Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo jo. Vice méně mám zkušenosti se všema Supama v max výbavě. S1 2.5 tdi, 2.8, S2 2.0 125 kw CR DSG a 3.6. Těžko porovnat. Asi bych vzal Sup 1 3.6 klasika automat+haldex. Ale je pravda, že sup1 s těmito těžkýma motorama neměl nikdy v zimě problém.

Vloženo

Kucí, co blázníte? Třeba to tam má místo zimního krytu masky, ten je tam také na velké h.vno, resp. zachytí leda bordel ze silnice, že to nejde přímo do chladiče!  Prostě proti gustu žádný dišputát, i když ani mě to hlava nebere! :kol-32:  :gunners3:

Vloženo

Ahoj Jiří, koukám, že s přesedláním na VOLVA, jsi pojal novou lásku a to ke ŠVÉDSKU. Docela to chápu, je to nádherná země, jen ty auta neměli nechat těm neumětelům: Jak žiješ chlape. Měj se fajn, Čau Karel :gunners3:

Vloženo

Ahojky Kájo,rád tě čtu /alespon/raději bych tě viděl osobně.Né žádná láska k Švédsku,to nehrozí,leč Volvíčka zatím naprostá spokojenost.Jsou jiné země a světadíly,které mne lákají více.V únoru mne čeká cesta do Číny a na začátku března stáž na  Floridě

Krásného Mikuláše všem,hlavně dorostencům  andílek:kol-29::kol-99::palec2: .

Vloženo

Ahoj kluci,po dlouhe dobe e ozyvam,nejak je vsechno spatne,ale zase na druhou stranu,mozna ne,zastesklo se mi a hleda supa1 1.9 tdi aspon v nejaky vybave,kdyby nahodou nekdo vedel o necem peknym,v patek se do Prahy dostanu,sice na otocku ale dostanu a moc se tesim,david

Vloženo

Tak je to tady! "DOBŘÍ HOLUBI SE VRACÍ", jojo Davide, není nad starého dobrého SUPA! Měl bys to dát i do "bazaru", že sháníš Supíka, pokuď vím, tak bys chtěl nějakou pěknou 1,9 / 96kw a pochopitelně s co nejlepší výbavou, že ano!? Věřím, že budeš mít štěstí. Jinak Davide, prosím zkus zavolat Markovi, už dávno se na pátek přihlásil, ale od té doby nevím co je s ním. Jinak to vše v pátek probereme!  :kol-35:  :gunners3: 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...