Vendys Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Ahoj lidičky.Moc by mě zajímalo jakou máte maximální rychlost vašich miláčků s převodovkou DSG ať už s čipem nebo bez a také jaké používate pneu,neboť jsem někde slyšel,že čím vjetší rozměr ráfku a šířka gumy tim huře pro auto ,17'' oproti 15'' strácí prý na vykonu zhruba o 15% je to možné?Máte někdo zkušenost?Mám na octavce 17'' pegasusy s pneu 225/45/17 načiplí od novoty z 0 na 100 za 8 vtěřin,ale maximálku jsem neudělal víc jak 200 km.Dálnici moc nejezdím takže nebyl ani prostor pro větší zkoušení.Jak jste na tom vy?Díky za příspěvky. Vendys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 17,Chip,a na rovince na 220 se to roztáhne.200 vcelku v poho,pak se tomu moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) Jen pro pořádek, ty rychlosti zde uváděné, jakpak jste je naměřili, nemyslíte určitě tachometrovou rychlost, která je samozřejmě "přeměřená" ? Takže předpokládám, že jste přesnou rychlost odečetli z navigace, nebo nějakého servisního režimu klimatizace (u O1 to šlo nastavit), který rovněž ukazuje skutečnou rychlost... Jinak moje O2 s DSG (1.9) na 16 kolech, bez chipu, vyzkoušená "moje" maximálka kolem 212 na "autobahnu". Rychlost byla ale odečtená z tachometru, resp. zapamatovaná MaxiDOTem, takže to samozřejmě není skutečná rychlost... Také jsem to víc nezkoušel, prostě to provoz nedovolil. Editováno: 12. Říjen 2008, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Chlapi to mě neštvěte ja snad zajedu na tu dálnici,bez čipu 212 to je dobrý.Kolik máš najeto?Já ji mám půl roku a mam 12000km tak doufám,že se rozjezdí potvora líná.Jo a ta rychlost byla z budíků.Vendys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 jj,220 tachometrových.Jinak tam budu dávat vstřiky z PD 96 KW+ ještě trošku poladím mapu tak pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Už jsem se rozhodl za hodku jedu na dálnici a beru navigaci,potom písnu kolik to dalo,doufam,že to nedá akorát body,nevíte někdo o radaru mezi jihlavou a vel.mezem?.zatím čago Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Ono rozdíl 10 km je prakticky nic-okolní vlivy-Pneu,vítr,teplota vzduchu atd.Podle mě by ta šestka u DSH mohla být trošku delší.zbytečně to točí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) Jinak mám zkušenost z SI při tacho rychlosti 230Km/h ukazovala navi 215Km/h Editováno: 12. Říjen 2008, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 to by tak odpovídalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) jj,220 tachometrových.Jinak tam budu dávat vstřiky z PD 96 KW+ ještě trošku poladím mapu tak pak se uvidí jak chces rozchodit korekce z 96kw vstriku z EDC15 na EDC16?? Editováno: 12. Říjen 2008, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 to asi nebude problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Držím ti palce protože ani netušíš do čeho se pouštíš. Jsem zvědavý jestli tu pak popravdě napíšeš jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 uvidíme.Nebudu na to sám.Tak napiš v čem je problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 (editace) To žertuješ? PS: možná to jde VASilem Editováno: 12. Říjen 2008, autor: Indi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 uvidíme,třebas pohoříme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Prosimte a jake vstriky oznaceni tam chces dat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 budu vedět zítra.Je to z Fabie RS 96 ty novější-Euro4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Jsem zpět z výletu,takže podle navigace 207 km a bylo to mírně z kopce,víc ani prd podle tacha 215 km.Do 180 km to celkem jde,ale potom je to nekonečnej příběh.Nějaký rady jak to zlepšit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Chip,ale maximálku tomu moc nezvedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendys Vloženo 12. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Chip,ale maximálku tomu moc nezvedne Čip tam mám,ale na brzdě jsem nebyl,takže nevím kolik je tam přesně,podle dotyčnýho 110-114kw.Je pravda,že s tím jezdí dost manželka tak to auto není moc rozježděný,aspon doufám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Ja bech rekl ze to neni pravda...Zdarny priklad oktavia 74kw 4x4.. pred maximalka 185km/h a motor uz stal a po chipu 210km/h.... To je zrovna takova cerstva zkusenost.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 no OI 74 4×4 umí 200 v poho i bez čipu-byl jsem její vlastník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 Heh ja netvrdim kolik komu a na jakejch kolech jede 74 ja rikam ze ten chip tu maximalku zvedne, pokud nema motor dostatecny vykon aby dal zrychloval.. Samozrejme nemuzes bejt v max otackach ze!!!!! Jestli mi rozumis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Chlapi to mě neštvěte ja snad zajedu na tu dálnici,bez čipu 212 to je dobrý.Kolik máš najeto?Já ji mám půl roku a mam 12000km tak doufám,že se rozjezdí potvora líná.Jo a ta rychlost byla z budíků.Vendys Ja mam cca 70kkm, ale rekl bych, ze auto zacne poradne jezdit po nejakych 30-40kkm (12kkm je urcite jeste nezajety motor). Pokud tam mas prechipovano (zase zalezi od koho a jak udelano), urcite by to melo jet vice. Na rozdil od Cosbyho si myslim, ze dobre udelany chip zvedne i maximalku, tj. moje zkusenost z O1, kde jsem to mel prechiple od nemeckeho Kerschera, a jezdilo (a dodnes jezdi) jako drak. Nicmene to nebyl PDI motor, kde s chipovanim zatim nemam zkusenost, a mozna ze v tomto ma Cosby pravdu, nevim. Klasicka TDI ale jela po chipu rozhodne rychleji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 neříkám,že se nezvedne maximálka,určitě trochu ano,ale né závratně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.