahle octa je peknej fujtajbl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 To co je ? Vyzera to, akoby si zena obliekla minisuknu silonove podkolienky a lodicky bez podpetkov. Totalny nevkus .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 ty náhledy nebudu ani rozklikávat, už z těch malých se mi chce zvracet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Můj pocit z toho je takovej, že všechno co na tom autě je, je nedotažené a nedomrlé. Chybí tomu trocha robustnosti a přirozenosti. A když už takovou divočinu v podobě nárazníků, tak by se měli držet trochu víc u země. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Moc skarede upravene auto....tot vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurach Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 Dost nechutný... to se jim ale opravdu nepovedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1972 Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 No nechci vam do toho kecat a ani mi se to moc nelíbí, ale projel jsem si kvůli inspiraci vaše auta a pokud nemate rs tak si ho snažíte dodělat vzhledově, samo že i s kolama protože origo jsou nejhezčí že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 jj, všichni do jednoho si tady doděláváme RS navíc, když nám do toho nechceš kecat, tak nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Mě se libí tak jak ji dělají!Takhle jak je tu je pěkně hnusná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Souhlas, naprosto to k oktě nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Nějak se tam ty světla vepředu i vzadu ztrácejí, moc to oplastovali, nestojí to za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Září 2008 Sdílet Vloženo 28. Září 2008 Podle mě to teda je hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Zcela souhlasím, když někde vydím takhle oplastované auto, tak si vzpomenu na trabant.....ale je fakt, že těch co jezdilo v tom bakelitovém vozítku bylo dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.