Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

příjemný víkend vám všem chlapáci.I já mám dnes poslední denní a pak volníčko.Sice mám menší choleru,ale to nevadí.

Víto máš mmmoribundus lol:) tak ho vyžen dáblem z těla ven :p:kol-45:

Ahoooj, tak po týdnu jsu o5 doma z rachoty !! A vidím že sem toho zameškal , takže opožděné přání Jirkovi k narozkám , vše nej nej , a at se splní všechny tajné sny, to přeje Martin a Aneta!! :palec2: . A jinak Jirko byly jsme kousek od sebe ptz opět sem byl něco dodělávat v Třebotově . Jo a at Vám zítra na mini srazíku vyjde počasí u nás je teď vichřice jak blázen ! Takže si držte klobouky. A zatim ahoooj . ;)

kamaradi,vcera sem byl na rallye sumava,videli sme jen prvni rz,na druhe rz doslo k trgicke nehode jezce skoupila s vozem citroen c2 s 2000,v plne rychlosti narazil do stromu.s polujezdec byl se stredne tezkym zranenim letecky transportovan do plzne.ridic zahynul na miste.soutez byla pozastavena a nasledne zrusena i dnesni etapa.je smutny,ze takovyhle lidi odchazi co zili pro rallye.je to tezkej sport a nic neodpousti.

Jinak preji hezkou slunecnou sobotu

To Peny: Láďo, je to velké neštěstí, máš pravdu, že tento sport obzvlášť, neodpouští ani tu nejmenší chybičku.

To Martin35: Martine, teď jsem se vrátil z brigády s malou na kurtech :smich: a koukám, že jako vždy jsi "NEZKLAMAL" - velké díky za řádnou dávku hezkých obrázků! :palec2: Ještě jsem je ani nestihl všechny prohlédnout. Jinak se teď budu přemlouvat, abych konečně přehodil kola na Supovi lol Jsem zvědavej s čím přijedou kucí Jirka s Ríšou z Příbrami? Prý tam bylo,resp. je nabito - hafo vozů - mluvil jsem s Ríšou a ten říkal, že je tam strašně mooc aut, no počasí jim docela přeje, sice by mohlo být tepleji, ale i tak zaplať PB.

Jinak jsem včera po více jak 2 měsících zhřešil a vypil jsem 2 nádherně orosené plzničky!!! Teď už to hubnutí jde pomalu, ale od počátku mám dole 16,3 kg.!:)

Přeji všem pěkný zbytek víkendu, hodně stimulace a dobrého truňku! -_-:gunners3:

Příjemný víkendový podvečer,přijel jsem před cca 20 min.S Richardem jsem prohodil sotva 4 věty a hned se šel věnovat vnukovi a dceři a,že se ještě zastaví a nezastavil :feve: .Aut bylo opravdu mnoho,neb počasí vyšlo a byl to první letošní sraz v Čechách,tak jsou lidé nadrženi a není se čemu divit.

Jinak pár známých tváří jsem potkal,ale čekal jsem více......no sezona se rozbíhá :)

Tak pěknou večerní stimulaci přeji :p:prc:

Co tím chtěl básník říct? :p

Upraveno od žralok

Ahoj bando :) Tak jsem to dneska jel dvakrát. Nějak se nám kousla komunikace a vypadalo to, že mladýmu vymysleli rodiče jiný program a já vyrazil na Lhotu sám. Po dojezdu a zaplacení vstupu mi zvoní telefon a v něm totálně nešťastnej vnuk, kteremu se rodiče prokecli že jsem jel sám. Následovala otočka a upaloval jsem pro něj. No a jak bylo, paráda. Popíšu itinerář hlavně pro Karla: bramborák, langoš, cukrová vata, malinovka, :feve: Jirka, klobasa, selátko, další malinovka, a ještě na závěr braborák. :p Teď se nemůžu ani cejtit a utíkám sám před sebou. :smich: Jirko omlouvám se, příště bude snad víc času na pokec. :)

Tak holt příště Ríšo,snad si uděláš více času,než 5 minut...;) ,já mám vyfoukanou a opálenou tvář po včerejšku :) Pohodový večer a úspěšný pracovní týden pardi :palec2:

Tak tedy nazdar pardi, ale kurňa, že je tady v hospodě narváno, za dnešek pouze Jiří a včera opět jen tvrdé jádro. A klucí moravští snad hrajou "mrtvé brouky, či co"? ;)

Ríšo, koukal jsem, že jste si s vnoučkem dávali pěkně do nosu - Pán Bůh Vám to požehnej! :smich: Fotky jsi z letiště žádný nedělal?

Jinak také přeji všem úspěšný a pohodový nastávající pracovní týden, opatrujte se a řádně stimulujte! :prc::smich:

Dobré ráno pánové. Víkend máme za sebou a do dalšího je daleko. Tak ať vám to úspěšně utíká. :)

Karle fotky nemám, nebylo co fotit. ;)

tak sem dorazil z prace,jen se najim a jdu delat drevo co tata dopoledne porazil.zadny odpocinek,pekne tahat a hubnout po zime.

Pěkný večer kamarádi.Tak i mi dnes skončil víkend a zítra jdu na noční.Jinak dnes jsem opět makal v garáži a dělal elektřinu takže nuda opravdu nebyla.Moribundus trošku povolil tak jsem hned vyrazil ven.Opatrujte se kluci

I Tobě Víťo, tak koukám, že zde jsme 4, VíŤa, Ríša, Libor a já a pouze Víťa si dal alespoň něco v hospodě! Pánové, trochu více života do toho umírání, omluvou je pouze "stimulace" :prc:

Ríšo, jsem rád, že jsem Tě rozesmál, holt už oba dobře víme, že smích omlazuje :smich: :smich: :smich::)

Láďo, vidíš, alespoň nemusíš těžce držet dietu - Tobě se o ni postará otec, máš výhodu :):palec2:

Tak všichni utíkáte, tož dobrou noc a hezké stimulování a snění :p

Upraveno od Lanny

Kájooo , já su tady takýýýý !! Konečně ta vichřice už přestala po 3 dnech, no jinak už su tady sám asi ani pííívo nedostanu, tak utíkám na kutě !!! zatím ahoj:

Milý Martine, "KDO POZDĚ CHODÍ, SÁM SOBĚ ŠKODÍ"! :smich: Já vím, je to blbý, když člověk musí do postele bez tekutého chleba :feve:-_- Jinak pěkný den fšem :kol-98:

Karlos pár foteček,když Ríša psal ,že není co fotit lol:p

post-210-0-90959600-1302595982_thumb.jpg

post-210-0-17215900-1302596009_thumb.jpg

post-210-0-46234900-1302596034_thumb.jpg

post-210-0-74153100-1302596055_thumb.jpg

post-210-0-82024400-1302596117_thumb.jpg

post-210-0-59856700-1302596141_thumb.jpg

Karle,vážně bylo co fotit :p:prc:lol

post-210-0-57840900-1302596233_thumb.jpg

post-210-0-60131500-1302596257_thumb.jpg

post-210-0-52471800-1302596284_thumb.jpg

post-210-0-89503400-1302596329_thumb.jpg

post-210-0-35414500-1302596362_thumb.jpg

post-210-0-72262700-1302596393_thumb.jpg

...no tak ještě lol:p

........tak co Ríšo,bylo co fotit a na co koukat ? :smich:lol

post-210-0-21456600-1302596482_thumb.jpg

post-210-0-31871600-1302596508_thumb.jpg

post-210-0-89789700-1302596529_thumb.jpg

Jaj moc pěkné fotky Jirko.Srdce chlapa zaplesá.Opravdu velice pěkná corvetta :smich:

Víto,v daný okamžik bych se svezl na obou lol:smich:

Ahoj bando, tak zítra se nám to láme tak ať to utíká, dám si jedno a zase letím. :)

Jirko, tak teda připouštím, že snad asi něco na focení by se našlo. Jenže to já tam už nebyl. ;)

Nevím, jak se ti tam celkově líbilo, ale proti tomuhle jsou Plasy jednička i za deště. :smich:

kamarádi,počasí se asi zbláznilo,jedu okolo šestý domů a cestou se z deště to měnilo na sníh a když sem dorazil domů tak bylo okolo baráku vše bílý.nu hnus,zalez sem domů a pěkně naložil do kotle a z lednice sem vyndal orošenou plzeň.dáte si taky?

Dobrý večer pánové, snad se nám to počasí už uklidní. Na přezutí jsem se obědnal schválně až na zítra a teď na webu čtu že má snad zas sněžit :kuk: Přiťukávám na dálku vychlazeným Friscem..

Na frisco tu už máme jednoho experta a znalce. Že jo Ríšo! :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.