Květen 25, 201114 r Ty, Ty, Ty víííššš !? Houby a co Gutt - Jarkovský? Tak pro příště, ne v prdeli, ale aspoň V P E R D E L I ! :p :p A teď mažu do bazénu, asi na dlouho to nebude možné, má se to zkazit? Hezký podvečer všem Jinak Laam válí jako vždy!!!! Upraveno Květen 25, 201114 r od Lanny
Květen 25, 201114 r Ty víš asi taky fšechno nejlíp co? Místo mozku máš už bláto a budeš poučovat!!! Ty mažeš do bazénu jo? Já myslel, že se maže máslo na chleba nebo něco podobného! Tak prrrr a zastav ty své moudra dědku!
Květen 26, 201114 r M Á Š P R A V D U JAKO VŽDY! Já bláto a ty? To tady už vlastně každý ví, ví, ví! A k tobě i kdyby promlouval děd vševěd, tak nic nezmůže! Kde nic není ani smrt nebere!
Květen 28, 201114 r Zdravím všechny, Laam by mohl přidat zase nějaký vtípek, jsem se aspoň pobavil na fóru, když už je v práci nuda a venku nám chčije a chčije. A to jsem si chtěl dneska umýt supa....tak až jindy...
Květen 28, 201114 r Ahoj bando, užívejte víkendu. U nás zatím bez deště i kdyz to od rána vypadá, že každou chvíli začne.
Květen 28, 201114 r Dnes som robil chodnik, konecne mame chodnik , a dnes chlastam. Tu nezaprsi a nezaprsi . Ale jeden na ten dnesny den: " Ako dosiahneš, aby žena kričala ešte hodinu po orgazme? Utrieš si vtáka do záclony. "
Květen 29, 201114 r mala rada Rada pro muže: Nepouštějte se ženou do složitých hovorů !!! Žena: Co bys dělal, kdybych umřela? Oženil by ses znovu? Muž: Určitě ne! Žena: Proč ne - nelíbí se ti manželství? Muž: Samozřejmě líbí. Žena: Tak proč by ses neoženil znova? Muž: No, tak jo, oženil. Žena: Opravdu? (Tváří se ublíženě). Muž: (Slyšitelně vzdychne) Žena: Spal bys s ní v naší posteli? Muž: Kde jinde bychom spali? Žena: Sundal bys moje fotky a místo nich pověsil její? Muž: Tak to by asi bylo správné. Žena: A dovolil bys jí, aby hrála mými golfovými holemi? Muž: Ty jsou jí k ničemu, ona je levák. Žena: ------------ ticho----------- Muž: A do prdele.
Květen 29, 201114 r ahoj kamarádi,v čera sme byli na Lada srazu v Mnichově Hradišti.Počasí se umoudřilo a lepší už sme si ani nemohli přát.Snad všude okolo pršelo a jen tam na letišti svítilo sluníčko.Sraz byl jako loni z organizovaný na jedničku a spanilá jízda byla něco nepopsatelnýho,prostě nádherná.Odvezli sme si pohár za druhý místo nejhezčí auto srazu.Uniklo nám první místo o fous.Z 92 aut je to nádherný.Už se těším na příští a to už asi tam vemu oba ty moje skvosty.Koukněte na fotky v odkazu. Fotky z Lada srazu Upraveno Květen 29, 201114 r od Peny
Květen 29, 201114 r Ladíku gratulace, jdu omrknout fotky. Zrovna si chystám brašnu na zítra, budu chvíli jezdit do práce na kole...
Květen 29, 201114 r Pozdě, ale přeci, přijeli jsme cca před hoďkou! Láďo, taky velikánská gratulace!!! Prostě málo platné jsi :palec2: Jinak kucí, nějak blbne server fóra, nejdou vůbec otevřít SZ, hlásí to chybu a nebo, že by to bylo jen u mne??? A Ty Járo, jak daleko to máš na tom kole?
Květen 29, 201114 r Pozdě, Jak je vidět, tak to blbne pěkně, odkliknul jsem to jednou a zobrazil se příspěvěk hned dvakrát. Je tam nějakej šotek! lol Upraveno Květen 29, 201114 r od Lanny
Květen 30, 201114 r pěkný začátek týdne kamarádi.Tak dnes na noční a počasí se umoudřilo.To je jak naschvál.Opatrujte se. Peny super výkon.Gratuluju.
Květen 30, 201114 r POZDRAVENÍ PŘI PONDĚLKU VŠEM! Ahojky Víťo, moc si nemůžeš stěžovat, když jdeš až na noční, nee Máš pro sebe nádhernej pondělek, tak si ho hezky užívej!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.