Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Caute,

ked startujem prvykrat - teda ked je motor studeny, auto nejde nastartovat na prvy raz, slabo toci, vymenil som bateriu, zhavice, ale efekt ziaden. Ak aj nabehne na prvykrat kopa modrasteho dymu, na druhy krat je to lepsie, ale z vyfuku vyjde taktiez kopa dymu - modrasty dym. V com to moze byt? Mate s tym niekto nejaku skusenost?

Zle piestne kruzky,ventily,moc opotrebovany motor. ;)

Co je to za motor?

• Autor

1.9 TDI 81kW, mam nabehanych 120 000 km

Je sice pravda, že modrý dým = olej, ale nevidím důvod k tomu, aby to i špatně točilo - takže bych zkusil vyměnit i startér, stějně tě to brzo čeká.

• Autor

no modry ako modry, skor by som povedal ze slabo modry az belasy

• Autor

dnes som mal vytiahnute palivove cerpadlo, cele vycistil... vela spiny tam nebolo. Avsak som si vsimol, ze v trubickach, ktore idu do palivoveho filtra pri motore ide dost vela bubliniek vzduchu. Dokonca, ked auto odstavim a sledujem palivo v trubicke sa upada smerom spat do nadrze. Skusal som aj prefukavat prepadove trubicky, mali by byt priechodne len jednym smerom nie?

nestava sa ti ze po desiatich sekundach tocenia auto stale nenastartuje (aj ked predtym uz jazdilo)?

a zasa niekedy nastartuje bezchybne aj na studeny motor...

ja mam zasa takyto problem.... :huh:

kamosovy to netocilo mal zle cidlo teploty zle to chytalo a aj dlho tocil vymenil cidlo neviem ci to je aj tvoj problem

cidlo teploty som uz vymenil,ale so startovanim to nema nic spolocne....

cidlom to urcite nebude,ked som ho mal odidene,tak som mal zvacsenu spotrebu,lebo bol zapnuty sitic.

teplotu motora mi to ukazuje spravne.

neviem ,ci mi to nahodou nepodava ine mnozstvo nafty do motora,lebo sa mi este zda akoby jeden valec trocha klepotal.

netusim ci to je tym.... :kol-129:

na vstrek to netipujes?Ked to robi problem na jednom valci

čidlo teploty podle mě ovlivnuje jestli to bude žhavit nebo ne... kdyby to točilo a nestartovalo tak to bude ono ale když to netočí bude to v něčem jiném

Caute,

ked startujem prvykrat - teda ked je motor studeny, auto nejde nastartovat na prvy raz, slabo toci, vymenil som bateriu, zhavice, ale efekt ziaden. Ak aj nabehne na prvykrat kopa modrasteho dymu, na druhy krat je to lepsie, ale z vyfuku vyjde taktiez kopa dymu - modrasty dym. V com to moze byt? Mate s tym niekto nejaku skusenost?

jak přichází zima budu řešit úplně stejný problém, věřim že to bude startér! a ten dým při startu je nespálená nafta start jak avia :huh:

na vstrek to netipujes?Ked to robi problem na jednom valci

je tam dost velka pravdepodobnost.budem musiet s tym zajst k normalnemu mechanikovi.

bol som v skodovke a tam mi uz chceli vymenit rozvodovy remen <_<

dnes som mal vytiahnute palivove cerpadlo, cele vycistil... vela spiny tam nebolo. Avsak som si vsimol, ze v trubickach, ktore idu do palivoveho filtra pri motore ide dost vela bubliniek vzduchu. Dokonca, ked auto odstavim a sledujem palivo v trubicke sa upada smerom spat do nadrze. Skusal som aj prefukavat prepadove trubicky, mali by byt priechodne len jednym smerom nie?

A než jsi se pustil do takové operace. Jaký máš základní předvstřik- změřil jsi to? Měří se VAGem. Potom netěsnost na filtru - můžeš vyloučit?Filtr paliva jsi vyměnil?

Upraveno od Pepa007

• 1 rok později...
Caute,

zdravím, kto mi pomoze mám taký problem auta za studena nechití na prvú šupu ale až na 2 alebo 3 na prvý krát naštartuje a hned zdochne, mám octu tdi agr 66kw, po výmene čerpadla, čo by to mohlo byť ?

cidlo teploty som uz vymenil,ale so startovanim to nema nic spolocne....

cidlom to urcite nebude,ked som ho mal odidene,tak som mal zvacsenu spotrebu,lebo bol zapnuty sitic.

teplotu motora mi to ukazuje spravne.

neviem ,ci mi to nahodou nepodava ine mnozstvo nafty do motora,lebo sa mi este zda akoby jeden valec trocha klepotal.

netusim ci to je tym.... :kol-129:

kde je to čidlo teploty prosím ťa??

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.