Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 super, další Zatím stůl asi objednávat nebudu, je nás málo, nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 (editace) cas leti jak voda, hlaste se dalsi...bude potreba zamluvit mista podle poctu osob. Dr. Zoidberg bruno128 Ludan Milan II. X. luky Vanek Krtek AMartyn Hoblik Editováno: 8. Listopad 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 mám hlad už teeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Ja taky...a uz mam natrenovano. zase o 3 kg vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 ani nemluv, taky pořád "ROSTU" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Už se to blíží :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 8. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2009 Přijdte, pokecáme!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Ja taky...a uz mam natrenovano. zase o 3 kg vic. 3kg navíc...Octavia sport o 3mm dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 9. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2009 Kdyz to tak pujde dal, nebudu muset snizovat za tezky prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Kolik by jelo aut směrem od F-M? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Asi já a Hoblík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Dneska jsem byl opět v naší hospůdce a rezervoval jsem nám na něděli 12 míst zatím, takže se prosím hlaste další co nejdříve, at sedíme u jednoho stolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Super, rezervace je výborný nápad. Nerad bych tam pak stepoval a čekal, kdo se zvedne od stolu. Tak že Luďanovi patří můj dík, že se o to stará. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 on to dělá z hladu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Vzal by mě případně někdo do auta? O:-) Moje fábulka má hlad a nemám pro ni papu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 záleží jestli s námi pojede i kluk, pokud ne, tak místo mám volné, je nemocný, budu to vědět až v sobotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Takze jedu jenom ja, zenuska ma skoleni v Brne v sobotu .)takze jedu sam .....mista je v aute dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 sraz je ale v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 Ale kurna ......... :)tak to je muj prehmat nevim proc sem si myslel celou dobu ze je v sobotu.......hehe tak to budeme dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 no proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Pánové a dámo, vzhledem ke skutečnosti, jenž se mi stala v těchto dnech, nebudu se rozepisovat více viz. moje téma, jsem nucen nezůčastnit se papání v Dolanech, jelikož mé přemistovadlo je nepojízdné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 To je škoda Krtku, mrzí mě to... Vem auto od rodičů a přijeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Pojede s námi ještě jeden kámoš se civicem v naftě, tak doufám, že mu pan Hoblík ukáže záda, jinak s ním nevydržím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Ludan : ty mi zas delas reklamu pritom to auto je hlavne na komfort a pohodu a ne na nejake sileni s japonskym blaznem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 To jsem viděl, jak jsi dneska odjížděl z pumpy z Bohumína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.