Přejít na obsah

DOT

LuckyLuke

Doporučené příspěvky

Ahoj, prosím o radu. Mám OI (viz podpis) dovezenou z německa. Na PP psala všechny hlášky v němčině. Při poslední návštěvě značkového servisu jsem si nechal změnit jazyk na CZ a od té doby se mi hlášky které byly německy pro jistotu nezobrazují vůbec (např. zlobí mi čidlo množství chladicí kapaliny a vždy ráno tam byla hláška "Kühl mittel prüfen" nebo tak nějak a blikalo STOP a červená kontrolka - od změny jazyka pouze bliká kontrolka bez STOP a bez textu). Taktéž mi od změny jazyka stouply hodnoty průměrné spotřeby o cca 1-2 litry na denním i dlouhodobém počítadle (zatím jsem ujel cca 600km od té změny). Udělali to špatně nebo kde by mohla být chyba? Také mi to při převzetí ze servisu při zapnutí klíčku začalo psát "SERVICE 1500" což chápu jako počet km do dosažení servisního intervalu (zřejmě náhoda že jsem zrovna dosáhl určitého počtu km) - ale myslím že česky by to mělo psát "SERVIS" a ne "SERVICE", ne?

Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

samotnou změnou jazyka se zmení jen jazyk - nic víc nic mín

čidlo vody ti podle mě hlásí málo vody v expance - né že bys měl málo ale že máš zaoxidovaný elektrody - pošudly šroubovákem mělo by to bát OK

spotřeba - ukazuje PC jinak nebo je i zmena že na nádrž ujedeš mín ?

servis asi náhoda zvlášt když je to za 1500km to by musel ručně dopsat na 1500 aby ti to tak vyšlo

ad SERVIS vs SERVICE to už je problém na vývoj v Mladé Boleslavy - zkus jim tuto skutečnost zdělit možná sjednají nápravu

Odkaz ke komentáři

Dnes mi to známý napíchnul na VAG a zatím zjistil toto: ve značkovém servise místo změny jazyka vypnuly zobrazování hlášek a bylo prý nastavené jiné kodování budíků. Změnil to a hlášky v češtině jsou ok - spotřebu musím teprve vysledovat zda se změní na původní hodnoty.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...