x.luky Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 A co takhle naplánovat nějakej sraz ke konci tohohle měsíce... to neni špatnej napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 to neni špatnej napad pokud už budu doma z dovolené tak se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 a kdy to tak provedem a kdy ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 18. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zítra na týden odjíždím na dovolenou tak pak klidně.. můžem něco spááchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2009 jééé tady se něco kutí....kdy co jak proč?? mluvte...pokud budu moct určitě se přidám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 tak bude teda něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 2. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2009 tak bude teda něco? tak ja bych něco podniknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alzbetka Vloženo 4. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2009 (editace) tak ja bych něco podniknul Ahoj tak co bude něco ja bych navrhoval čtvrtek šternberk naměstí tak 17 00 co vy na to? ja tam budu a to jsem z chomutova Editováno: 4. Srpen 2009, autor: alzbetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Dohodněte si nějaký solidní termín, rád se za váma stavím. Přijedu kamkoliv a kdykoliv! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Ale nesmí být mokro nebo pršet, že Milane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 (editace) Taky bych se pridal, (taky radeji bez deste a mokra) Editováno: 11. Srpen 2009, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ahoj, taky bych přijel, sice jsem z Opavy, ale nevadí, alespoň poznám nové tváře. Dejte vědět nějaký termín srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 11. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Taky jsem pro ... nějakej návrh termínu.?? a místa.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2009 navrhněte něco...já jsem to organizoval minule a moc se mi to nevyvedlo..proto se distancuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 Ale, tady se to rozjelo!!! A těch starých známých avatarů, co jsem už dlouho neviděl!!! Tá já se taky přidám. Bral bych zase to místečko, jak minule. Budu moct, ale až v září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 jooooooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 24. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Tak co hodíí konečně někdo nějakej termín do Placu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Tak co hodíí konečně někdo nějakej termín do Placu... no datum to nevim ale napadlo mě misto but u globusu nebo u olympie tam jsou velky parkoviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 no datum to nevim ale napadlo mě misto but u globusu nebo u olympie tam jsou velky parkoviště taky rád dorazim...ze šumperka to nemam tak daleko ;-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 26. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 Ok tak dobře plac by byl tak ještě nějak pořešit ten datum a bude to super, 12,13 září nemůžu jsem na veteránech ve šternu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lowtha Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Ok tak dobře plac by byl tak ještě nějak pořešit ten datum a bude to super, 12,13 září nemůžu jsem na veteránech ve šternu.. sice trochu na rychlo...ale co tento víkend??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 sice trochu na rychlo...ale co tento víkend??? toto vikent to je nějak narychlo ale mě by to jako nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 ale napadlo mě datum 6.9 to je nedělě . co vy nato ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 pokud to nebude v době hokeju tak je mi to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr. Zoidberg Vloženo 28. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2009 6.9. to by mohlo klapnout :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.