Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Čau kluci nevíte co znamená když mám v techničáku napsaný v kolonce Další záznamy : Variabilní provedení vozidla: TAXI +180MM .... zdálo se mi že mám vzadu nějak moc místa.. že by to byl ten delší? nevím jak se to totiž pozná...

Vloženo

Delšího supa poznáš, že má zadní sklo ve dveřích o cca 15-20 co delší. Ale to taxi není to spíš, že je uvedená celková výška i s označením TAXI na střeše?

Vloženo

ahoj kluci - delsi dobu jsem tu nebyl, ale ted mam konečně dovolenou :)

Toho 17.7. bych mohl dorazit - přecijen to mám asi ze všech nejblíže :smich: Takže pokud se něco nepo... a letadla budou normalne letat tak dorazim a rád Vás uvidim (15.7. se vracim z dovci)

Mám přes mesíc Golfa IV a neustále řeším servis - porad mi svítí kontrolka emise - hlasilo to vadnou lambda sondu, ta se vymenila, ale porad tam skacou nejaky sporadiscky zavady a ne a ne se toho zbavit...

Vloženo

Od toho tu je VW SCENE a FÓRUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nic ve zlém!

Dnes jsem měl tu možnost si říznout do Tvého bývalého auta a ani nevíš jaký to byl pocit!!!!!!!!!! :kol-147:

Vloženo

zdravím kamarádi,tak volno končí a zítra zas makat.No i když já volno měl jen teoreticky,protože sem makal na chalupě a můžu říct,že u míchačky bylo pěkný horko.zas sem opálenej jak kdybych se vrátil z malty.čus :p

Vloženo

Srazí se motorkář na silnici s ptáčkem. Chudinka ptáček spadne na zem, cuká sebou, ale ještě není mrtvý. Motorkáři se ho zželí a opatrně ho odveze domů. Tam ho položí do klece, rozdrolí mu chleba, do misky naleje vodu a čeká, jestli se uzdraví. Ptáček se za několik dnů skutečně probere, rozhlídne se kolem sebe a vidí mříže, chleba a vodu. V tom mu všechno dojde, a říká: "Ty vole, já ho zabil

lol lol lol

Vloženo

jeden na ziaciatok tohto tyzdna:

Ide lev po krajine a stretne korytnačku. Pýta sa jej:

- Kto je pánom všetkých zvierat?

- No predsa ty, lev. - odpovie so strachom korytnačka.

Lev ide ďalej, stretne supa a pýta sa ho:

- Hej, ty vták, kto je pánom zvierat?

- Ty, lev. - odpovedá sup.

Lev ide ďalej a všetky zvieratá mu odpovedajú rovnako, až zrazu stretne slona a pýta sa ho:

- Hej, ty tlsťoch, kto je pánom zvierat?

Slon sa naštve, chytí leva chobotom, zmláti ho a pustí. Lev po piatich minútach vstane a hovorí:

- No, nemusíš sa hneď tak rozčuľovať, keď niečo nevieš. ;

Vloženo

jak chlapci ??? horuco, horuco ???

tak jeden na utorok :

Chlapec v lekárni:

"Dajte mi balíček kondómov.

Príchuť jahoda.

Alebo nie, "malina".

A existuje "jablko"?

Alebo máte aj "banán?"

Dedko, ktorý stojí vo fronte:

"Synku, chceš trtkať, alebo variť kompót?

lollollol

Vloženo

Na Eifelovke stojí Američan, Francúz, Slovák a Róm. Zrazu Američan začne vyhadzovať štósy bankoviek a hovorí:

- My toho máme v Amerike veľa.

Francúz začne vylievať litre šampanského a vína a hovorí:

- My toho máme vo Francúzsku veľa.

Róm pozerá na Slováka a hovorí mu:

- Dúfam, že ťa nenapadajú žiadne somariny?

lollollol

Vloženo

jeden pravdivy :) :

Idú dvaja slovenskí turisti v Tatrách pod lavínovým previsom a jeden hovorí:

- Dávaj bacha. Teraz stačí slovo po česky a jebne to na nás.

:p-_-:punk::w00t1:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...