fancarhifi Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 odporoučel se do věčných lovišť...bude potřeba výměna za jiný...možná jeden najdu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSnouw Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 ale on hraje zkousel jsem to na druhe strane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 tak to si mal,ale napísať hneď v prvom príspevku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pfujara Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 Zlomenej kabel v průchodce nebo špatnej dotek v konektoru. Proměř kabel a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 5. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2012 Jo, v průchodce. To by asi nehrál ani ten velký, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Tak tak od velkého se dál táhne kabel k malému...Takže řešit kábel od středobasu k výškáči. Třeba ti jen dole u repráku vypadl kabel.Že by se někde zlomil pochybuju,páč se nikde neohejbá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSnouw Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Tak je to repreakem nejde ted si propadam jako P.... ale to je jedno nemá někdo doma naprodej ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2012 Buď v klidu. Mně ten reprák taky jednou šel a jednou ne. Nakonec jsem koupil na Aukru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSnouw Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Jenže tam už není nic jsem koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Tak z 3.8. odpověď od fancarhifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Já se podívám,mě se 4 výškáče válej v igelitce v garáži...Pokud bude nějakej O.K tak ti ho pošlu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaSnouw Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Ondrero : Jéééé dekuji koukni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GT20V Vloženo 16. Září 2012 Sdílet Vloženo 16. Září 2012 Já se podívám,mě se 4 výškáče válej v igelitce v garáži...Pokud bude nějakej O.K tak ti ho pošlu... ahoj kdyby nekomu zbyl mel bych zajem;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houdy Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Já mám doma 2 výškáče i středobasy navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Já už nemám Se po nich zaprášilo jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Ahoj,mam taky problem,me nefunguje ani jeden vyskac...mam octavii v combi...nejdou ani ve predu ani v zadnich dverich...myslite ze je pravdepodobnost,ze odesli vsechny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 A to nehrajou vůbec a nebo hrajou hodně špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Vubec,delal jsem na vsech dveri spinace zamku a az u prednich jsem si vsiml ze nehrajou,u zadnich bych hledal neco,ale predni jsou pouze navedeny od spodnich a ten kabel neni kde byt prerusen...a ten jsem kontroloval,je mozny,ze az tak odchazeji,ze by uz nesli vsechny?to si myslim,ze je mala pravdepodobnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 bohužel mě odešel v pravejch dveří výškoví reprak a nechci kupovat sadu nemate tu někdo někde jeden nepotrebnej Koupim ho od vas dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec005 Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Zdravím. Chcem sa opýtať čo všetko potrebujem aby som vymenil výškové reproduktory na predných dverách oct 1. Staré už nehrajú a chcem dať nové. Reproduktory som si už vybral ale kukam že ako zapojiť. Našiel som adaptér podobný origo škodováckym repro. Na ten adaptér iba pripojím repro ? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.