Jirik_superb Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 To je dobry, jedu tez 3.7. na krk. Sejido kudy to beres, nejak tapam a nemuzu se rozhodnout. Jestli je lepsi slovinsko objet, nebo zacalovat znamku za 38e :-/ ktera se da pak sice nasledovne prodat..ale stejnak. Chorvatsko sem nikdy nejel :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 ahoj,od létošního roku je ve slovinsku týdení dálniční známka za 15 E,ale záleží na tom jak dlouho se budeš rekreovat. http://www.chorvatske.cz/chorvatsko/slovinsko-dalnice.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Všem přeju krásný víkend. Jen to počasí stojí za vyliž prdel mě dneska čeká dlouhý den a dlouhá noc. Loučení se svobodou......to zas bude v alejích nablito Jardo: Ty světla jsou pecka! Už abys byl zdravej a hodil to na káru...sem zvědavej Tome tak to gratuluju a přeju dobré pořízení.(Ve vší počestnosti Kelišová) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 Jinak krásné uchcané sobotní skoro poledne přátelé.U nás stále prší stále prší.A to tak že se mi ani nechce do garáže něco dělat,takže budu jako ACE a PENY a budu asi v posteli.Ne že by mi něco bylo(klep,klep,klep)ale proč se nerochnit.Trošku jsem se ve čtvrtek opálil při nohejbale tak to štípe,ale jinak ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 To je dobry, jedu tez 3.7. na krk. Sejido kudy to beres, nejak tapam a nemuzu se rozhodnout. Jestli je lepsi slovinsko objet, nebo zacalovat znamku za 38e :-/ ktera se da pak sice nasledovne prodat..ale stejnak. Chorvatsko sem nikdy nejel :-/ no vidíš,to můžeme jet hezký kus cesty spolu já jedu klasicky Pha-Brno-Znojmo-Graz-Maribor-Zahřeb-Split........Omiš-Medici-Mimice cca 1O8O km zkoušel jsem přes Alpy,ale žádný zázrak a finančně,taky nic moc / Č.Budějovice-Linz a dále/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 20. Červen 2009 Sdílet Vloženo 20. Červen 2009 To klidne muzem, teda pokud jedes supem :-))) Sejisku, na kolik vyjdou tunely v alpach +/- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Vracet se budu 4.7 na delší dobu nemůžu protože je fůra práce a já těžce nestíhám . Známku přes slovinsko budu mít půlroční za polovičku protože se vrátila kámoška a než jela tak jsem ji poradil ať tu známku podlepí folii a pak si ji vezmu já . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 Dobrý den chlapi.Docela závídím těm kteří se chystají směr Chorvatsko.Cesta to musí být krásná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 já to Víťo měl taky v plánu ale ještě nevím co a jak bude a i sem se ptal petříků a ty tam jedou po 11.7 že bych jel s nima.Vše je furt jen v úvahách a pravděpodobnější je,že tam vyrazíme až v září a včervenci vyrazím do Krnova a přitom navštívím tebe a Jininu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 já to Víťo měl taky v plánu ale ještě nevím co a jak bude a i sem se ptal petříků a ty tam jedou po 11.7 že bych jel s nima.Vše je furt jen v úvahách a pravděpodobnější je,že tam vyrazíme až v září a včervenci vyrazím do Krnova a přitom navštívím tebe a Jininu. Láďo to by bylo super a sraz můžeme dát v Opavě u Glóbusu, když už víme kde to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 To klidne muzem, teda pokud jedes supem :-))) Sejisku, na kolik vyjdou tunely v alpach +/- to víš,že jedu supíčkem písnu ti sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Vracet se budu 4.7 na delší dobu nemůžu protože je fůra práce a já těžce nestíhám . Známku přes slovinsko budu mít půlroční za polovičku protože se vrátila kámoška a než jela tak jsem ji poradil ať tu známku podlepí folii a pak si ji vezmu já . tak to přesně já odjíždím,kdy se vracíš taky jenom na týden,přesně jak říkáš,hoooodně práce atd..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 dobrou chut,pokud právě obědváte ..............já shltnul 3 chlebíčky ....byly časy,kdy zavolal a šli jsme na oběd Tomáš,ale bohužel už nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Je to celé na hovno počasí tady a jak se dívám tak i v chorvatsku jak tam budu já tak přeháňky a 25 st kdyby to šlo tak jedu později ale už mám domluvené střechy tak mám smůlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 máš pravdu Milane,počasí zatím léto připomíná letmo z vlaku taky jsem zvědav jak bude v Hrvatsku,ale hlavně,že bude snad týden klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 přeju pěkně hnusný odpo. Právě jsem přifrčel z Hradce a zítra ráno do Brna. Jiříku: ty rejpale jeden Oběd bude, ale teď jsem furt někde v čudu, mám možnost najet nějaký km, tak vydělávám Pak zase budu moc papat číňana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 zdar bando, to je pocasi co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 panove co to ma byt? http://www.forum.octavaclub.cz/ neco me uniklo? kam se vsichni stehuji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Nazdárek bando, už jsem tu dlouho nebyl. Byl jsem na dovolený v Kamýku nad Vltavou v jedný chatičce. Krásně jsme si odpočinuli a už jsem zase v pracovním procesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 nikdo se nestehuje. Jen se octaviaclub pokousi trhnout... Nevim jak budou lidi navstevovat 2 fora o octavkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Čus lidi, tak jsem se vrátil z Hradce. No celej den pršelo, a práce se musela udělat... Tomu fóru nedávám moc nadějí, mluvím za sebe taky bych si asi nezvykl jinde... Ale v neděli jsem dokončil jednotku na světla tak už vyhlížím pekný den na montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) Ale v neděli jsem dokončil jednotku na světla tak už vyhlížím pekný den na montáž Jardo ty jsi prostě kapacita Světla jsem viděl v realu u Delfyna a opravdu bombička. Můžeš vyrobit i nějakou "složitější" ŘJ - možnost přepnutí na blikačku ? Tome, kdy do toho praštíš ? Včera jsem byl na otočku v Sušici - Peny, vypadá to, že tam budu jezdit cca 1x za měsíc, tak se nějak můžem domluvit a dát kofein - máte tam hezky, seděli jsme na nábřeží v kavárně a pohodička Editováno: 23. Červen 2009, autor: Petik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 panove co to ma byt? http://www.forum.octavaclub.cz/neco me uniklo? kam se vsichni stehuji? nové vlastní forum,už se o tom mluvilo dlouho a jsou tam Supíčci,Vitto mě tam láká,potažmo nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 nikdo se nestehuje. Jen se octaviaclub pokousi trhnout... Nevim jak budou lidi navstevovat 2 fora o octavkach... né pokouší,již se tak stalo a je jen otázkou pár dní,kdy octaviani odhaduji 80% budou pouze na vlastním FORU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 přeju pěkně hnusný odpo. Právě jsem přifrčel z Hradce a zítra ráno do Brna.Jiříku: ty rejpale jeden Oběd bude, ale teď jsem furt někde v čudu, mám možnost najet nějaký km, tak vydělávám Pak zase budu moc papat číňana musel jsem si rýýýpnout .....čínan čeká pane kolego Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.