MichalF Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 ... nejlepsi TEAM !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 KUTÚLULŮŮŮŮŮ a Michalovi EDT díky za čupr akcičku, respect! a ta dráha stejně byla nakřivo a jeden tým měl luxusní promotion, doufám, že bude vidět na fotkách a ještě jednou edit, i klub se pěkně jmenoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 No jo proste chybel jeden poharek a to pro nejlepe zmaknutej marketing teamu Tam jsme nemeli konkurenci !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Jj, krutopřísná akce, díky EDT ...sice jsme na tom nebyli zrovna nejlépe a přiznejme si, že to bylo zejména díky moravské části týmu, ale tak aspoň máme důvod pořádně sprcat zbytek brňáků a navrhnout povinné tréninkové akce, abychom příště reputaci řádně napravili...a taky by to chtělo aspoň trošku rovnou dráhu, která netáhne do leva (asi špatná geometrie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Já bych to na dráhu nesváděl .... stačí se rozehrát a jde to. Mě to tam pak docela padalo jen konec jsem pokazil. Dva poharky ale poteší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Byla to super akce jako vždy s EDT. Bowling byl skvělej, ale ten hokej málem bylo zranění i hokejkou, vid najmis Dakie mysli na to že jsem křehké stvoření, tak příště menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Jasná zpráva, perfekt jako vždy, akce neměla chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Jojo akcicka paradni, jeste jednou velke diky za perfektni organizaci cele akce !!! Kde mame nejake fotos ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Dík, že jste všichni přijeli, bez vás by to nešlo. Akce VÝBORNÁ, už se těším na repete příští rok. Gratuluju všem, co se umístili a třesu pravicí, těm, co ne. Za chvíli dám na web kompletní výsledky. Spoustu fotos má Lucky_WRC, tak snad je brzo pošle. P.S. Zůstávali jste tam ještě dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Díky za super akcičku...sice jsem musel odjet dříf, protože jsem musel na jinou chlastačku, ale dnešná ráno bylo příjemné, když mě Dakie vzbudil smskou, že u něj mám prej nějakej pohárek...díky EDT, opět velice povedená akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Tak tady je kompletní výsledková listina. v_sledky_bowling.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Měl bych začít tránovat na příště. Abych konečně něco vyhrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Dulezite je zucastnit se, ne vyhrat I kdyz nebudme skromni, vzdycky to potesi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 akcička byla parádní jsem rád že jsem se mohl zúčastnit mé první 3 hody a hned 3x Strike - zatrnulo i všem členým vítězného týmu EDT, škoda jen, že forma nevydržela ...a za to může Bobík že mi před 4. hodem sebral šťastnou kouli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Akce paráááááááááááádnííííííííí. Levá dráha táhla vlevo příště prosím zkalibrovat a mě naučit házet koule To že sem nejhorší mi nevaaaaa a tak trochu (víceméně) jsem to aji čekal příště chcu trofej pro nejhoršího hráče Fotky budou až se vyspím Ještě jednou dík a spešl thanks je pro Skaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Akce to byla luxusní..... fotečky bych nějaký dal,ale nějak se mě stratil foták... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 to že vyhrálo EDT je uplně jasný....navíc už o tom mluvil Dakie v průběhu hru, že musej jako EDT vyhrát co nejvic pohárů, aby na příští rok sloupli jen plaketky a poháry mohli dát opět do hry ...jinak Fíla má naprostou pravdu, že Bobík byl prostě psycho....každej na koho promluvil šel pak s koulí šejdrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 všem zúčastněným ještě jednou velký dík! sem nesmírně potěšenej, že se Vám všem akce líbila a už teď plánuju další akcičku nebojte, nebude to moc za sebou, aby Vás to nepřestalo bavit Ricardo, omlouvám se za mystifikaci v smsce, máš to opravdu za místo 3., nikoliv 2. jak sem psal a sorry za probuzení, mě vzbudili už v 8 já bohužel žádné fotky nemám, ale snad Lucky, Vašek a ostatní co měli foťák toto napraví a dají je sem co nejdříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Dakie: v pohodě není důležité vyhrát, ale být do třetího místa.......................kecám neboj...bylo to super, aspoň sem zas viděl spoustu tváří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 to že vyhrálo EDT je uplně jasný....navíc už o tom mluvil Dakie v průběhu hru, že musej jako EDT vyhrát co nejvic pohárů, aby na příští rok sloupli jen plaketky a poháry mohli dát opět do hry ...jinak Fíla má naprostou pravdu, že Bobík byl prostě psycho....každej na koho promluvil šel pak s koulí šejdrem No a ted si vem, ze tohle Bobik delal i svym v teamu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ol@f hlasi prijezd domu, a odchod na dalsi akci. Kua su uz utahanej jak pes, jeste ze tahle akce uz je tento tyden posledni. Bohuzel hlasim i drobnou neprijemnost, moji kamaradi pri odchodu byli zastaveni obsluhou, ze jeden z ucastniku akce neplatil a ze to vypada, ze oni jsou posledni. Nakonec jim bylo umozneno odejit, ale museli tam nechat nejaky kontakt. Bohuzel muj. Poprosil bych toho dotycneho ( nekdo z EDT podle nicku - zatim nebudu jmenovat kdyby se to ukazalo jako nepravda) pokud si pamatuje, ze neplatitl at to zajde uhradit, pripadne at Dakie jako hlavni organizator si to zajde poresit na BB Turnov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 všem zúčastněným ještě jednou velký dík! sem nesmírně potěšenej, že se Vám všem akce líbila a už teď plánuju další akcičku nebojte, nebude to moc za sebou, aby Vás to nepřestalo bavit Ricardo, omlouvám se za mystifikaci v smsce, máš to opravdu za místo 3., nikoliv 2. jak sem psal a sorry za probuzení, mě vzbudili už v 8 já bohužel žádné fotky nemám, ale snad Lucky, Vašek a ostatní co měli foťák toto napraví a dají je sem co nejdříve Mi bohužel foťák tentokrát neměli, ale doufám že se tu nějaký ukážou. Najmi co ten tvůj foťák? Zkus tam zajít jestli ho nenašli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 foťák se našel, účet srovnán Ol@fe posílal jsem svoje číslo Skajovi.. zkoušel sem Ti volat na číslo, z kterýho si mi volal na sraze v srpnu, ale zvedl to někdo cizí tak nevím kde je chybka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Já hlásím, že číslo jsem hned přeposlal Ol@fovi ...každopádně to už je stejně jedno, když se všechno vyřešilo A nejdůležitější je ten foťák, toho by byla škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) Foťák se zdárně našel a kupodivu nebyl ani v BB ale najmis si ho odložil u mě v garaži na auto a tam nas to nějak nenapadlo hledat... Fotky dam do galerie co nejdřive a využiju i najmisuv foťák ať jich je co nejvíc... Editováno: 16. Listopad 2008, autor: Lucky-WRC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.