Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 proto mám fabii a ještě v combi z venku vypadá jako 1,2 až na ta kola teda:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 tak co ty Nošovice - Hyundai? :-D Tam se nás vleze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 abych řekl pravdu nevím jak to tam vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ludan : Vsak ja sem mel na Fabii vzadu napis HTP :-)na octavce sem chvili vozil SDI....ale pak sem to sundal tomu uz fakt nikdo neveril :)vsak jak bude auti ready dam ti vedet, bud se nekde sejdem na pokec, klidne na prehrade u tebe nebo nekde :)a kdyby nebyl cas tak na nejakem sraze ktery snad vyjde na letisti .)tak zatim ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 a to máš za barákem... :-) mohl bych to v pátek nafotit... dřív se tam nedostanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 super, budu se těšit, určitě něco vymyslíme, zatím ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 no já vím, že mám, ale ještě jsem tam nebyl, přiznám se Pokud tam budeš mít cestu, tak určitě nafoť, třeba to uděláme tady někde Můžeme domluvit pak i motokáry tady za tescem, pokud by byl zájem. Projíždka, motokáry, výlet někam do hor, cokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 jaké jsou ceny u těch motokár?? by to byla dobrá náhrada rozjezdů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 myslím okolo 140 ale kdyby bylo více jízd, dá se pořídit permice a bylo by to levnější, záleží opravdu na domluvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 je tu nějak mrtvo na můj vkus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 i na můj vkus... no jsem zvědavá, jestli vůbec nějaký sraz bude, protože lidí je zatím málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 tadaaaaaaaaaaaaaaa jaktože je tu mrkvo? kdo umřel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 komunita :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Bruno: dnes mi přišel ten KW podvozek!!! tak že hleďte vypotit nějaký kloudný místo na sraz, ať tam můžu to nový KW otestovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Zajda Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 no jo no, to máte tím, že jste se málem ještě z jednoho srazu ani nevrátili a už chcete srazovat znova to chce nechat uležet, jako olomoucký syrečky, ať to pěkně smrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 ale chceme to co nejdříve kvůli počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Bruno:dnes mi přišel ten KW podvozek!!! tak že hleďte vypotit nějaký kloudný místo na sraz, ať tam můžu to nový KW otestovat! No ja jen cekam jak to dopadne na tech valachach s tim letistem...Tam by jsi se moh vyradit. No a tak uz jsi na tom zacal i makat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Taky jsem zvědavý, jestli to tam klapne či nikoliv. Budu doufat, že anooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Takže pokud dobře počítám, je nás zatím 9 Bruno128 Mmisari Krtek6 Luďan Hoblik Royce VSemi Vanek86 funes30 Kdo další prosím??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 koukám, že se tu hemžíme dokola pořád Ti stejní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 jojo, taky jsem si všimla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 no tak si tu aspoň pokecáme teda, nee? Co jste kdo měl k oběduuu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 párek a rohlik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 já dneska nic moc..... ale zítra budu mít rybu - pangacius, takže se těším, mňam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 já dneska měl jen pana Mc Donalda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.