Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Kucí, jak já se stydím :kol-44: Pochopitelně, že přezuto nemám-pořád jsem si říkal dost času a ejhle! A to jsem ještě díky tomu počasí pěkně nastydl, teče mi z nosu jak ženichovi, no hrůza. \Holt to musí nějaký den vydržet. Slibuji, že se polepším! :smich:

Jinak zdravím pomalu ztraceného Martina35 a že jsi si dával na čas! :kol-29:

Johane, je vidět, že máš dobrou organizaci práce! :kol-28:

Járo, tak si říkám jestli jsi tu sobotu přečkal ve zdraví, snAD ano!?

Bando, všem pěkný pr. týden a "opatrujte se" :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karle nezoufej.Nejsi vůbec sám kdo ještě nemá přezuto.Dnes mám ještě noční tak to ne,ale zítra možná už ano.Ikdyž v garáži mu je dobře a na lítání mám felicii.A ta obutí má zimní celý rok :-D

Tak se opatrujte kamarádi a bacha na ostatní.Ještě dlouho bude spousta lidí na letních ....

Odkaz ke komentáři

Johane, taky nemusím mít vše, ale máš plnou pravdu!

Víťo, jsem na tom obdobně, na Octě drahé polovičky jsou zimáky a tak v nejhorším je Sup uloženej v garage!? :kol-32: Zatím se potýkám s nějakou chřipaJZNOU, či co to je, prostě hrůza a tak rozhodně nehrozí žádná velká aktivita z mé strany!

Ale Vy hoši z Ostravy a okolí jste dnes měli údajně horké chvilky, co Ty Víťo, jak jsi dojel z noční? Doufám, že jako správnej matador jsi námrazu zvládl v pohodě!?

Tak se všichni opatrujte a mějte se fajn! :gunners3:

Odkaz ke komentáři

Karle já byl v pohodě.Do práce jezdím feldou takže ikdyby došlo k nějakému ťukanci tak se nic neděje,ale vše bylo v poho.Jinak sněžilo jako čert včera a ráno byla auta pěkně namrzlá.Vzhledem k tomu že dávám na čelní sklo deku tak pak nemám problém.Ale je pravda,že takové počasí se k říjnu nehodí.Ještě to může počkat klidně do vánoc a to ještě kolem štědrého dne a pak pryč s tím hnusem :-)

Odkaz ke komentáři

Zdravím chlapi :kol-28:

Všeci si stěžujete na epidemii Berušek, z Ovy už jsem tež slyšela nějakou narážku na Berušky, ale tady v Brně stále žádná na dohlednu není, jen ta naše velká před barákem :D Vždyť on je to krásný tvor a ani člověku neubližuje, a nemá to cenu je vyhazovat, vždy se vrátí :D

Jinak Žraloku opět jsi nezklamal a pobavil jsi na večer :kol-47::kol-48:

Koukám jinak, že všeci přezouváte na zimní, my nejspíš s Bedrunou počkáme, než se to v servisech uklidní, aby hoši pracanti měli čas a nespěchali s přezutím :kol-31: A navíc na sever jedeme až na konci listopadu, takže čásu dost kol117

Jinak teda v tom sněžném říjnu a začátku listopadu opatrně na cestách a na blbce kol117

Bája

Odkaz ke komentáři

Kucí, Libor byl pochopitelně nejblíž pravdě, protože smršť byla už od soboty! Po pravdě, ještě teď mi je ej ouvej, no holt "dědek" zase přecenil své síly, ale prostě jinak to nešlo! :(:kol-99::smich:

Všem Vám moc pěkně děkuji za přání a to víte, že jsem si na Vás vzpomněl i v tom stavu v jakém jsem byl! Přání vždy moc potěší! DÍKY! :kol-130:

Přeji celé naší Supí bandě pěkný pr. týden a "opatrujte se všeci" :gunners3:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...