Janinka05 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ahojky kluci tak vy si cestujete a my jsme byli s malým na lanovce a v aquaparku no taky paráda. Tak se mějte hezky a zase někdy ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Ahojda kluci zdravím při pondělku.O víkendu bacha na čerty,no oni ti čerti jsou i nacestách akorát mají bíle čepice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) Ahoj, tak to máš recht. Zrovna dneska jich bylo všude celkem dost. A nehod taky. Tak hlavně opatrně Editováno: 30. Listopad 2009, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 To mě povíde,dnes jezdit po Praze byl děs a hruza.Přeji pěknej zbytek dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 To jo, dnešek katastrofa. By mě zajímalo co se dělo. Štěrboholy uzavřený. Jel jsem dneska do Mariánskejch lázní a dopoledne bylo katastrofa. Jižní spojka totál. Když jsem se ve 4 vracel tak stejně jen popojíždělo ve směru z ČM na Baranďák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 Dnes kluci jsem měl na mále stály u mě všíchni svatí,vyhejbal jsem se s druhým kamionem na uzoučké ce ste a utrhla se semnou krajnice.Měl jsem tam takovejch 25t naloženo.Podemnou 20metru sráz dolu.To je sranda.Do se ožrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2009 no tak to je mazec...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 posrané ráno................kurva to je zase období...........když čert sere,tak vždy na velkou hromadu......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 co se stalo Jiříku ??? Snad ne o5 něco s MB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 MB to je již 3 týdny posrané a k tomu ještě Ford spojka,která je nová 14 dní a o5 nic a ráno VW,ale to večer vyřešil a za to mu velký dík Jára ACE VENTURA :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 4. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2009 Hezký večer klucí a klidný víkend... Sejis: tak hlavně že se povedlo, ale přístě se budu muset přiobléct. Moc teplo nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Tak hezký a pohodový víkend všem bando supí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Ahoj kucí,příjemný víkend.já už mám sice zítra noční,ale to je až zítra.Jinak počasí o ničem a inverze jak prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 ahoj čerti,jak probíhá Mikuláš ....já chtěl hodně uhlí na chatu a nic,jenom čokoláda krásně si to užijte,hlavně dorost -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Nazdárek.Já jsem dnes naštěstí žádneho čerta a mikuláše nepotkal,kdyby jo tak mě čert na tuty odnese do pekla.Ale v pekle by bylo fajn mají tam hlavně teplíčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 čau hošové,tak víkend v háji a už háruju na noční.Tak se opatrujte a úspěšné vykročení do nového prac.týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 příjemné vykročení do třetího adventu ....jo a ještě k Mikuláši,do pekla chce moje kolegyně,neb říká,že krom tepla jsou tam čerti a mají dva ocasy a dlouhej jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 zdar bando. nemate nekdo doma Colorgraf Aritma 512 nebo 516? je to stary souradnicovy zapisovac.... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Hezký večír, tak dneska jsem byl po dlouhý šichtě doma a celkem se i s ohledem na počasí vyplatilo. Laras: ten jsem naposledy používal na střední, dělali jsme na nich plošňáky. Koukni na bazos.cz nebo hyperinzerci. Sem tam se objeví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 koukám 3 dny nikdo nikde ,tak dobré ránko a dobrý čaj na stole a zítra v Radotíně ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 tak chlapci - byl jsem na moravě ve sklípku - přímo v tom kde se natáčeli Bobule a fakt paráda - ožratý jsem snad ještě teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Nazdárek kluci, tak teď jsem po 2 dnech s kolegou dolepili komplet celý auto. Byla to fuška, ale stoji to za to. Jinak auto už budu mít taky opravený, tak snad už nebude zlobit. Jinak si užijte víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Vám všem kterým začíná víkend přeju ať si ho užijete,klukům z Prahy zábavu na motokárách(doufám,že budou i fotky) a my kteří musíme do rachoty,tak ať nám to uteče.Opatrujte se bando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 11. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2009 Zdravíčko.Tak víkend budu mít taky pracovní tak snad to nějak přežiju.Jinak přeji krásnej víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.