lubinob Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tie Spectrum z SII sa mi moc nepáčia, ale to je len môj názor, pozeral som na tieto Bolid z SI, sú 7J x 16 ET 37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tie Spectrum z SII sa mi moc nepáčia, ale to je len môj názor, pozeral som na tieto Bolid z SI, sú 7J x 16 ET 37 Díky za dobrý typ... Vypadají zajímavě, musím se na ně někde podívat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 nahoď tam apolony ako Marios ja mám Siriusy ale na Mariosovom mieste keď už mám 17" tak by som si ich nechal, predsa je to lepšie ale ak ide o dynamiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Ešte som nezisťoval cenu, tak uvidím ako to dopadne. Na 90% ostanem pri 16-tkach i na leto, len by som chcel dať disky s trochu menším ET ako majú origo na OII a tieto Bolid majú najmenšie čo ponúka Škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 wrccko apolony nieeee... tie sa mi nepáčia... a toho pol kila naviac na kolese mi stojí za vzhľad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 ja som si robil srandu s apolon diskami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 je mi to jasné, len som zabudol na smailov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 7J x 16 ET 37 mám na zimu a vypadá to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.j Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 Jedná se o Spectrum rozměr 7,0J x 16“, ET 45. Na oživenie tohoto vlákna... Mate niekto Spectruma na O2? Rád by som sa pozrel na takú zostavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 obávám se, že nikdo takový tu zatím není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 obávám se, že nikdo takový tu zatím není... Tak snad se poštěstí a ty kola seženu... Už se nemůžu dočkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guf Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Kdyby tu byl někdo kdo umí ty kouzla ve photoshopu (nebo v nějakém jiném programu) a napasoval na O2 kola Spetrum ze Supa2, pro ilustraci, byl bych mu moc vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBaky Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 čau chlapi nemáte někdo zkušenosti s kolama RSW? Chtěl bych je na (OII) 16" jestli to není nějakej šunt. Nevim který koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.j Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 (editace) "a napasoval na O2 kola Spetrum ze Supa2, pro ilustraci" Nepoznám farbu Tvojej O2, ale na predstavu možno stačí... Editováno: 26. Únor 2009, autor: z.j Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RBaky Vloženo 5. Březen 2009 Sdílet Vloženo 5. Březen 2009 (editace) Čau chlapi, možná je to tady někde napsaný ale já to nenašel. Mám OII combi chtěl bych alu 16" ET35 ale nevim když se naloží jestli to nedře. Napište prosim kdo stim máte opravdu zkušenosti díky Editováno: 6. Březen 2009, autor: RBaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Miler Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Díky za informace.Takže to vypadá jako velice dobrá nabídka, mrknu na to zítra někde v autosalonu, snad mi je objednají. Nemá někdo fotku těchto kol na autě, docela by mně to zajímalo. lubinov: prosimtě kde si našel to originální příslušenství, na skodaauto.cz nic takového není, mají tam jen ty stará kola... Nevim jestli je to jeste aktualni - uz jsi je objednal? Jsou nadherny a maji je dokonce na ofiko fotkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OII Vloženo 21. Duben 2009 Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Taky bych rád udělal "tuning". Co říkáte na tyhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tak sa musim pochvalit. Mam novu octavku, aj s novymi kolečkami. 6,5x16" Draconis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skater Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Rád bych v zimě jezdil originál kola 6,5 J x 16. V TP mne však zarazila poznámka, že šíře 6,5“ nelze s řetězy a je zde náhradní rozměr 6 J x 16. V čem může být problém? Vždyť 6,5“ je nějakých 165mm a šíře pneu 205mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomskij Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Zdar chlapy, mam 16" litá kola Vega, avsak nejaky dobrak mi cornul vsechny "stredy" techto kol ... tak me zajima, zda mate nekdo stejnou zkusenost a jak se pripadne tomuto priste vyvarovat. hlavne nepiste, at koupim jiny typ litaku:) ... vzhledem ke skutecnosti, ze bez tech stredu to vypada pekne hnusne, budu muset navstivit Skoda prodejnicku a koupit nove ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 To jsou ale k...y. Pozor. V servisu se připrav na naprosto nečekanou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomskij Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 To jsou ale k...y.Pozor. V servisu se připrav na naprosto nečekanou cenu. ... uf, tak mi v servisu sdelili 217/ks (snad je to cena s DHP). co nadelam, kdyz po svete chodi smejdi a kradou no nic, jdu rozbit prasatko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Tak to je ešte veľmi dobrá cena,je až neuveriteľné,že niekto kto má Octávku II je vôbec schopný riskovať kriminál za posr. ani nie 900kč,to musí byť úplný magor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 to nerobi niekto, kto ma Octavku 2, ale niekto, kto mu to preda za 400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2009 Videli ste uz na nejakej O2 tieto 16" IMITACIE Zenithov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.