Publikováno Říjen 24, 200816 r Ahoj lidi, jsem tu novej, tak na mě buďte hodní Mám problém s cyklovačem stěračů - blbnou mi rychlosti. Na jakoukoli rychlost to někdy funguje normálně a někdy čekám třeba 15 sekund než to samo setře. Zkoušel jsem jinou páčku (pouze připojil na konektory) a chovalo se to stejně. Páčka nebyla nová a tak nemám jistotu, že to páčkou není. Máte s tím někdo zkušenost? Co to kromě páčky může dělat? Díky Švýcar
Říjen 24, 200816 r Tak to bude zřejmě ten cyklovač. Najdeš ho za vypínačem varovných světel. Docela často odchází.
Říjen 24, 200816 r No podle mého cyklovač řídí relé které je uloženo na releové desce a mám dojem že má číslo353 je to to dvojité Upraveno Říjen 24, 200816 r od Neználek
Říjen 24, 200816 r je na relé boxu nad pedály a cyklovač má tato čísla: bez čísla a je 4 zleva jen MR97 - černý jednoduché relé 377 - normální od MR98 - černý 383 - s ostřikem světel - hnědý 192 - ostřik světel a dešťový senzor - šedivý Upraveno Říjen 24, 200816 r od rolbař
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.