Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

I já se připojuji k přání pěkného nastávajícího víkendu.Dva dny jsem byl bez IT připojení! :aggressive: To naše slavné O2 rovnou poslat do kopru, hrůza. Koukám, že kluci moravští už pracujou - perfect :palec2: . Jinak kyselý pííívo nebrat, ale v "hospodě" se přeci nenalejvá jen "pííívo" nee? :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pěknou neděli všem :) Už i ti RUSÁCI mají víc rozumu než my, od podzimku kašlou na posun času - nemůžu si pomoct, ale myslím, že to nikomu moc dobře nedělá a jak se shodli světové kapacity, žádné úspory to v podstatě nepřináší! :aggressive: Jinak máme za sebou první VC F1, tak uvidíme co nám přinese letošnéí ročník? ;)

Ríšovi holt musíme popřát úspěšné zvládnutí pracovního úsilí ! Nepotřebuješ :help: ? A co Ty Láďo, chce to, se pořádně vystimulovat :prc: a určitě to pomůže!

Užívejte si jarního sluníčka - pokud vyleze, tady občas má snahu :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co klesla? Spíš mi to připadá "na hození hadru na pípu"! ;)

Tak Ti přeji Ládíku, aby Ti do toho nepršelo! Jinak také všem pěkný čtvrtek a začínám si dělat starosti zvláště o Ríšu - žije ještě?;):smich:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj bando, jsem v časové tísni, silně nestíhám, ale nakukuju a hlídám, aby mi snad něco podstatného neuteklo. :) S překvapením jsem ale zjistil a není to poprvé, že se čas od času některé téma ztratí a to beze slova a nenávratně. Třeba teď naposledy to bylo téma o koupi (ne koupi) od třeba budoucího kolegy z Plzeňska. Chtěl od zkušenějších poradit s konkrétním autem a s důvěrou se na supím fóru snažil potřebné věci zjistit. Debata se kolem toho na naše poměry rozjela bohatá (je zázrak, že se nás sejde víc než na lízanej mariáš) a najednou šup a téma je v prde.. Pak se nedivte Karle a ostatní že na pípě je hadr. Když to takhle půjde dál, bude za chvíli hadr na celém supím fóru. :feve::horse:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky šéfe "supí bandy"! Ríšo, jsem moc rád, že jsi se ozval - už jsem se bál, že Ty už taky házíš flintu do žita? Ale vidím, že až na nějakou vyjímku "staré dobré jádro drží" :smich:Určitě všichni chápeme, že toho máš Ríšo nyní hodně, ale bude líp! :palec2: Jinak já se určitě nedivím a docela Ti rozumím, taky mne to překvapilo, když se na nějaké téma ozve docela dost ochotných lidí, tak to najednou bez jediného slova zdůvodnění zmizí, vždy by se měly zachovávat základní principy slušnosti a alespoň dát vědět proč to které téma je zcela smazáno, myslím, že daleko vhodnější by bylo v případě porušení nějakých pravidel dané téma "zamknout a pochopitelně se zdůvodněním" ;) Zcela s Tebou souhlasím, ale nechci házet "hadr na pípu, natož na celé supí fórum" a jsem přesvědčenej, že snad jde o nedorozumnění, které se vysvětlí :)

Jinak musím malinko popíchnout kluky moravské Laryho a Petra, zatím od posledního příspěvku nic nového, ohledně toho zda bude možné to ubytování v tom kempu atd.? :D

Tak vážení, hospoda je od toho, aby se v ní -_- a hlavně aby se nám :worthy:doh a tak příjemnej zbytek čtvrtka - snad máte všichni již podané vydřidušské daň. přiznání a tak se budete moci opět plně věnovat zdejším záležitostem :w00t1: a zítra to už uteče a máme před sebou konečně víkend :clap:kol11:kol-99::gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar Všem,,,,,Karlos a Ríšo,to téma jsem smazal já,neb pravidla budou platit pro všchny,pokud to budou vyžadovat zdejší pravidla dané a vyžadované majitelem fora.

Je vytvořena k tomu to účelu sekce na otázku ohledně nákupu supů ve všech verzích a variantách a dotazů kolem nich dostatečně dlouho,nepočítaje milion dotazů v následných sekcích,motor,interier,podvozek atd.Chápu,že je podstatně pohodlnější vytvořit nové.Co si o tom myslím já,je vcelku nepodstatné a pokud jsem admin a moderátor,tak budu v rámci možností dbát aby zde nebyl úplný bordel.....v tom se patrně shodneme ;) krásný večer :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím Jiříku, rozhoně nikdo z nás nechce polemizovat o tom co se smí a nesmí, ale přišlo mi jako docela tvrdé "smáznout" případného nového potencionálního uživatele Supího fóra bez jediného slůvka vysvětlení. To je můj názor a myslím, že trocha vstřícnosti ještě nikomu neublížila. Sám moc dobře vím, že mi zpočátku dost dlouho trvalo než jsem pochopil všechny principy našeho fóra a podařilo se mi to i právě díky vstřícnosti a ochotě ˇ"ŽRALOKA", který se mi věnoval a různé "taje" vysvětlil! Za což mu jsem dodnes vděčný :) Vím, že Tvá úloha admina a moderátora není vůbec jednoduchá a také si ji všichni vážíme a určitě si jsme všichni vědomi, že je třeba nás chránit před "úplným bordelem" - určitě se shodneme.

I Tobě pěknou dobrou noc :gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...