Dr. Zoidberg Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 26. by to mohlo vyjít, mrknu do služeb :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Tak datum nam vyhovuje mi přijedeme a do Dolan mužeme taky už mam hlad nedavna porce mi dala zabrat ale talíř byl vylizany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 (editace) Tak a zacneme tvorit seznam clenu, kteri prijedou na srazek, 26.6.2010 v 14hod standartní místo v Hranicích. (treba z toho vznikne poradnej sraz) Krtek6+ bruno128 Mmisari Ludan Dr. Zoidberg Pajk85 Royce+ Petr G. libor.kratas+ AMartyn Kdo další????? Editováno: 16. Červen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 u mě tam mužeš připsat i -> ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 Ja to rikal ze se tvoji libil sraz a ze se tesi uz na dalsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 bruno to + mužeě napsat aj u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 u mě tam mužeš připsat i -> ...... Do Dolan se asi pojede taky, to se ji taky doufam bude líbit :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AMartyn Vloženo 13. Červen 2010 Sdílet Vloženo 13. Červen 2010 mě klidně taky...doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 seznam se pomalu plní. Jsem zvědavý kolik lidí se zase na poslední chvíli odhlásí Doufám, že nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Ludo, mas pravdu U nekterych clenu se to uz nekdy da i ocekavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 16. Červen 2010 Sdílet Vloženo 16. Červen 2010 připiš ke mě + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Kua kde jsou všichny ? už je po maturitach bliži se léto přiští sraz u vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 (editace) VIDĚL BYCH TO NĚKDE V CHORVATSKU Takový prodloužený víkend, co Bruno? Editováno: 17. Červen 2010, autor: Luďan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 Mas pravdu, asi se trochu projedeme. Natankujem plnou a muzeme frcet. Kudy pojedeme? přz Madarsko? Prej to vyjde levneji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 no nevím, jel jsem tam jednou a nebylo to nic moc. Bylo to mimo dálnici, samé dědiny okolo. cca o hodinu a půl delší časově... Ale je mi to jedno kudy pojedeme, hlavně když pojedeme Rakouská známka okolo 210kč, Slovinská 390kč a v Chorvatsku do Vodic cca 176 kun jedna cesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 17. Červen 2010 Sdílet Vloženo 17. Červen 2010 (editace) Za ty znamky to zase takova hruza neni.... koukni se sem na ten odkaz. http://cestovani.idnes.cz/specialni-priloha.asp?y=ig_chorvatsko/co-vas-ceka-pri-ceste-do-chorvatska.htm http://cestovani.idnes.cz/za-kolik-letos-do-chorvatska-levnejsi-budou-hotely-i-jidlo-pnb-/ig_chorvatsko.asp?c=A100608_170844_ig_chorvatsko_tom Editováno: 17. Červen 2010, autor: bruno128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Jsem chtel letos jet s kamosem do Chorvatska na poloostrov Peljšat do mestecka Velika Prapratna,ale nevychazi mi to s prachama :-( takze smula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Kdyby se jelo posledni dva tydny v cervenci tak bych o tom zacal uvazovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 Ja bych to taky vic uvital v tom terminu jak pises, nedaji mi ale dovcu. Musim makat jak barevnej, cele leto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmisari Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Náhodný Śkoda sraz aneb takhle se parkuje před našim barákem :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr G. Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Náhodný Śkoda sraz aneb takhle se parkuje před našim barákem :smich: Pěkný,kazí to tam ten citron Btw jak to teda je s tím srazem, to je nás 10 !? zatím, to neni teda žádný ohromující počet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 Sraz se konat bude, jak je uvedeno. je potreba informovat lidi o srazu, malo kdo se na tyto stranky kouka. A ja nemam moc casu abych kazdemu psal extra. Kdo ma chvilku, muze to sirit dale . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 20. Červen 2010 Sdílet Vloženo 20. Červen 2010 ted jsem jel pres jarosak, stal jsem tam hodku a vykladal s kamaradem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďan Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Kaj všici jste, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 24. Červen 2010 Sdílet Vloženo 24. Červen 2010 Zítra se jdu tzv vylít, takže doufám, že budu v sobotu ready. Když nedojedu, tak víte proč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.