Pitrsman Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 kluci kdyz budete davat foto tak bez SPZ tek prosim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Vážení, děkuji za vaši účast...a troufám si říct, že tímto letošním 1. srazem jsme pokořili hranický rekord z parkoviště u philipsu, kde se tehda sešlo kolem 30 kousků... věřím, že další takový sraz bude ještě ve větším počtu...Omlouvám se těm se kterými jsem si nestihl popovídat nebo je pozdravit atd..holt vás tam bylo moc a jsem rád za chvili sem přídám svou várku fotek bez videa... PS. Verča (moje přítulkyně) se ptá jestli chutnaly koláčky Chutnaly. Jely do mne jako bych ne.ral rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) No taky by mě zajímalo kdo byl ten motorkář, měl celkem nabušenej foťák a fotil co jsem si všiml celkem detaily každeho auta takže by ztoho mohly byt slušne fotky ale jak ho nikdo nezná tak z toho asi nic nebude ! Jinak Krtku fajn fotky ... Pochvala !!! Editováno: 7. Duben 2012, autor: DonnJarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 s tím se počítá....musíš taky počkat než se každej dostaví dom...a upraví všechny spzky...to není sranda moje fotky máš na předchozí stránce skoro na konci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 tak sraz byl supr ten se vydaril hodne aut a ani jsem taky nestihl pokecat ze vsema co znam tak se omlouvam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MGTka Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 PS. Verča (moje přítulkyně) se ptá jestli chutnaly koláčky vzkaž polovičce že byly vynikající Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 sraz super, koláčky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) super srázek, spousta aut, tímto díky všem za účast Editováno: 7. Duben 2012, autor: Kolage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) Veřejně vyhlašuju velkou pochvalu pro Verču a Krtka za perfektní koláčky .. Sláva našim novomanželům!! Jinak srazík parádní.. účast kolem 40 kousků!! Editováno: 7. Duben 2012, autor: Royce 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Já vím kdo to byl s tou motorkou,poslali Ho na vyhlídku aby nafotil auta které se dají ukrást.Tak pánové dejte si pozor.Ha ha (sranda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Snad se nam zde motorkař ozve... jinak bezva sraz a spousta peknych auticek. O kolackach ani nemluvim, byli tak dobre ze jsem jich snedl co se dalo... To bylo tez poprve co jsem nechal v Dolanech trochu hranolku na taliri... ze by to bylo temi kolacky???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 tady pár dalších fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Péknej sraz bando..fotky super.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) ten motorkar me lezi v hlave vycmuchal jsem jeho spz ma 3Z 6644 kdyby neco Editováno: 7. Duben 2012, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 ten motorkar me lezi v hlave vycmuchal jsem jeho spz ma 3Z 6644 kdyby neco Necham vyhledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 tady zatím všechny fotky pohromadě http://kolage.rajce.idnes.cz/Hranice_7.4.2012/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Fotky bomba,hlavně že vam vyšlo počasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 no počasí vyšlo dobře...celej den slunko, ale jak jsme vyšli ze žvance...tak už mrholilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Mistři to umí naplánovat .Ale vypadalo jakoby jsi někoho podplatil, tam nahooooře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Fotky dobré až na,to že nejsem ani na jedné jinak ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 v mojí sadě jsi IMG_2918.jpg ještě s někým pak už jsem tě nemohl najít takže není ani ode mě víc foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Prosím o další foto....nevim jak je to na sousedním foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolage Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Když mrkneš sem : http://kolage.rajce.idnes.cz/Hranice_7.4.2012/ tak jsou tam zatím všechny dostupny fotky, co kdo poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=bre@dy= Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Čau, taky něco málo ode mě http://bready.rajce.idnes.cz/Sraz_Hranice_7.4.2012/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Sraz super, lidi hafo, kolacky vynikajiciii... dekujiiii :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.