Majkl sup 23 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 ja sem 005 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Hm, já zatím nevím, za jak dlouho Vám přišel mail s pořadovým číslem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 Vyčkej času, né každý sedí na netu denně celý den Určitě dojde Zatím to vypadá, že se moc lidí neregistruje.Mi přišel do druhého dne. Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 No taky si říkám že se moc lidí zatím nepřihlašuje, už sem rozhodil sítě na fb, tak uvidíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 http://www.laserwash.cz/vitejte/ Toto vypadá zajímavě, eště ste ju nezkůšali, co Brňáci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 ahojte vospolok. ake mate auto vy ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Ta myčka vypada hodne dobře. Hlavne ze je to bezkontaktni a udelaj ti i podvozek. V zime urcite vyuziju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 (editace) No vypadá to jenom jako vytuněná wapka spolehajicí hlavně na chemii... Editováno: 8. Srpen 2014, autor: MrChodny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Vytunena wapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 tuhle bezkontaktní laserovou myčku mám kousek od baráku a byl jsem tam jednou, wapem ručně a pouze oplachem vodou to umeju líp a za zlomek ceny, ale jak píše martin, třeba budete mít vytuněnější verzy, ale já byl akorát nasranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 No v zimě nebo po zimě to otestuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Hoši já nevím jestli to bezkontaktní mytí je super. Dřív jsem ten program používal taky ale od doby co používám jen oplach tak mi přijde že mi vosk na autě vydrží déle. Dřív to myslím bralo i vrstvu vosku sebou a tudiz jsem to musel voskovat aspoň jednou týdně. Dnes to voskovuju jednou měsíčně ale nemusel bych ale to bych nebyl já abych na tom něco pořád nehledal ☺ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 19. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2014 Neni lepší si koupit kvalitní vosk co vydrží půl roku? než to voskovat každý měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 dlho nic, co ??? tak tu je jeden: Sousedí cigán s černochem a říká si, jak to, že má všechny děti krásně černý, zatímco on má jenom hnědé. Ptá se ho: "Poslouchej černochu, jak to děláš, že máš děti takový černý a já je mám všechny takový vybledlý?" Černoch se usměje a říká: "Podívej,máš ho 25 cm dlouhýho a 6cm v přůměru?" Cikán zavrtí hlavou: "No, to a...si ne." Černoch se plácne do kolen a se smíchem zvolá: "No tak to je jasný, to ti tam jde světlo!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 Tak to je paráda S tímto krasavcem se někdy aspoň projet a nebo setkat na sraze by byl ráj http://autoperiskop.cz/setkani-generaci-po-vice-nez-60-letech/ Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 23. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2014 (editace) tu aj niekto nedavno predaval vojensku verziu http://www.eurooldtimers.com/cze/inzerat/60599-skoda-superb-3000-952-kfz-21.html Editováno: 23. Srpen 2014, autor: Laam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Tak jsem před měsícem testoval na autě kolegům šampon na auto - je to něco s nanočásticema. Umyl jsem auto, nanesl rozprašovačem na wapce, opláchl vodou .. měsíc auto oplachuji hadicí, nebo na pumpě wapkou. Na laku mi okamžitě odteče voda pryč, na okně to už stěrače trošku ošoupaly, ale přes týden jsem měl efekt tekutých stěračů. Příští víkend budu testovat od druhého kolegy umytí a nějaký rozlešťovací vosk ( si před tím pustím Karete Kid asi) .. tak porovnám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Zdravím starou SUPÍ bandu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 cest aj tebe panko . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Nazdááár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Doufam Karle, ze neodreknes na posledni chvili sraz. Jsi tam potreba :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Já bych nejspíš voskoval každý měsíc i kdyby to byl swiss wax haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2014 to nemo.x Milane, poslal jsem Ti SZ. Celé SUPÍ BANDĚ přeji co nejpovedenější nastávající poslední srpnový víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 (editace) Tak jsme na čtvrtém místě, zadna sláva pánové. http://www.novinky.cz/ekonomika/183289-nejhorsi-ridici-jezdi-v-audi-a-bmw-ukazala-statistika.html Editováno: 2. Září 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 11. Září 2014 Sdílet Vloženo 11. Září 2014 Něco pro Tarantulase a Barcu s Kubou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.