Přejít na obsah

Bowlingový turnaj

Dakie

Doporučené příspěvky

Jj, krutopřísná akce, díky EDT :palec2: ...sice jsme na tom nebyli zrovna nejlépe a přiznejme si, že to bylo zejména díky moravské části týmu, ale tak aspoň máme důvod pořádně sprcat zbytek brňáků a navrhnout povinné tréninkové akce, abychom příště reputaci řádně napravili...a taky by to chtělo aspoň trošku rovnou dráhu, která netáhne do leva (asi špatná geometrie) lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík, že jste všichni přijeli, bez vás by to nešlo. Akce VÝBORNÁ, už se těším na repete příští rok. Gratuluju všem, co se umístili a třesu pravicí, těm, co ne. Za chvíli dám na web kompletní výsledky. Spoustu fotos má Lucky_WRC, tak snad je brzo pošle.

P.S. Zůstávali jste tam ještě dlouho?

Odkaz ke komentáři

Akce paráááááááááááádnííííííííí. Levá dráha táhla vlevo :help: příště prosím zkalibrovat a mě naučit házet koule :D

To že sem nejhorší mi nevaaaaa :p a tak trochu (víceméně) jsem to aji čekal lol příště chcu trofej pro nejhoršího hráče :smich:

Fotky budou až se vyspím :feve:

Ještě jednou dík a spešl thanks je pro Skaju :palec2:

Odkaz ke komentáři

to že vyhrálo EDT je uplně jasný....navíc už o tom mluvil Dakie v průběhu hru, že musej jako EDT vyhrát co nejvic pohárů, aby na příští rok sloupli jen plaketky a poháry mohli dát opět do hry :) ...jinak Fíla má naprostou pravdu, že Bobík byl prostě psycho....každej na koho promluvil šel pak s koulí šejdrem :)

Odkaz ke komentáři

všem zúčastněným ještě jednou velký dík! sem nesmírně potěšenej, že se Vám všem akce líbila a už teď plánuju další akcičku :) nebojte, nebude to moc za sebou, aby Vás to nepřestalo bavit :)

Ricardo, omlouvám se za mystifikaci v smsce, máš to opravdu za místo 3., nikoliv 2. jak sem psal :feve: a sorry za probuzení, mě vzbudili už v 8 :)

já bohužel žádné fotky nemám, ale snad Lucky, Vašek a ostatní co měli foťák toto napraví a dají je sem co nejdříve ;)

Odkaz ke komentáři

to že vyhrálo EDT je uplně jasný....navíc už o tom mluvil Dakie v průběhu hru, že musej jako EDT vyhrát co nejvic pohárů, aby na příští rok sloupli jen plaketky a poháry mohli dát opět do hry :) ...jinak Fíla má naprostou pravdu, že Bobík byl prostě psycho....každej na koho promluvil šel pak s koulí šejdrem :)

No a ted si vem, ze tohle Bobik delal i svym v teamu !!! :help:

Odkaz ke komentáři

Ol@f hlasi prijezd domu, a odchod na dalsi akci. Kua su uz utahanej jak pes, jeste ze tahle akce uz je tento tyden posledni. Bohuzel hlasim i drobnou neprijemnost, moji kamaradi pri odchodu byli zastaveni obsluhou, ze jeden z ucastniku akce neplatil a ze to vypada, ze oni jsou posledni. Nakonec jim bylo umozneno odejit, ale museli tam nechat nejaky kontakt. Bohuzel muj. Poprosil bych toho dotycneho ( nekdo z EDT podle nicku - zatim nebudu jmenovat kdyby se to ukazalo jako nepravda) pokud si pamatuje, ze neplatitl at to zajde uhradit, pripadne at Dakie jako hlavni organizator si to zajde poresit na BB Turnov.

Odkaz ke komentáři

všem zúčastněným ještě jednou velký dík! sem nesmírně potěšenej, že se Vám všem akce líbila a už teď plánuju další akcičku :) nebojte, nebude to moc za sebou, aby Vás to nepřestalo bavit :)

Ricardo, omlouvám se za mystifikaci v smsce, máš to opravdu za místo 3., nikoliv 2. jak sem psal :feve: a sorry za probuzení, mě vzbudili už v 8 :)

já bohužel žádné fotky nemám, ale snad Lucky, Vašek a ostatní co měli foťák toto napraví a dají je sem co nejdříve ;)

Mi bohužel foťák tentokrát neměli, ale doufám že se tu nějaký ukážou. Najmi co ten tvůj foťák? :( Zkus tam zajít jestli ho nenašli...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...