Červenec 1, 201114 r Připojuju se k zástupu k gratulantů, ještě jednou VŠE NEJLEPŠÍ Martine!! Ten oběd vypadá náramně, co na to náš stravovací referent??
Červenec 1, 201114 r Připojuju se k zástupu k gratulantů, ještě jednou VŠE NEJLEPŠÍ Martine!! Ten oběd vypadá náramně, co na to poví náš stravovací referent??
Červenec 1, 201114 r Ještě jednou díky mooc za přání a gratulace, a náš stravovací referent? no ten to ještě neví, aby nebyl průser... pst.. ..
Červenec 2, 201114 r Ahojky bando, pěkný víkend Vám všem! Martin38, ten jej bude mít zcela určitě! Jinak Martine, prdelky ze starýho dědka si děláte! Ale je vidět, že Ti dcerka přála a ten domácí bramborák s řízečkem, docela jsem Ti záviděl, už se asi budu muset na to hubnutí vyprdnout! Hezky si ty oslavy užívej a pozdravuj rodinku!
Červenec 2, 201114 r Kurňa, mě po shlédnutí začala honit mlsná. Taky bych si dál říct. Jinak všechny zdravím a užívejte víkendu bando.
Červenec 3, 201114 r Kurva chlapi, netahejte roští do lesa! Podívejte jak to vypadá. Ten kůrovec je všude!
Červenec 5, 201114 r Štastlivcům, kteří jdou jako já do práce i ve svátek, přeju hezký den. A doufám že Tobě to pivo zhořkne Karle
Červenec 5, 201114 r Venku chčije a chčije,ještě že děláme pod střechou,ale zítra už bych potřeboval,aby ten déšť šel do háje.
Červenec 6, 201114 r tha soooooooooo, zdravim. jeden stary: Po dlouhém nočním milování si on všimne fotografie dalšího muže na jejím nočním stolku při posteli a znejistí. "Je to tvůj manžel?" nervózně se zeptá. "Ne ty hloupý" ona odpoví a přitulí se nad ním. "Tvůj přítel tedy?" . "Ne, vůbec ne," ona odpoví. "Je to tvůj tatínek nebo tvůj bratr?", on vyšetřuje, a snaží se být klidný. "Ne, ne, ne!!! " ona odpoví. "Dobře, kdo to tedy do prdele je?" "To jsem já před operací."
Červenec 6, 201114 r Hovorí dievča chlapcovi: - Ty si taký múdry, taký vynachádzavý a zábavný. Ako len veľa toho vieš, všetkému sa rozumieš, je s tebou veselo... - Áaale.... - odvetí chlapec - ja som normálny! To iba ty si taká jebnutá.
Červenec 7, 201114 r Wilo ty tvé vtipy sou dokonalý.nakouk sem sem jen při obědě a koukám,že účast už snad není ani mizerná ale žádná.Musíme se polepšit.Jinak pěknej slunečnej den.
Červenec 7, 201114 r Ahoooj, Ládo já su tady , ale už zas letim , jedem do Vyškova na bazén. Děcka se už nemůžou dočkat a je tady hic jak..... tak zatim čuuus..
Červenec 7, 201114 r Ahoj bando, ne že bych sem nezašel, ale jsem nějak línej psát. Juknu a zase upaluju. Asi nejsem sám, kdo to takhle má a měli by jsme to napravit.
Červenec 7, 201114 r Zdravím bando, zpět z výletů a v mém supíku je přidáno, jak si sám prohodit altík :-)
Červenec 7, 201114 r Moja žena mi naznačovala, čo chce na nadchádzajúce výročie. Povedala: "Chcem niečo, čo prejde od 0 na 150 za 3 sekundy, Tak som jej kúpil osobnú váhu A hádka sa začala....
Červenec 7, 201114 r Terorista se pokusil unést autobus plný japonských turistů. Policie nyní analyzuje 6000 fotografií únosce.
Červenec 7, 201114 r Známy bol svedkom situácie, keď vulgarizmus neprekážal: Bol v autobuse, kde bola jedna cca 16-ka, mala na tvári silnú vrstvu makeupu, nastúpil chlapec, tiež v jej veku a po skúmavom pohľade na jej tvár prehlásil: "Paštika patrí na chleba a ne na xicht....". Nastalo hrobové ticho. Všetci boli zvedaví ako a či vôbec dievčina odpovie alebo sa rozplače. Neubehlo ani 5 sekúnd , keď prehlasila: "A kok*t patrí do p*če a nie do autobusu......"
Červenec 8, 201114 r zdravím chlapáci a přeju příjemný víkend.Mi moc příjemně nezačal.I já jsem se už stal obětí čorkařů.Vzali mi ty dlouhé chromové okenní lišty.Kdybyste někdo o nějakých věděli tak mi dejte echo.Díky moc. Opatrujte se
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.