Leden 25, 201114 r I já se s dovolením připojím s vřelou gratulací! Jen tiše mohu závidět těch krásných Kristových 33
Leden 25, 201114 r Ahoj bando, já se taky připojuji ke gratulantům a přeji vše nej nej. Koukal jsem, že Libor si vždycky nějaký důvod aby nemusel pracoval najde.
Leden 25, 201114 r i já přeji k narozkám téměř kulatým vše nejhorší at se ti vyhne dnes se opět vysral na půl dne UPC internet a TV též to je každý týden něco asi přejdu k jiné společnosti
Leden 25, 201114 r Ahoooj, i já přeju všecko nej nej, a jak řiká Víťa kde jen ty časy jsou když sem měl 33. Chjo.
Leden 26, 201114 r Kašlu na to. Pojedu se do Prahy jen kouknout a něco málo ale hóóóódně málo udělám na PC.
Leden 26, 201114 r Pěkný den pánové. Kua Libore to se snad svět v prdel obrátí až ty tu napíšeš,že na to nekašleš a že jdeš makat
Leden 26, 201114 r Pěkný den pánové. Kua Libore to se snad svět v prdel obrátí až ty tu napíšeš,že na to nekašleš a že jdeš makat čteš mi myšlenky Víto
Leden 26, 201114 r Tak to vypadá, že jste všichni v nějaký jiný hospodě a nebo, že by jste už byli odrovnaní?? Tak když tu nikdo není, holt si jdu dát do nosu sám Zdravím Vás všechny a přeji krásné snění!
Leden 27, 201114 r že bys šel do sebe chlape? otázka je jak dlouho pak bude trvat tvá regenerace po dnešním dnu. Ale jinak všem pěkný den
Leden 27, 201114 r Víťo Včera jsem abstinoval, ale dnes bych dvě dal. První a poslední. Něco dobrého k tomu a byl bych spokojenej. Jinak přeju všem úspěšný den. Ta bílá srač.. nedá pokoj.
Leden 27, 201114 r no a je to tady.Já to věděl.Jeden den jsi makal teď o tom budeš tři dny referovat a pak se uvidí.Snad to neodležíš kámo pěkný večer kamarádi
Leden 27, 201114 r Ahojky všem, tak se mi zdá, že je tady v naší hospodě asi nějaké špatné pivo, či co? Účast minimální Víťo, musím se připojit k Ríšovi, jsi prostě absolutní
Leden 28, 201114 r Praha hlásí jasno a slunečno. Na sluníčku je úžasně. Konečně je pátek a víkend před námi. Užijte si to všichni vespolek.
Leden 28, 201114 r Já jsem se byl podívat na otočku v Praze a už jsem zase doma. Krásný výlet a cestou zpět jsem jel v koloně dvou supů s Tomášem (Rewn) a dali jsme u mekáče na Route 66 kafe a pokračovali dál. Já na vysočinu a on Brno. Krásný víkend všem!
Leden 28, 201114 r ahoj kamarádi,tak už mě technici připojili internet tak už budu zase v vámi v kontaktu a nebudu muset běhat k sousedům.Včera u nás zase padala ta sračka bílá,už mě to nebaví uklízet. Tak sem sme se přestěhovali z paneláku a je tu neskutečnej klid,ještě že na uklid toho bílýho sajrajtu máme pomocníka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.