JohanJFV Vloženo 25. Červen 2011 Sdílet Vloženo 25. Červen 2011 (editace) Tak pozdrav nikomu z cesty do Ostravy .... btw: hezčí tričko by tam nebylo? Editováno: 25. Červen 2011, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 to asi z toho tricka je tak nazltla ta voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 No to je dobře, že sem konečně někdo zavítal... tak se ještě mrkněte co se našlo u kluse při domovní prohlídce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Ahoj bando, tak po delší době jsem vás přišel pozdravit. Trochu nestíhám, mám trochu hektické, ale fajn období. Tak užívejte neděle a mějte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Po týždňovej dovolenke príde majiteľka domov a zistí, že jej papagáj prevolal 1000 euro. Za trest ho pribije o krídla na stenu...Smutný papagáj sa otočí - zbadá krížs Ježišom a vraví: "Hej INRI koľko tu visíš ty"? on na to: "2000 rokov.." Papagáj v šoku:" Do p..i ... to kam si volal?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 Na onen svět! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 (editace) Tak koukám pánové, že opět je samé Áčko, tak takto by to teda nešlo, asi se bude muset zavést "kniha docházky"!!! Richard se taky ukáže jen na návštěvu, tak pomalu začínám mít podezření, že se s pana "generálního" stal "pan podnikatel", nebo cooo! Prosíme o uvedení do správného obrazu!? Ríšo, nic ve zlém, ale nějak nás tady zanedbáváš A co MARTIN? Už brázdí naše silnice za velkým koláčem? Dej vědět, aby jsme se Ti mohli včas vyhnout! Editováno: 27. Červen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 (editace) Ahoj bando tak jsem tu a nikde nikdo. Pro Karla: podnikám ale zatím samé blbiny a užívám si trošku toho krásného života, než zase někde zakotvím a nebude zase na nic čas. Editováno: 28. Červen 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Červen 2011 Sdílet Vloženo 28. Červen 2011 NO TĚ PIC! TO SE TAK NĚKDO MÁ! ALE VŠICHNI TI TO PŘEJEM, JEN NEZAPOMÍNEJ NA STIMULACI :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Neboj, nezapomínám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 No, já jen jestli jsi už nezaznamenal sklerosu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 vlastna skusenost ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 No to je snad jasné, nee! A jinak jak jsi tam chvilku měl toho "Bin Ládina", tak si myslím, že to docela sedlo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 ved ho stale mam, ; bol som v Pakistane . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 (editace) Nazdárek banko ... po dlouhých cestičkách do dílny a na pivko ... stimulace až v pátek :-)) Si asi brzo udělám fotoseriál jak žralok :-( Editováno: 30. Červen 2011, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Tak a už su zase z cesty doma . Jo a mrkněte na fotku z roku 1951. Měla by být všude.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 to podepisuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Já též a to hodně zřetelně! Holt se od našich předků málo učíme! Martin to umí vždy pěkně vystihnout, je prostě naše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Vše nej, nej, nejlepší k 38 narozeninám našemu zásobiteli vtipnými obrázky Martinovi! Hezky si to užij! Hodně spokojenosti a hlavně zdravíčka a ať Tě humor neopouští! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Martine,tak i ja s Petou se pripojujeme ke gratulaci,hlavne zdravi a lasku,vecer to pekne oslav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Já taky, Já taky! Ale co vlastně? :wacko Martine38 - fše nej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 To jsem rád, že jsem gratulaci Martinovi neprošvihnul a můžu se taky připojit s přáním všeho nejlepšího. Užij si to se vším všudy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Martin, neopi sa. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Ahoooj přátelé a kamarádi, děkuju Všem za přání, moooc mě to potěšilo. Večir to zapijeme s rodinou a zítra v hospodě, to zas bude... . No a hned se mrkněte na vtip , nebo možná realitu ?? ...... Ještě jednou díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Jo a ještě Vám chcu ukázat , jakej sem měl dneska oběd když sem přišel z práce domu.... A nutno dodat že ten dort zdobila naše malá Lucka ( 6 let ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.