Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ty wole zkažený jabka brrrrrrrr :smich::help:

Brý večír, tak prosím jednu orosenou, žádný frisco! ;) Musím Jiříkovi pochválit fotky, opravdu tam byly i pěkný kousky :smich: To víš, že bych taky slintal, ale Ty jsi se držel nějak v uctivý vzdálenosti??? :smich:

Ríšo, Ty buď rád, že jsi tam už nebyl, ještě by Tě mohl někdo napadnout pro podezření z narušování mravní výchovy mládeže :)

Ládiku, asi si u Vás ještě zimu užiješ, to co píšeš a co jsem slyšel teď večer v radiu, tak to vypadá ještě na pěknej blázinec, prostě aprílový počasí, ale co naděláme, přesně hov.o! A tak hezky stimulovat :prc: , aby jsi zapomenul na činu venku!

Hoši, pěkný zbytek večera a příjemné zažívání i stimulování, mějte se fajn -_-:gunners3:

.....na co jste se to dali Vy Wo.ové, ještě k tomu přikusujte nějakou havěť :smich:

Vy důchodci pořád mluvíte o :prc: :prc: :prc: :prc: a to je vše. Kdybych vás u toho viděl tak bych se musel :smich: :smich: :smich: :smich: a zavolat :help::kol-49: . Kluci :horse: na to! Zavolejte :clap: a když se nikdo neozve tak :kol-46: .

Vy máte ale zkušenosti a i s malým :kol-52: se dá :band velké :skoda: .

Dobrou noc

Kamaráde ty by jsi mohl malovat Rychlý šípy. :p

Jo a aby to s tebou nebylo náhodou tak, jako s tím mladým bejkem co šel s tím starým bejkem na procházku a viděli to stádo krav. :smich::p

ááá Libor versus zbytek fora lol:smich:

Ríšo,Plasy nelze srovnávat s touto velkou akcí,Plasy jsou komorní a ve srovnání s tímto ,jsou" kamarádské" srazy klubů atd...

post-210-0-06922100-1302676868_thumb.jpg

Ke sledování LM se náhodou "jabka" a brambůrky hodí :p Koukám že se to tu večer ještě rozjelo :smich: Ta Corvetta na fotkách je fajn, ale ani fáro ani ta kost nějak není můj šálek čaje.. :skoda:

Hezký den kamarádi.

Ahoj bando, mám tu dvě ranní fotky. Bylo co fotit. :smich:

post-33064-0-81975900-1302694536_thumb.j

post-33064-0-64916500-1302694573_thumb.j

Ahojky Ríšo, no že Jirkovi lidi pracují je v pořádku, ale kde jsi se tam bral Ty? Že by jsi dělal doprovod? :smich: Nebo to bylo po těch shnilejch jabkách a potřeboval jsi "AKUTNÚ POMÓC" :help:

Ahoj Karle, jel jsem z Ruzyně přes Vypich do Uhříněvsi a jen jsem tak čuměl a ejhle, sanitka pana kolegy. :palec2: Neboj, jabka nechlastám, měl jsem jeden pokus a držka se mi kroutí i teď, když si na to vzpomenu. Jirka s Liborem byli u toho a mohli by vyprávět, co to se mnou provedlo. :smich::feve:

Tak to Ti věřím, už jenom název je hrůza, ale holt ta mladší generace má svoje hodnoty a preference! Prostě, proti gustu žádný dišputát, ať si dávají do nosu! :smich: To je hnusně, viď, zdravím a měj se pokud možno co nejlépe! Čau :)

Pohotové dobré foto Ríšo :palec2:lol

Sakra co je ? Nikdo sem nechodí !! Dyť skrachujou a zavřou to tu, a budeme mít prd !!! :kuk:

No tak si aspon něco přečtěte , no, nic moc , já vim . ;)

post-36104-0-19940300-1302814453_thumb.j

Kluci čekají až bude tepleji a otevřou zahrádku.. Díky za pozvednutí nálady Martine, podle návodu na všechno kašlu a jdu spát :palec2::smich:

.....tak to je pěkné!Spěchal jsem a holt už byla závěrečná!? No Martin nezklamal jako vždy :palec2: a Markusovi se nedivím, zvláště, když se řídil daným přikázáním, tak já taky a valím do pelechu :smich:

Upraveno od Lanny

Dobré ráno.Zravím včechny ve spolek.Dnes je pátek a to značí že se blíží víkend.Přeji krásnej pohodovej víkend.

Ahoj bando, konečně je tu malá sobota. Snad se o víkendu někdo staví v hospodě na pokec. Třeba o tom, jak to teda bude (nebude) s tím srazem. Poslední aktivita je tam 31.3.2011 :help::feve:

Zdar při pátku,těšíte se smetáci na víkend co lol:smich:at Vám někdo nenaloží,jako včera večer Jirka Žák černouškovi :aggressive:lol:smich:

post-210-0-61863500-1302876341_thumb.jpg

post-210-0-45904600-1302876360_thumb.jpg

post-210-0-21520200-1302876378_thumb.jpg

Tak a je pátek večír a v hospůdce zase nikdo, to je hrůza fakt !!! Tak se aspoň mrknite jak vypadá radost !! ;)

post-36104-0-20403000-1302896140_thumb.j

Ještě že to neroste u nás. :smich: To by jsme byli asi nahrání. :)

Nějak se tady míjíme. :feve:

;) Zdar po ránu a já si jdu užít jeden den volna a zítra opět zachranovat :)

Dobré ráno všem. Venku to vypadá, že se konečně počasí umoudřilo. Tak užívejte víkendu. :)

Ještě sice nevidím, ale pozdravení do slunečné soboty všem snad zvládnu :kol-79: ? Ríšo, to by jsme se mohli jít rovnou kol100 , ale že ten Martin nikdy nezklame, no je prostě :palec::smich: Tak si to všichni pěkně užívejte a zatím :gunners3:

Pěkný večer kamarádi.Tak a víkend je v prdeli.Zítra první denní a ještě jdu na píchanec.Tak ať vám všem výjde to vkročení do nového prac.týdne

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.