Přejít na obsah

Bowlingový turnaj

Dakie

Doporučené příspěvky

Ještě jsou ve hře i další města. Liberec, Hradec Králové, Olomouc, Ostrava, Opava, Plzeň, Karlovy Vary, Kladno, Praha, Trnava, Žilina, Bratislava, Kyjev a samozřejmě nezapomínejme na České Budějovice - tam by totiž chtěl žít každý lol

:smich: Zapomněl jsi na Aš, všichi odtamtud jsou tím pádem nahraní lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau Daku :)

...já jsem sem vlezl až dneska, předtím sme to s Dádou řešili tak nějak v brněnským topicu...takže jak to vypadá, je ještě volno, nebo už je pozdě?? Bych mezi vás rád zavítal, takže minimálně dva účastníci z Moravy kromě Ol@fových notoriků, se kterýma nemáme nic společnýho, protože my jsme slušní kluci, by dorazili reprezentovat :p

...samozřejmě, že nějaké té afterpárty se nebráníme, času máme dost a slina by se snad taky našla :smich:

PS: Pokud potřebuje Vorlajz vytížit auto, aby mohl dojet, tak mu můžu dát skvělej tip na parádní betonový bloky...pár mi jich tu možná zbylo, tak kdybys chtěl, ozvi se mi, číslo na mě máš :wub:

Odkaz ke komentáři

Skaja má to na pohodu,

ukecá to na dohodu,

až ho lapnou modrý švestky,

cestou shodit čtyři šestky,

za bowlingem do Turnova,

sejdem se tam zase znova.

Zkraceně: místa máme dost - minimálně dva týmy se budou tvořit na místě.

Vorlajz si to nerozmyslí?

To si radši v klidu syslí,

doma v rodném Ústí,

čtyři pytle listí. (tenhle verš tak povedenej není, ale když mě napadalo pak už jen dát na konec "prstí" a to bys mi asi neodpustil...) :)

Nebo ta básnička nebyla jen plácnutí do větru a nakonec jedeš?

Editováno: , autor: mole.first
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...