Royce Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 ono i těch 18 už bude plná hospoda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Krtku,stou vysačkou asi nepochodiš dobře.Abych měl na sobě nějakou jmenovku,tak to si můžu dát ještě šprcku na hlavu kvuli dešti a vypadam hned jak nějaký č*rák.Můj ksicht a auto poznáte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 tak jako mě je to vcelku jedno...ale pochybuju,že si každej zapamatuje 30 jmen...a pro mě je teda lepší, abych nemusel volat "hej ty" raději oslovit jmenem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 tak u nas vylizá sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 V Hranicích je prozatím slunečno... Doufejme že to vydrží až do večera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 zatim to vypada pekne no u nas taky sviti ,prave ma odpoledne cosi prijit ale me to neva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Jaj slunko, to abych sel na mycku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) Jaj slunko, to abych sel na mycku Umyl jsem to předevčírem a ten den přes noc zapršelo a je to zase s tím pískem... Tak to umyju znovu ať nedělám ostudu. Snad to počasí vydrží. . Editováno: 7. Duben 2012, autor: Jakub Nabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 No já si přivstal a jdu to teď trochu umýt, ať tam nejsem za prase ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 taky jedu na mycku ,kluci jak se to bude resit s spztkama?Zakryjeme to pri foceni necim?Nebo mate nekdo neco nato? Diky za navrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Pitrsman , s tim si nedelej starosti, kdo hodi fotky na forum, vymaže značky, tak se to běžně dělá. No asi též umyju, neumýval jsem cca rok, asi si to dovedete představit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Bruno prave s tim si starost delam ,vidis jak dopadl Piskot ,aby pak nejakej nouma se zapomel a nekoho to pak muze poskodit ,tim nechci nikoho nejak shazovat,to ne ale stat se muze lecos ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Pitrs neřeš zas něco co je dávno vyřešeny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Tady taky svítí oskar,tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 všude svítí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majklos003 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 zábřeh hlásí slunečno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 počasí je velmi dobré...za chvíli razím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Kurde....už mám hlad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Sraz super, počasko vyšlo. Krtkovi zdar!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libodi Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Sraz super, počasko vyšlo. Krtkovi zdar!!! Musím jen souhlasit vše vyšlo na jedna těším se na fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MGTka Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 ano bylo fajn, moje auto tam bylo prase roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libodi Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 tvoje bylo dnes mé bude zítra až začne pršet,každopádně nešlo o to kdo měl čisté nebo špinavé auto ale o účast a ta byla perfekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) Peknej sraz ,nejlepsi pro me ze jsem zjistil ,ze mam dojezdy oken Chlapi me by zajimalo kdo byl ten borec na te motorce jak si to tam vsecko fotil Editováno: 7. Duben 2012, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Peknej srazik i celkem dost lidicek, jen jsem musel frcet no Jo ten ..... no jsem zvedav, jestli zitra najdu auto. Nejak moc to moje fotil :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 (editace) Vážení, děkuji za vaši účast...a troufám si říct, že tímto letošním 1. srazem jsme pokořili hranický rekord z parkoviště u philipsu, kde se tehda sešlo kolem 30 kousků... věřím, že další takový sraz bude ještě ve větším počtu...Omlouvám se těm se kterými jsem si nestihl popovídat nebo je pozdravit atd..holt vás tam bylo moc a jsem rád zde jsou moje fotky (bez videa) co jsem stihl nafotit než mi klekl foťák http://dataport.cz/f...srazHranice.zip http://www.ulozto.cz/xbkjdNs/2012-04-07-sraz-hranice-zip PS. Verča (moje přítulkyně) se ptá jestli chutnaly koláčky Editováno: 7. Duben 2012, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.