Květen 5, 200916 r Zdravím,partu,dnes mě volali ze servisu škodovky,že se mám dostavit na svolávací akci superbů.Tak sem tam rovnou dojel a bylo mě řečeno po kontrole autí,že tam z výroby chybí kryt spojky.Tak ho tam ve středu budou dávat.Celkem překvapili.Prej je to podle vin code.sem na to zvědav. tohle se resilo uz nekdy d´řív - cca pred rokem a půl tusím - někde t tu je na foru a melo se to týkat snad jen 1.9 TDi dej pak vedet
Květen 6, 200916 r Dobré ráno dám si jedno kafíčko a jdu zase makat myslel jsem že bude pršet a poležím ale ani kapka
Květen 6, 200916 r Všem krásné ráno,dám si jednu kávičku a jdu do zaměstnání,dnes bych to s tou prací moc neviděl.
Květen 6, 200916 r Krásné dobré ráno bando. Dělám čajíček a mažu pracovat. Jinak kdo jedete na Prahu, tak stojí Holešovičky minimálně od Letňan. Tak se tomu vyhněte :
Květen 6, 200916 r nazdarek kluci - taky bych pracoval Jsem v Liberci, auto u doktora na výměně svíček, olejů, všech filtrů apod.... Garančka na 120tis km. Takže čekám... Příjemný den všem.
Květen 6, 200916 r tak po rehab.a dám sí kafí a lepší počasí Ahoj Jiříku, lepší počasí neumím, ale kafe si dám s tebou...
Květen 6, 200916 r Zdravím při ošklivém odpoledni Dneska už skoro po práci a večer volno. Ještě zítra a máme volno Jupíí. Lidi, kde jste všichni? To se tak moc připravujete na vejlet do sušice
Květen 6, 200916 r brý večír chlapáci.Tak mám poslední šichtu a zítra volno.Tak zase něco udělám na mazlíkovi a za týden a kousek jedem
Květen 6, 200916 r Tak já si chystám věci a zítra po práci razám na výlet po D1 na moravu za kamarádama.
Květen 7, 200916 r Krásné slunečné ráno lidičkové.Otevřu hospůdku a letím na kutě.Všem přeju úspěšný den.
Květen 7, 200916 r Ahoj bando, konečně konec pracovního týdne Sice není moc hezky, ale o víkendu by mělo být líp. Tak ať vám to dnes uteče.
Květen 7, 200916 r Na MS v hokeji 2011 sa hra v základnej skupine zápas Slovensko - Česko. Kedže Česi si uˇž postup vybojovali pred zápasom s nami, rozhodnú sa,že na zápas proti nám nastúpi iba Jagr, že on nás porazí sám a že zvyšok si skoči na pivko. Po prvých dvoch tretinách vyhrávajú Česi 1:0. V 59. minúte sa však ozýva z tribún obrovské burácanie. Slováci ...vyrovnali. Po zápase prídu Česi za Jágrom do šatne a pýtaju sa ho : Jardo, co to ma znamenat, ty si nevyhral ? Jagr len smutne odvetí : Snažil som sa chlapci, ale keď mňa už v 2.minúte rozhodca vylúčil do konca zápasu. :-))
Květen 7, 200916 r Kluci: prosím o Vaše hlasování: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=4850 Díky moc!
Květen 8, 200916 r Krásné sváteční odpoledne bandičko,dám si jedno studený. Ólo,nestůj venku,pojď na pivko do hospopůdky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.