Publikováno Říjen 29, 200816 r Ahoj, jake mate zkusenosti s vysavacemi na benzinovych pumpach? Respektive ktera benzinka ma podle Vas nejlepsi vysavac?
Říjen 29, 200816 r benzínky sou naprd. hodí do toho 10,- a vysává to chvilku a většinou ještě mizerně. není nad to natáhnout před barák prodlužku a vyluxovat si vlastním
Říjen 31, 200816 r jedine doma, na dvoře, pěkně vysavač a v klidu a pohodě než se to vše vysaje, nebo prodlužku z okna nebo sklepu a a je to. Kdysi jsem to v zimě zkoušel na OMV a raději budu auto vysavat v garáži
Říjen 31, 200816 r Shell, za těch 10Kč stihnu vysát celý auto úplně v pohodě, vysač tam saje velmi pěkně. Ale vysávám vždy na stejné benzínce, tak nevím jestli to tak mají všude
Listopad 19, 200816 r Autor Tak jsem zkusil OMV a za 10Kc jsem vysal cele auto i s kufrem. Vysavac vysaval perfektne (takovy vykon sani jsem ani necekal)... Spokojenost.
Listopad 19, 200816 r Ja nikde jinde nez doma v garazi neluxuju,na benzince mi to neprijde tak dokonaly
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.