Pali_HTP Vloženo 12. leden 2015 Sdílet Vloženo 12. leden 2015 Mame BZG (2008)od kamaráta, 112 000km a krom sviecok a oleja a filtrov je tam všetko pôvodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Mne se s timto motorem BZG jezdi moc prijemne. Mam ho na mesto a na okrsky. Nejake vibrace, cukani, nebo hluk nepozoruji. Prevodovka Roomstera kratoucka, dynamika dostatecna. Ve meste a ve dvou lidech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludva 77 Vloženo 21. Duben 2015 Sdílet Vloženo 21. Duben 2015 Mne se s timto motorem BZG jezdi moc prijemne. Mam ho na mesto a na okrsky. Nejake vibrace, cukani, nebo hluk nepozoruji. Prevodovka Roomstera kratoucka, dynamika dostatecna. Ve meste a ve dvou lidech. Možná to do téma nepatří , ale přesně na tohle auto sháním. Kolik to baští po městě a na krátké vzdálenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Dlouhodoba spotreba dle tankovani vetsinou plna-plna 6,37, jizda po meste plus okresky. Zajimave vsak je, ze PC ukazuje dlouhodobe 6,0. To je velky rozdil vuci skutecnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Palubní PC není nikdy přesné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 22. Duben 2015 Sdílet Vloženo 22. Duben 2015 Mne ukazuje palubný PC vždy o 0,3 l menej ako v skutočnosti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludva 77 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 OK díky. chtěl jsem jen tak orientačně. PC píše mín o 0,3 - 0,5 ( Sharan , Octavie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirci10 Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Zdravím páni. Tak tento neduh o ktorom tu už pár klubákov písali sa stal aj mne. Už som to spozoroval skôr ale nedával som tomu žiadnu pozornosť. Dnes o cca. 12:30 bolo okolo 19°C a po naštartovaní to robilo riadne kraviny...otáčky na 500, motor išlo vytrhnúť plyn skoro vôbec nereagoval...a teraz o 22:00 som išiel z roboty, bolo 20,5°C a to isté...dokonca na prvý krát mi to aj zdochlo ako ho udusilo...druhý krát som ho musel povytáčať trochu. Čo stým? Mám to tu prečítané, ale chcem vedieť voláke "novinky", čo stým..... prehrať ten soft alebo čo sa stým deje :/ dúfam, že zajtra bude aspoň 25°C a som zvedavý či to naozaj robí od tých 18-20°C cca...ale asi to tak bude.... A tak som bol spokojný...ach joo, HTP Dííky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 27. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2015 (editace) Zdravím, taky bych rád věděl co s těma startama, nikde není žádný výsledek, nikdo nikde nepíše, co nebo proč to dělá.. Já dal auto už třem různým mechanikům a nikdo s tím neporadil a na nic nepřišel. Vyměněné origo svíčky, vzduchový filtr,palivový filtr (4bar,tak jak mám mít), vyčištěná škrtíci klapka,změřené tlaky ( 15bar) - ok. Dvě různé diagnostiky a žádná nic neukázala. Už jsem z toho nešťastný...Tak stejně nikdo neví, co děla ten zvuk setrvačníku když běží klima.... Edit: 29.8. Vyměněno čidlo teploty chlad.kapaliny. starty stále na ho...o. Už mě to fakt nebaví.. Editováno: 29. Srpen 2015, autor: Yofresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 29. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2015 Nikdo žádné nápady už? Nikdo to nevyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomkk Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Co vím od kámoše, tak to prostě z velké části řeši aktualizace SW v autorizovaném servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 pár stránek zpět je podobný problém popsán, řešen a vyřešen, ono stačí jen si to přečíst, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 (editace) Ok,zajedu do autorizaku at mi přehráji sw. Edit: prosím delete jeden příspěvek,nechtěně 2x.. Jsem na mobilu. Edit2: zas tak zcela vyřešen na předchozích stránkách mi nepřijde,ale zkusím přehrát sw teda. Jsem zvědavý,divne je,že nekdy start ok a někdy ne. Ale hlavně,start špatný jen kdyz je motor studený,pak uz jaký koliv start ok. Editováno: 30. Srpen 2015, autor: Yofresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomkk Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Má to potlačit z cca 80..90%. Ale stále tam údajně zbytky divného chování "blbého startu" při 20°C zůstávají: mírné kolísání otáček i o něco vyšší spotřeba první minuty po tomto startu, pocitově jako by karburátotové auto jelo zbytečně na sytič. Kámoš s tím chodí na pravidelné servisky do autorizovaného servisu a po poslední návštěvě před pár dny se mu zdá chování motoru opět zlepšené a spotřeba nižší. Třeba je to subjektivní, třeba je to tím, že mu měnili svíčky, ale je také možné, že mu zase aktualizovali SW. Nevím, jestli je tu na fóru někdo, kdo má přehled o verzích SW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Aha,tak já mam taky teď vše vyměněne,tak uvidím. Požádám pouze o přehrání sw a uvidím,jak se to bude chovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svantner3 Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Proč už nikdo nenapíše jak dopadl ,poslední příspěvek 30.srpen , pojďme to vyřešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Autorizovaný servis - motor top stav. Od tlaků až nevím kam.. vstřiky vše prostě ok. Závada, v motorovém prostoru, udělám foto během dne a nahraji, ať víte o čem mluvím, sám se v tom nevyznám, nějaký ventil, byl v něm bordel. Vyčištěný a už jsou starty Ok. Když jsem se zeptal na přehrání SW, řekli že to je kravina, že to tak někdo sice řeší, ale není to řešení, jelikož, pokud auto do jisté doby startovalo normálně, poté nějaké době začalo startovat a chovat se tak, jak se chovalo. Nemůže to být SW chybou, ale většinou je někde nějaký problém. Což jsem si selským rozumem taky říkal. Takže dodám foto ať víte, o jakém ventilu mluvím. Nebo co mi teda čistili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 "Nějakej ventil" by mohl bejt klidně i nEGR ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Mam BZG motor. Tam už neni,nebose pletu? Vydržte, tak za hodku max.půjdu k autu a udělám foto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 hádám na odvětrání nádrže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Září 2015 Sdílet Vloženo 12. Září 2015 Mam BZG motor. Tam už neni,nebose pletu? Vydržte, tak za hodku max.půjdu k autu a udělám foto :-) nepleteš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 (editace) Yofresh, hoď sem prosím tě foto toho ventilu. Teď taky řešíme ty starty na manželčině fábce. Byly podpálený ventily, auto bylo v servise na opravě, před 14 dny ho vrátili a od té doby je špatný startování, před tím bez problému. Servis zkouší co se dá, zítra budou měnit palivový filtr . Ale jestli tobě pomohlo pročistit nějaký ventil, tak bych jim to mohl navrhnout. Editováno: 13. Září 2015, autor: Capucino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Zde foto https://drive.google.com/folder/d/0B2QMzAFbDjkjNkRrNGhPWnBpUEU/edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capucino Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 (editace) Yofresh dík. Ještě otázka k tobě, vzhledem k tomu, že je dnes teplo, nastartování bylo v pořádku? A otázka pro odborníky, co je to za ventil? Vypadá to jako toto. Editováno: 13. Září 2015, autor: Capucino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yofresh Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Capucino dnes starty všechny, at už od rana, tak i odpoledne a pak i k večeru pořád ok. Vždy ale časove rozestupy, aby motor vychladl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.