Hrábě Fernétti Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 super chlapci! škoda že Láďa a Mára nemůžou, mohl být druhej Brněnskej tým U mě bude pracovní weekend už od pátku. Jen co skončím v práci tak se přesouvám k našim a začnu se těšit na nedělní odpoledne kdy si moje ručičky zase oddechnou za volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tak já ti ho odříznu, jestli chceš P.S. Dělám si prdel, tak ne že něco takovýho uděláš mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 hehe, to by byla docela sranda, kdybych změni heslo že :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Asi bychom se nebavili všichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 tak pohárky jsou doma právě vyrábím štítky už se nemůžu soboty dočkat, jen doufám, že budu OK, něco na mě leze a štíhlá 18ka to zrovna není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No my pohárek (až vyhrajeme ) stejně budeme muset dát dítěti, by jinak bulelo, že jo Tome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Uvidíme jak to dopadne semnou a se Skajou.. zatím jsem se nijako nedomluvili, resp jsem ho zatím nezastihl.. Pokud bych dojel, tak se těším, že vás všecky poznám a odvezem trofej do Brna (což ale moc nehrozí, mi de bowling akorát tak v mobilu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 no u mě to není nijak růžový s bowlingem taky, to spíše pod tíhou masáže ostatních kutululů členů nabývám dojmu neporazitelnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 V tom případě to mám pojištěný u Skajy, on to doufám umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 dadacek: jak nejste domluvení? to mi ani neříkejte chlapci P2M: nemáte šanci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Alkoholici za davno za zenithem hlasi minus jeden clen vypravy, dostal asi strach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 ty woe, a je to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 No jako kdyby byl problém s nízkou účastí, tak stačí říct, můžu se poptat a rozšířit naši brněnskou delegaci. Jinak s dádou nejsme sice konkrétně domluveni, ale to se pořeší, v tom problém nevidím...určo dorazíme a pak se tomu nechá asi volný průběh a budem to řešit operativně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 P2M: nemáte šanci budete horší ještě, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 vyhrává ten, kdo nerozbije ani jednu kuželku ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 13. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 P2M: jj, my si dáme pohár za nejhorší reprezentaci EDT Skaja: co lugo nebo speedy? musím se jich zeptat na icq, pokud mě tam mladá pustí kdyby se s tebou mohli svézt, tak by snad jeli, ne? bobik: no, nějak tak, takže hlavně žádnou netrefit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Dakie: v klidu dalsi odpadlici by se nemeli objevit, shanime nahradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 (editace) Dakie: Se zeptej toho Luga a spol, klidně se můžou přidat, místa máme dost Editováno: 13. Listopad 2008, autor: SKAJA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 13. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2008 Kdo pojede v sobotu z Prahy, případně z MB a v kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 (editace) Já jedu z Kladna, tak za Prahou na Boleslavský R10 za Černým mostem bych mohl být kolem 1 hodiny. Dáme sraz na parkovišti na Benzině, první za Prahou? Loc: 50°7'32.755"N, 14°36'39.155"E P.S. Hlásím plně obsazený autíko, 4 lidičkové jedem. (já + foromenka, Indy + přítule) Editováno: 14. Listopad 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 foromen. skvělá zpráva, to můžete dát rodinnej tým Fíla: dorazíš sám nebo s Lewisem a Olinem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 Dakie, to jako myslíš EDT IV rodina??? . Ty woe, to by to dopadlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 mno jasný hrajem pro zábavu ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 14. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2008 foromen. skvělá zpráva, to můžete dát rodinnej tým Fíla: dorazíš sám nebo s Lewisem a Olinem? s Olinem jsem mluvil - nejede Lewise jsem přemlouval a taky asi nejede, protože slíbil pomoc na baráku, ale jelikož má být zítra hnusně, tak doufám že ho ještě přemluvím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.