milan007 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 A proč se trhají od tohoto fora jsou v tom prachy jako v F1 nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 žabomyší války mrkni do sekci adminů a bude ti možná jasno já tam raději nepíši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Jak to čtu tak nevím kde se přiklonit ale navrhoval bych pronajmout ring a ať si to vyřídí ručně když rozumem to neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Dobrý den partičko.Tak po dvou dnech zpět na fóru.Dřív to nějak nešlo.Skolila mě nějaká cholera a byl jsem rád že můžu ležet.Počasí pořád o ničem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Čus lidi, tak jsem se vrátil z Hradce. No celej den pršelo, a práce se musela udělat...Tomu fóru nedávám moc nadějí, mluvím za sebe taky bych si asi nezvykl jinde... Ale v neděli jsem dokončil jednotku na světla tak už vyhlížím pekný den na montáž Jardo klobouk dolů.Nepochyboval jsem že to zvládneš.Ale že to budeš mít už tak brzo.Jo kdo umí ten umí.Ne nadarmo zde na fóru máš svou sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Jardo,fakt zlaté ručičky,není nad to když tě tu máme.Hlavně se taky netrhni Petiku včera si byl v Sušici a neozveš se?????Já včera se nudil v práci a tak sme klidně mohli kávičku dát.Byl sem od té kavárny co by koblihou dohodil.Příště se snad ozveš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Jak to čtu tak nevím kde se přiklonit ale navrhoval bych pronajmout ring a ať si to vyřídí ručně když rozumem to neumí. taky řešení faktem je,že asi by tam bylo víc diváků,než na Tysona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) Dobrý den partičko.Tak po dvou dnech zpět na fóru.Dřív to nějak nešlo.Skolila mě nějaká cholera a byl jsem rád že můžu ležet.Počasí pořád o ničem. čágo Víto,počasí je fakt na p.ču.léto zatím o hovně Editováno: 23. Červen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 leto, kde, rychle, já ho chci taky vidět Velký den mám za pár. Příští pátek. Klucí, tohle cestování po D1 za deště mě fakt neba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Ahoj chlapaci, tak byl supicek od vcerejska v servisu.. byl jsem nemile prekvapen.. :-( vsechny 4 kotouce zkrouceny a prej sezhaveny do modra :-/ desky sjety... dale uhnily drat - sepnuti osvetleni interieru pri otevrenych dverich, pak na jednom xenonu utrzena parabola a taky nekomunikuje ridici jednotka prednich svetel ..takze super zjisteni :-/ to zase budou dardy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 no ja ted menil taky vsechny kotouce a desky a pekne jsem se prohnul nakonec jsem dal kotouce zimmerman a desky brembo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Na kolik te to vyslo? Ja daval "jen" origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 4x kotouc (vrtanej zimmerman) 8.000,- + 4desky Brembo therm nebo tak nejak za 2.500,- uvazoval jsem o ATE PowerDisk ale na hodne forech je na tezke auto nedoporucujou ze se taky skroutej.... no a zatim maximalni spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 dobrý večer pánové máme pro vás s Ptícou překvapení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 jo? kluci jedu ve stredu do tater na flakacku a na golf! nikdy jsem to nehral tak budu delat lamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 vice zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=69856 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 4x kotouc (vrtanej zimmerman) 8.000,- + 4desky Brembo therm nebo tak nejak za 2.500,-uvazoval jsem o ATE PowerDisk ale na hodne forech je na tezke auto nedoporucujou ze se taky skroutej.... no a zatim maximalni spokojenost Hezky palby :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 Pěknej večer, tak celý dnešek zase propršelo. Asi si na léto ještě počkáme... Petik: jj ta možnost tu je. Nejdřív jsem to chtěl udělat celý s jednočipem a program by mi napsal brácha. Nemá teď moc času a já programovat neumím. Takže zatím je to tak že nastartuju a světla se rozsvítí naplno. Po zapnutí parkovaček se ztlumí. Hlavně fungujou i při vyp. zapalování a rozsvícení parkovaček jen na jedné straně páčkou blinkru. Měl jsem na zkoušku připojenej i ten blik. obvod ale nebylo to 100%ní. Tím PICem by to asi šlo, ale to je na dýl. Vick, Peny: díky kluci a trhnout se nemám v plánu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 dobré ránko bando počasí o5 nix mox doufám,že se vám budou líbit nápady Ptíci a moje a trochu to tady oživit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Ahoj kucí, tak dneska počasí zase na draka. Škoda že jsem včera nestihl vyfotit Phaetona co jsem dojel. Měl německou značku FU-J600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 dobrý večer bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 Hezky vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak koukam ze se to tu zacina plnit ikonkama superb klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 tak koukam ze se to tu zacina plnit ikonkama superb klubu pomalu,ale jistě čágo kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 dobrý večer sokolíci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.