sejvi Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Zdravim. Nevite nekdo, kde si muzu stahnout fonts pisma SKODA? Shanim pismo co se lepi na kufr octavie nebo fabie. Predem diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Přidám se k Sejvimu, já bych zase rád sehnal font, který používá škodovka na svoje propagační materiály (ceníky, katalogy apod.) Pomůže někdo? Ths Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 vím, že tohle téma se tady řešilo ještě na starým foru, ale výsledek si moc nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Vloženo 21. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tak jsem po USILOVNEM hledani neco nasel. Vypada ze ten fonts je STEJNY jako pouziva SKODA. Stahovat pismo (Sulphur.ttf) muzete zde: Rapidshare.com nebo Uploaded.to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Tady to máte taky...cca v půlce stránky: http://fabia-joy.wz.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 Sejvi: opět šťastnější než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Zdar hoši má tu ešte niekto z Vás ešte to škodovácke písmo (Fabia 2/Roomster) ? Ak hej mohol by to niekto reupnuť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Ahoj, nove fonty ŠKODA AUTO muzete stahnout zde: http://www.skoda-sidl.com/index.php?id=5&tx_damcategories_pi1%5Bcat%5D=2725 Font se jmenuje: SKODAPro_Fonts Nebo ke stazeni primo u nas: http://forum.skodahome.cz/files/file/45-skodapro-fonts/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Díky skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 No skúšal som to a buď robím niečo zle alebo neviem lebo mi to nejde ani otvoriť ani inštalnúť a systém tie písma odmieta nehc ich stiahnem z jedneho alebo druhého linku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Mne to písmo tiež nejde nainštalovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Vyřešil to chlapí někdo z vás? píše to, že to neni platné písmo či co :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palomik Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 (editace) Mne sa podarilo nieco najst na rusky hovoriacich strankach. Ide to nainstalovat na moj PC, ale napr Bold v SkodaPro mi nefunguje dobre. SkodaProFonts.zip Editováno: 8. Duben 2016, autor: palomik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zozzi Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) nech sa paci ;-) 3.SkodaPro_Fonts.zip Editováno: 26. Duben 2016, autor: Zozzi 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.