Hoblik Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Ja uz sem pak mazal :)auticko se musi aspon jednou za den protahnout. tak doufam ze sem nikoho nenastval ze jsem se trhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 :-D To jo, autíčko se musí protáhnout, ať si zvyká, každopádně Fabka zase trochu ožila :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 z toho si nic nedělej, já Hoblíka naposledy zahlídl na dálnici, jak mě předjíždí a pak už nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 :-)ta spotreba 5.9 se mi nelibila tak sem s tim musel neco udelat....porad se auto couralo v posledni dobe, a takova sucha cesta ...no proste sem se neudrzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Myslím, že sraz se vyvedl Je třeba udělat další :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 já zpátky zase za 5,4 Doktore díky za zamykání, je to supr věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Ja 7.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 no na to jak jsi jel to myslím je slušný, já jel pak pořád 140 a nic, akorát jsem opět bez vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 no ušlo ti toho moc....prohrál jsem...ale bruno se vytáhl Prohrál ??? ste zas závodili ??? porušovali pravidla silničního provozu....ale jen trošku,že :-) ja bych vás stejně jen brzdil .-( ale pak hodte nějaký fotky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Ja bez nafty :)200 tacho do Belotina, pak uz 120 na tempomat, uz byla tma a moje oci se s tim nejak neumeji poprat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 ÄMartyn: Nee, prohrál sázku, nějak nemohl spapat tu malou porci co má před sebou na talíři Já vyfotil jenom tu jednu fotku ale Bruno myslím fotil víc, teda doufám, jen ještě jel na dezert, měl velký hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Bylo to dobré dneska :palec2: a jídlo taky, ale už nikdy si nedám ty pikantní nudličky, protože to bylo max. ostré :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Nazdarek kluci, tak uz jsem zrovna dofrcel taky domu. Neco malo jsem jeste popapal u rodicu a hned je lepe. Taky jsem moc nefotil, jen jednu fotku a tez se moc nepovedla. jinak mi udelal Dr. Zoidberg radost stim zamikanim, je to supr a diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 můj řízek byl dobrý, jen maličko větší než všude jinde Hranolky jsem rozhazoval všude okolo, ale stejně mi jich ještě hooodně zůstalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Když přinesli jádlo, ylo mi jasné, proč je tolik hranolek na zemi :-D Jinak jsem rád, že vám udělala radost prkotina :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 jo, udělala, je to příjemné Jídlo bylo super Bruno nechápu kam to dáváš, já snědl jen polovinu, hranolky všude okolo, Alena se za mě prý styděla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Tak ze ji vzkazuju, ze se nemusi za Tebe stydet, je to normalni. Nebyl jsi v nejakem drahem Alkronu ale v hospode a tam se na to tak nehledi. Navic nejsme zadna noblesni seslos ale skodahome... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 (editace) a bylo fajn...nebo snad ne? Editováno: 15. Listopad 2009, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Když přinesli jádlo, ylo mi jasné, proč je tolik hranolek na zemi :-D Jinak jsem rád, že vám udělala radost prkotina :-D No jak se to behem jizdy zamkne, musim si na to jeste zvyknout, moja se lekala co se deje. No vzit tak stoparku a jak se ji zamknou dvere, asi by se mi tam po...strachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Vidím, že jste se měli fajn, doufám, že příště mi to výjde a hlavně bude to blíž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 děkuji za podporu, s radostí vyřídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Neni problem , najdi hospudku kde se vari podobne porce aby se z toho proste clovek nasytil a prijedeme tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 jo bylo to supr... Příště to uděláme blíže Ostravy, jen musím najít správnou hospodu, taková už asi neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 My jsme byli v pátek z práce tady http://www.virtualtravel.cz/rio-club-v-bohumine.html , bylo super a dali jsme i bowling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Teď mě napadlo, že naproi je akvapark, tak bysme se tam mohli i vyšvachtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.