pentadius Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Kluci, asi nepojedu. Na jednu stranu jsem rád, ikdyž to zní sobecky, že nevyšla ta exkurze do ŠA, protože 15.11. jsem již dávno dopředu přislíbil účast na narozeninové párty mých dvou sestřenic (vážně to jsou). Tak se na mě nezlobte, joo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Já hlásím zastoupení za Liberec....Jedu někdo z Libu? že by mě kdyžtak nabral....nakonec do Liťáku jedu až v neděli odpoledne, takže to je pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Ríšo moc se Ti omlouvám, že sem se v pondělí neozval, ale absolutně sem nestíhal čoveče z Liberce leda by ses domluvil s Jveesem69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Ještě jsou ve hře i další města. Liberec, Hradec Králové, Olomouc, Ostrava, Opava, Plzeň, Karlovy Vary, Kladno, Praha, Trnava, Žilina, Bratislava, Kyjev a samozřejmě nezapomínejme na České Budějovice - tam by totiž chtěl žít každý Zapomněl jsi na Aš, všichi odtamtud jsou tím pádem nahraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 To je pravda, taky jsem zapomněl že v Teplicích je narváno, v Dubí je tělo na tělo a v Rudný je to nudný. No a protože v Aši jsou zase na kaši, takže jsem je tam ani nepsal, protože alkohol za volant nepatří a to víme i my, teda spíš vy, ale hlavně vy tady vlevo, že jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Tak jelikoš se zadařilo, tak hlásím účast na turnaj a schůzi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Výborná zpráva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Čau Daku ...já jsem sem vlezl až dneska, předtím sme to s Dádou řešili tak nějak v brněnským topicu...takže jak to vypadá, je ještě volno, nebo už je pozdě?? Bych mezi vás rád zavítal, takže minimálně dva účastníci z Moravy kromě Ol@fových notoriků, se kterýma nemáme nic společnýho, protože my jsme slušní kluci, by dorazili reprezentovat ...samozřejmě, že nějaké té afterpárty se nebráníme, času máme dost a slina by se snad taky našla PS: Pokud potřebuje Vorlajz vytížit auto, aby mohl dojet, tak mu můžu dát skvělej tip na parádní betonový bloky...pár mi jich tu možná zbylo, tak kdybys chtěl, ozvi se mi, číslo na mě máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Na silnici viděl jsem dva mloky, v kufru Skajovy bloky. Na turnaji do Turnova, jedeme tam vyhrát znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) Skaja má to na pohodu, ukecá to na dohodu, až ho lapnou modrý švestky, cestou shodit čtyři šestky, za bowlingem do Turnova, sejdem se tam zase znova. Zkraceně: místa máme dost - minimálně dva týmy se budou tvořit na místě. Vorlajz si to nerozmyslí? To si radši v klidu syslí, doma v rodném Ústí, čtyři pytle listí. (tenhle verš tak povedenej není, ale když mě napadalo pak už jen dát na konec "prstí" a to bys mi asi neodpustil...) Nebo ta básnička nebyla jen plácnutí do větru a nakonec jedeš? Editováno: 11. Listopad 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 mole: nj, jenže to bys tam nesměl dát ty pytle skaja: jasně že je volno! domluv se ještě s Hrábětem, taky by se s vámi třeba svezl Bobik: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Dakie: dal bych tam třeba něco jako Bobíka, nebo tak něco... nelam si s tím hlavu Bobík: je povolený jezdit s takhle velkýma písmenama nad autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 trochu sem pátral po netu a našel sem docela hezký trofeje.. budete ochotní dát navíc cca 35 Kč ke startovnýmu? myslím že to není zas tak hrozný číslo a bude hezká památka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 ja v tom nevidim problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Bobík: je povolený jezdit s takhle velkýma písmenama nad autem? Tak my je měli trochu za autem, takže v pohodě Bobik dostane koulí po koulích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 trochu sem pátral po netu a našel sem docela hezký trofeje.. budete ochotní dát navíc cca 35 Kč ke startovnýmu? myslím že to není zas tak hrozný číslo a bude hezká památka Jasan jako vyhrát a nic z toho nemít se nám nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Dakie, do EDT III přidej ještě Indyho . ( teda pokud pojede, ale z 90% jo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Ol@f: to sem rád P2M: Kutululůůůůůůů tak sem zvědavej, jestli se ty trofeje budou líbit, jen upozorňuju, že pro tým bude vždycky jen jedna, kdyby měl dostat každej, to už by bylo moc ale snad se s tím nějak poperete foromen: doplněno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 OK, takže my dorazíme Jinak s Hráběttem jsem mluvil včera, ale prý nepojede, poněvadž má něco na práci a pak musí do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 super chlapci! škoda že Láďa a Mára nemůžou, mohl být druhej Brněnskej tým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak doufám, že EDT neudělá ostudu a naši budoucí klubovnu budou zdobit tři trofeje za první tři místa Že nejedou Laďa s Marou je opravdu škoda, mohli jsme udělat divizi Čechy a divizi Morava a potom hrát finále :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 ty woe pánové, tak teď sem dostal zprda od prezidenta ještě že si stihl přečíst mezitím fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 No tak sorry, ale když mám zakázáno tunelovat já, tak to musím hlídat i u ostatních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 hmm, to je tak, když maj dva lidi přístup na jeden email že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.