Martin35 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 já už mám taky přezuty, dneska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Kucí, jak já se stydím Pochopitelně, že přezuto nemám-pořád jsem si říkal dost času a ejhle! A to jsem ještě díky tomu počasí pěkně nastydl, teče mi z nosu jak ženichovi, no hrůza. \Holt to musí nějaký den vydržet. Slibuji, že se polepším! Jinak zdravím pomalu ztraceného Martina35 a že jsi si dával na čas! Johane, je vidět, že máš dobrou organizaci práce! Járo, tak si říkám jestli jsi tu sobotu přečkal ve zdraví, snAD ano!? Bando, všem pěkný pr. týden a "opatrujte se" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Karle nezoufej.Nejsi vůbec sám kdo ještě nemá přezuto.Dnes mám ještě noční tak to ne,ale zítra možná už ano.Ikdyž v garáži mu je dobře a na lítání mám felicii.A ta obutí má zimní celý rok :-D Tak se opatrujte kamarádi a bacha na ostatní.Ještě dlouho bude spousta lidí na letních .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Přátelé, zvu Vás k nám na Vysočinu na 1.oficiální zimní sraz "klubu přátel letních pneumatik". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Letni pneu v tomto nečase je prý skvělá adrenalinová zábava :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Johane, taky nemusím mít vše, ale máš plnou pravdu! Víťo, jsem na tom obdobně, na Octě drahé polovičky jsou zimáky a tak v nejhorším je Sup uloženej v garage!? Zatím se potýkám s nějakou chřipaJZNOU, či co to je, prostě hrůza a tak rozhodně nehrozí žádná velká aktivita z mé strany! Ale Vy hoši z Ostravy a okolí jste dnes měli údajně horké chvilky, co Ty Víťo, jak jsi dojel z noční? Doufám, že jako správnej matador jsi námrazu zvládl v pohodě!? Tak se všichni opatrujte a mějte se fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Karle já byl v pohodě.Do práce jezdím feldou takže ikdyby došlo k nějakému ťukanci tak se nic neděje,ale vše bylo v poho.Jinak sněžilo jako čert včera a ráno byla auta pěkně namrzlá.Vzhledem k tomu že dávám na čelní sklo deku tak pak nemám problém.Ale je pravda,že takové počasí se k říjnu nehodí.Ještě to může počkat klidně do vánoc a to ještě kolem štědrého dne a pak pryč s tím hnusem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Tak kluci, já už jsem dnes taky přezul... Mám nové pneu, tak uvidíme jak obstojí. Tak se opatrujte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 JohanJFV: to máš pravdu. Zase to bylo dobré srovnání. Na letních za mokra a sněžení TAM a na zimních za stejného počasí ZPĚT. Změna propastná. Není v Praze nějaká epidemie berušek ?!. Večer nedělám nic jiného, stále je vyhazuju ven. A to klasický i ty černý se žlutejma tečkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Matka berušek je v Brně. Tam si stěžuj ať s těma dětma něco udělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Zdravím chlapi Všeci si stěžujete na epidemii Berušek, z Ovy už jsem tež slyšela nějakou narážku na Berušky, ale tady v Brně stále žádná na dohlednu není, jen ta naše velká před barákem Vždyť on je to krásný tvor a ani člověku neubližuje, a nemá to cenu je vyhazovat, vždy se vrátí Jinak Žraloku opět jsi nezklamal a pobavil jsi na večer Koukám jinak, že všeci přezouváte na zimní, my nejspíš s Bedrunou počkáme, než se to v servisech uklidní, aby hoši pracanti měli čas a nespěchali s přezutím A navíc na sever jedeme až na konci listopadu, takže čásu dost Jinak teda v tom sněžném říjnu a začátku listopadu opatrně na cestách a na blbce Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2012 Nejsem tady pro pobavení!!! grrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 to se pleteš Libore.Každý cirkus potřebuje svého kašpárka.Byl jsi jednomyslně zvolen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 no comment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Jo jo přesně jak píše Vick Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 Obě škodovky přezuty jižminulý týden :-) Nejsem sebevrah .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Zítra jedu vraždit do Brna, tak jsem zvědav, kolikrát mne PČR bude kontrolovat :-) mám 5,2 a vzadu 5,9 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 (editace) Na kolik vlastně fučíte 16ky kola (205/55) u Supa I? Prej má být na dvířkách od nádrže tabulka, ale ta moje je kompletně smazaná. Editováno: 1. Listopad 2012, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 http://chytreventilky.cz/content/41-skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Tak všechno nej nej Karlovi ( Lanny) k jeho dnešnímu svátku. Moc se neopij , at ti pak není špatně.. Zdarví Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 jj Karle vše nej k svátku kamaráde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Ten už o sobě neví ale taky se připojuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Kucí, Libor byl pochopitelně nejblíž pravdě, protože smršť byla už od soboty! Po pravdě, ještě teď mi je ej ouvej, no holt "dědek" zase přecenil své síly, ale prostě jinak to nešlo! Všem Vám moc pěkně děkuji za přání a to víte, že jsem si na Vás vzpomněl i v tom stavu v jakém jsem byl! Přání vždy moc potěší! DÍKY! Přeji celé naší Supí bandě pěkný pr. týden a "opatrujte se všeci" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 5. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2012 Koukněte se kvalitního mluvčího.... no jo, slovensko http://navratdoreality.cz/?p=view&id=4014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.