Doktorone Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 to je v prde... ,tak asi nějak tak no, já měl kombajna v tom roce v plný palbě a on k tomu hodil jen novej předek, to šílený, pak tě někdo trefí na dveře a seš mrtvej, jelikož ten rám je totál žejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 A čemu se tady všichni divíte. Když to náš stát pořád dovoluje, tak takové vraky budou na našich silnicích pořád jezdit. V případě, že je auto na odpis, tak se mají okamžitě zlikvidovat veškeré doklady co k autu náleží. Ale protože se to tak neděje a státu je to jedno, tak na legalizacích vraků a uvedení zpět do provozu budou vydělávat: pojišťováci, policisté, zaměstnanci na STK, servis, který takovou opravu provede a nakonec autobazar, který auto prodá jako nebouraný a super stav. A kdo na tom bude nejhůř? Člověk co si to auto koupí a jeho rodina, kterou v něm poveze. V našem státě nemá lidský život žádnou cenu. Jsou přednější peníze a pro ty uděláme cokoliv bez ohledu na lidské životy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Zdar chlapaci a hlavně Milana, ja už uvažoval otom jestli ses neostěhoval někam kde maš klid na rybolov. Co se s Tebou stalo, žes tu takovou dobu nebyl, ale duležité je že jsi nezapomněl. A ted škodovkaři neni čemu se divit, vždyt se podivejte do zahrad a různych servisů kolik tam maj takovych vozů a na cestach jich vidite kolik se jich dovaži. To je ten byznys a Libore souhlasim s Tebou na 100 procent.CUS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 příjemný víkend Vám všem kamarádi.Dneska jsem si trošku máknul a naimpregnoval jsem si sedačky.Nekupoval jsem žádné drahé přípravky.Fláknul jsem na to krém na ruce a lehce rozetřel.Nechal jsem to vsáknout a tečka.Rychlé,levné a splní to svůj účel Opatrujte se všeci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 dobře ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 14. Únor 2014 Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 (editace) Červernou indulonu? ;-) Editováno: 15. Únor 2014, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 kolínská mast na ruce slast a na sedačky evidentně taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Únor 2014 Sdílet Vloženo 15. Únor 2014 Červernou indulonu? ;-) Ne.Modrou revonu.Ale kdybych měl po ruce indulonu tak to použiju taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Ahoj Víťo! na sedačky používáš normálně takový masti, nebo to byla nouzovka? taky bych to pak něčím potřel, většinou jsem kupoval něco dražšího, proto se ptám jestli s tímto máš dlouhodobou zkušenost a je to OK, tak je zbytečný kupovat dražší věci. Není pak sedačka mastná? a aplikuješ to normálně rukama? Jinak bando, dnes si jedu pro vzducháč a kabinovej filtr od Mannu a svíčky. Čekají mě rozvody - mám mít měněno po 180tis km a mám jen 126 tis km, ovšem auto je vyroebný přesně 7/2006 a slyšel jsem, že by se měla měnit sada nejpozději po 6ti letech. Dát na tuto radu? asi to nechám vyměnit at nepokecaj ventily s pístama. To by bylo neštěstí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 asi bych to radši vyměnil, alespoň pro klid, znáš to, náhoda je blbec a pak by jsi se proklínal, že jsi to neudělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Ahoj Víťo! na sedačky používáš normálně takový masti, nebo to byla nouzovka? taky bych to pak něčím potřel, většinou jsem kupoval něco dražšího, proto se ptám jestli s tímto máš dlouhodobou zkušenost a je to OK, tak je zbytečný kupovat dražší věci. Není pak sedačka mastná? a aplikuješ to normálně rukama? Jinak bando, dnes si jedu pro vzducháč a kabinovej filtr od Mannu a svíčky. Čekají mě rozvody - mám mít měněno po 180tis km a mám jen 126 tis km, ovšem auto je vyroebný přesně 7/2006 a slyšel jsem, že by se měla měnit sada nejpozději po 6ti letech. Dát na tuto radu? asi to nechám vyměnit at nepokecaj ventily s pístama. To by bylo neštěstí! Ahoj.Nebyla to nouzovka,ale čirý úmysl.Taky jsem kupoval všelijaké balzámy a na pytel.Teď už to nedělám jinak.Dá se to nanášet samozřejmě rukou,ale já měl ubrousek nebo i hadru.Mastné to není,protože kůže v autě reaguje naprosto stejně jako ta tvoje na rukách.To znamená že to vsákne.A nemusím se starat o to abych to pořádně rozleštil a nevím co ještě.Prostě je-li tam toho víc tak to jen déle trvá než to vsákne. Takové indulony a podobné krémy jsou dle mého nejlepší.Už na vojně se použivaly indulony na kanady (kdo byl na vojně tak ví oč mluvím).Krásně to naimpregnovalo a byl klid.Tak jsem to teď aplikoval na sedačky. Co se týká tvého dotazu tak já jsem zase zastáncem verze vybodnout se na to.Nevěřím tomu,že by se musel měnit řemen po 6 letech.To auto by muselo stát někde na poli a řemen by musel ztrouchnivět což u tebe nehrozí.Pokud se u tvé motorizace mění rozvody po 180tkm tak si myslím za sebe,že je to ještě moc brzo.Ostatně nic ti nebrání sundat kryty a podívat se na stav řemenu.Už to hodně napové.Pokud bude popraskaný nebo chybět semtam zub je to jasné,ale myslím,že v tvém případě je ještě čas. Toliko asi za mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Diky Vito, prave mi to mliko na kuzi pred zimou doslo tak kupovat novy nebudu vyzkousim tvoji metodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Pěknou neděli všem.Tak jsem na internetu zaznamenal jeden článek o škodovce a chci se s váma o to podělit.Zajímavé kde to až půjde a jak to dopadne :-) http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=802326#utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_campaign=A&utm_term=position-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Tak jsem si přečetl i ten komentář. I ja mám nazor,že 130 je jen jedna a opět to bude nějaký bastl, který vyšumí jak ten nadhernej TUDOR si myslím ja. Vono, kdyby se ten tudor vyráběl tak si také myslím, že ho ma polovina z nás tedy majiteli tudoru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 Kdyby se vyráběl Tudor, tak VW přijde o zisky z prodejů CC. Je to jen politika a náš stát udělal kravinu, když dovolil aby ŠKODA patřila pod koncern VW. Ten nám pak už neumožnil vyrábět auta která se nám líbí. Proč má většina automobilek v nabídce dodávkové vozy a Škodovka nemá. Protože kdyby měla, tak klesne prodej VW Transporterů. Škoda měla poslední dodávku a to byla Škoda 1203. Je mi z toho na :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Březen 2014 Sdílet Vloženo 2. Březen 2014 No nevím, a to jako myslíš, že kdyby fabrika zůstala ve vlastnictví státu, tak by si nějak Škoda pomohla? To už by tady dávno nebyla. A myslím, že je pořád lepší vlastnictví VW, než Renault, který o ni měl také zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Lidi tak nám shořela jedna chata na Pustevnách.Kdo byl na podzimním sraze tak bude vědět.Teď to ukazovali v telce.A zrovna jsme se u ni fotili.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Jo jo já to viděl, škoda takové pěkné chaty! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Jo já jsem hned říkala, jak jsem to viděla ráno na idnes, že jsme se u ní fotili na podzim. Máme památku... Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Pěkná stránka na Fcb o Supech, dokonce tam někdo psal že by chtěli sraz, chtělo by jim to tam hodit odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 právě jsem ji dneska objevil a hned se tam přidala barča i airman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Popravdě, já jsem viděla, že jsi se tam přidal Štěpáne a tak jsem se přidala a dneska tam hodila i kluky A teď mi mamka volala, že kde jsem se dostala k cizincům, co mají Supy Hlavně se tam ptal jeden a pokud jsem dobře pochopila jeho profil tak je odněkud od Anglie Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 A to byl čech a nebo cizinec?Mám totiž kamaráda jak v Anglii tak ve Francii a psali jsme si respektivě oni mě kontaktovali jak koupili supy.Češi samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 http://www.zvraceny.cz/video/65088-skoda-vision-c/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 To je ten co se ptal na sraz v roce 2014 Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.