Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Hoblik prijede urcite kdyz bude dobre pocasi :)a kdyz bude dobra sprintovaci draha bude jenom lip, provetram nove kone co budou pod kapotou, zatim jsou vsak jeste v inkubatoru .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Super a kdo další přijede????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Srazík koukám parádní.. já jsem si ještě pěkně poležel a na všecky jsem myslel :-) (žádné prasárny v tom prosím nehledejte ) O to víc mě štve, že jsem nejel, moje Fábinka by nám aspoň zlepšila poměr F:O : tak snad ten příští sraz už dorazím.. bruno ne že zničíš cedulku s mým jménem ještě bude potřeba :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 pánové a slečno... tentokráte nedorazím, pro tento rok je se srazováním konec, za chvíli rodím a těžko bych vysvětloval manželce že nemůžu být u porodu protože je někde sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 ty rodíš?...to je od tebe pěkný, že to nenecháváš na manželce....si aspon oddychne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 pomalu a jistě se nám to tu rozrůstá, super!!! Kdo další prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Kdo se ujme sepisováním seznamu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 že by ta nejhezčí z nás? Jestli ne, tak se toho ujmu, ale až večer, teď píšu z mobilu a to je celkem pakárna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 pánové a slečno... tentokráte nedorazím, pro tento rok je se srazováním konec, za chvíli rodím a těžko bych vysvětloval manželce že nemůžu být u porodu protože je někde sraz No Zdendoooooo... A ja myslel ze to bricho mas z jidla.A Ty nam zatim budes rodit??? Zvladnes to sam nebo Te bude manzelka v porodnici drzet za ruku? :smich: Uz by jsi mel pomali provadet nejake to cviceni at se moc netrapis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 že by ta nejhezčí z nás? Jestli ne, tak se toho ujmu, ale až večer, teď píšu z mobilu a to je celkem pakárna... Ze by teda zase ja???? Ale prdlajs mel by si to vzit na starost zase nekdo domaci u koho se to kona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 no klidně to můžeme udělat ve Fm, jen nevím kde tu... Mohli bychom tu dat i motokary. Jen opravdu nevím o žádném velkém parkovišti či ploše, kde by se daly dělat třeba ty sprinty a tak... Jediné parkoviště pred tescem, ale bez sprintu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Nekdo tu psal o nejakych Kunovicich, nebo jak se to jmenovalo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) eee to byl nějakej "flugcojg plaz" někde u Prostějova...Kunovice máš u UH Editováno: 29. Září 2009, autor: Krtek6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 eee to bylo někde u Prostějova...Kunovice máš u UH Kunovice jsou u UH, ale pak jsou ještě jedny, nejsem si jistá kde přesně ale je to docela blízko Hranic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 už vím, ty druhé Kunovice jsou okres Vsetín cca 16 km od Hranic, podle mě jsou myšleny tyhle Kunovice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 JJ...tady by to šlo.....míst je tu hodně...jen musím pořešit aby nás pustili aj na dráhu.....jinak sraz sa tu da udělat všude....jen ta dráha mě štve...ale snad vyjde.......ve čtvrtek mam dostaveníčko s nějakým pantátou co tam organizuje lety....sned bude volna dráha http://www.mapy.cz/#mm=FP@x=140119040@y=132298240@z=12 aj svůj barak tam vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 už vím, ty druhé Kunovice jsou okres Vsetín cca 16 km od Hranic, podle mě jsou myšleny tyhle Kunovice... neneee...kunovice u UH.Hradiště....... tak 80 km....od hranic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Aha, no já nevím, mně to nepřijde jako moc dobré místo, protože to tam mají všichni daleko. Olomoučáci to mají daleko, Hraničáci a Ostraváci ani nemluvím. Ale je to jen můj názor... Měl by se vymyslet nějaký optimální střed... stejnak ty Hranice jsou na to nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Tak to je na vás..... ja osobně to mám asi 500m :p navhrl sem to hlavně kvůli té dráze......má to status mezinárovního letiště kde přistává všechno od čmeláka až po B747 nebo Hercules... da se to tam hoooooooooooooodně rozjed a pak klidně brzdit.....dlouhé je to dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) http://www.lkku.cz/aeroklub.php?page=aeroklub/letiste 2000m dlouhéééééééééééééé 30m širokéééééé Editováno: 29. Září 2009, autor: VSemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 http://www.tuningmorava.cz/nase_srazy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 ja jsem taky toho názoru, že už je to daleko.. nehledě na to, že už to není Oumolóckej kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VSemi Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Aspoň poznáš náš krásny kraj..... zas tak daleko to neni...když sme jeli do hranic tak rano sme to dali za necelych 50 minutek..... dom to bylo horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) Dělala jsem malý průzkum na mapě a hledala jsem optimální střed (hlavně pro Ostravu a Olomouc) A našla jsem Nový Jičín........... Je tady někdo z Nového Jičína nebo někdo kdo by to tam znal? Olomouc - NJ 59 km Ostrava - NJ 51 km Frýdek-Místek - NJ 33 km Hranice - NJ 22 km Co myslíte? Kdyby to tam někdo znal, tak by to nemuselo být špatné... Editováno: 29. Září 2009, autor: Mmisari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 http://www.lkku.cz/aeroklub.php?page=aeroklub/letiste 2000m dlouhéééééééééééééé 30m širokéééééé To je pekne mistecko...Myslis ze by nas tam ale nekdo pustil? Me to je celkem jedno, tech par km mi rozpocet zase jako nenaboura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.