Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů


Petřík junior

Doporučené příspěvky

To já se na přezutí celkem těším, na ty krásný 17ctky, konečně bude na autě nějaká větší designová změna. Ale zatím se do toho nehrnu, tady na jihu Moravy jen tak snih nenapadne, ale tak za 2-3 týdny to přezuju, to bude akorát začínat listopad tudíž povinnost mít zimní.

Baru ty vaše kola už to potřebují, to pak bude na jaře iné kafé :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

"Představitel komické postavy Mr. Beana si vyrazil na nákupy ve Škodě Superb. Známý milovník drahých aut tímto "excesem" vyvolal rozruch v britském tisku. Ten porovnává "směšnou" značku s luxusním vozovým parkem známého herce Rowana Atkinsona."  :kol-48:
http://zpravy.ihned.cz/svet-evropa/c1-61091180-herec-atkinson-jezdi-v-superbu?utm_source=mediafed&utm_medium=rss&utm_campaign=mediafed

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

ty vole dneska jsem se pobavil, vidim v zrcátku na spojce, že za mnou jede bílej sup, tak jsem zpomalil aby mě předjel a on to passat kombajn, a měl celej předek přestavěnej na supa, fakt jsem se zasmál, vypadalo to jak uřízlej předek supa a navařenej na pašíka, měl to fakt komplet, nárazník, světla, face masku včetně znaku a zadek zas pašík, chtěl jsem to vyfotit, ale zase sem se nechtěl vysekat, takže foto bohužel nemám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...