Krtek6 Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 no pokud dojedeš tak jak to provedem s těma sufitka co jsi mi dal? stále čekam na reklamaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 (editace) SZ Editováno: 30. Listopad 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 myslíš v Bystřici pod Hostýnem ? Chlapi plís hodtě mi někdo mapu rád bych věděl kde to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 30. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2012 http://www.mapy.cz/#x=17.323993&y=49.649674&z=16&t=s&d=user_17.321908%2C49.649536%2CDolany%2C%20okres%20Olomouc~_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Donne si pleteš pojem s průjmem...v Bystřici je pizzerka ....tohle jsou Dolany u Olomouce a tam je "hospoda" při prvotním náhledu vypada sice jak 4. cenová, ale jídlo echt gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 Jo už jsem se díval ... zmátl mě ten svatý kopeček ... tak víš co jsem myslel že Dolany je jen název té hospody.. teď už vím jak to je .. tak já byl na srazu v Hranicích minule poprvé tak ješte nevím .. zatím se okoukávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 (editace) Sraz Hranice 8.12.2012 v 13:00 http://www.mapy.cz/#...=m&m=9oZEpxUwVT Byl by zájem? Aktuální seznam členů: Pajk85 bruno128 Krtek6 Hoblik libor.kratas Editováno: 5. Prosinec 2012, autor: Pajk85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 ironpipi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 bude někdo rezervovat dolany? Pajku jak to tu organizuješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 No nikdo se nepíše, tak defakto nijak. Jak to teda bude? Bude něco nebo se to odpíská pro malou účast? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Víš ono to podle mě bylo hodně narychlo. O minulem srazu se to dalo vědet dlouho dopředu .. já jedu do těch čech pracovně takže taky nebudu se moct zučastnít což mě sere páč jsem se na sraz těšil od toho minulého ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 5. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2012 Jinak panove Dolany jsou zavreneeeee... Rekonstrukce.... Ale srazy snad nejsou o zraaadle, nee??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 No o žrádle to není, ale dobrý žvanec potěší. Jinak ještě si pohráváme se soudružkou s myšlenkou, že se pojedem mrknout na Vánoční trhy do Vídně, takže kdybych se nedostavil tak mě omluvte. Ale je to buď a nebo jak se bude chtít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Medvidek z Bogoty usnul a spiiiiii.... :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Takže to nemá smysl, pro malou účast bych sraz zruším. Necháme to na leden, popřípadě později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Medvidek z Bogoty usnul a spiiiiii.... :-P Kušuj s medvídkem ))Dneska se připrav vezeš duležitý náklad ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 OK, tak rušime sraz. Dolany jsou zavrene a v te kose by jsme dlouho nevydrzeli stat nekde venku. Tak to nechame az bude lepe, treba jarni sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 7. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2012 Souhlas šéfe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Nechci nejak hanit cas ale nemel by se pomalu domlouvat Hranicky sraz jako tomu bylo pred rokem? Ja uz se teda hlasim jako prvni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Taky mě to napadlo že bych to tu obnovil.. ale spíš bych to nechal až budem moct nasadit liťáky ať tam nejedem z plecháčema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=bre@dy= Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Copak vy nemate zimni liťáky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Tak někteří nejsou tak "rozežraní" aby si v zimě jezdili s liťáky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 14. Březen 2013 Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 Ja ted investoval do volantu takze kola jsou na poslednim miste Mam ted Fabia 2 RS volant a pak chcu difuser s koncovkou,pak kola,zatim leni Al 15 antares musis stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Taky bych dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Březen 2013 Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Taky rád dojedu když mi to umožní čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.