danikd Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 (editace) Cau panove, budu objednavat nejake origo Osram diody PLCC-2, bile 50-225mcd. Cena bezkonkurencni, oproti tem hroznym cinam v GES/GM za cca 7Kc ... Pri mensim poctu cca 4Kc, pri vetsim cca 3,5Kc ... Byl by zajem? At zbytecne nezasiram bazar. Jinak neni problem cokoli predelat, vychodni cechy. Hezky vecer. Dan Editováno: 29. Březen 2013, autor: danikd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 Panove, diody mam doma, kdo ma zajem, vice v bazaru zde : http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/5136-uni-original-osram-diody-na-podsviceni/ Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Dokazu kvalitni osram diody, neoslnuji, vice v inzeratech, mnoho spokojenych zakazniku ... Kdyz to budete kupovat, nedoporucuji dody ktere maji vice jak 250mcd ... Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Pokud by někdo chtěl změnit barvu podsvitu a netroufnul si na to, tak není problém už jsem toho pár udělal a přemýšlím, že se zbavím zelené u sebe v RSu a nahradím ho červenou ala Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slayer Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 nevi tady někdo o někom kdo tohle dělá a je zokolí ostravy ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Jezdím Praha - Třinec, tak je možnost se dohodnout někdy na víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Chtel bych jen budíky do bílé barvy. Děla to nekdo v Brně popř okolí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Vyměnil jsem ledky zelené za bíle, a pár problemu se ukazalo. 1. svití jak kráva a stlumovaci kolečko na svit nemá vliv, co stím ? 2. podsvit ručiček není skoro vidět 3. asi se mi povedlo zničit ukazovaní vody, když jsem zasazoval ručičku tak v tom křuchlo a neukazuje, dá se to opravit popř vyměnit ? Použil jsem tyto ledky: http://www.gme.cz/led-plcc2-white-1200-120-p960-071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 No, co se tyka PLCC2 LED, tak v bile barve to neni idealni pro pouziti v budicich, jelikoz to ma 1200mCd. Lepsi je pouzit 1206ky, ktery maji nizsi svitivost. S tim souvisi i podsviceni rucicek - ta bila to prebije. S opravou te civky nevim jestli to nejak jde, spis bych to resil vymenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Tak ukazatel vody jsem si opravil sám. A ledky přeletoval za ty 1206ky tak uvidim večír pak hodim foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Vím kdo to dokáže v Kutné Hoře ( Středočeský kraj). Kdyby měl někdo zájem, napište do zpráv :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrs2 Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Netaha to krapet v noci do oci? taky jsem premysel o bilym podsvitu, ale asi bych sel cestou Audi, tj. cerveny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Audi taky dělá bílý podsvícení. Je to parádní, to by se mi líbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Stejne tak Mercedesy. Lze prece nastavit intenzitu podsvitu, takze to tahat oci nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Jako je fakt, že na plno je to už celkem nepříjemné, ale od toho tam máme kolečko podsvitu jak řiká Lucas. Takže stačí dát někam mezi minimem a 1/4 a je to pro oči v poho. Mám to otestované 6 hodin v noci v kuse a nepocítil jsem žádnou únavu nebo, že by mě to obtěžovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Souhlas. Navic vy se zelenym podsvitem to mate na plno? Ja jsem to mival na minimum, ale nevedel jsem, kdy mi sviti svetla (tunel light...). Tak to ted mam na tretinu a jsem spokojeny, protoze zaple podsviceni poznam i ve dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Já mam podsvícení nastavené někde nad minimem, cca 1/4 až 1/3, a to, že mi svítí světla, poznám snadno podle kontrolky mezi teploměrem a palivoměrem, podle podsvícení ovladačů bych to nepoznal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maba Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Já mám podsvícení nastavené pořád na plno a nijak mi to neobtěžuje. Je to tak už asi udělané aby to ani na plno neobtěžovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Taky sem to míval na plno, ale po pár delších nočních jízdách jsem to ztlumil, svítilo to moc a vadilo mi to. Ale tohle otázkou názoru, od toho tam to kolečko je, aby si to každej přizpůsobil podle sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 ..že mi svítí světla, poznám snadno podle kontrolky mezi teploměrem a palivoměrem, podle podsvícení ovladačů bych to nepoznal.. Mne tato kontrolka sviti porad. Mam nakodovane denni sviceni pres mlhovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 To je zajímavý, jednu dobu jsem taky jezdil na denní svícení přes mlhovky a nejsem si stoprocentně jistej, ale myslim, že mi ta kontrolka nesvítila.. Budu to muset vyzkoušet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Zkus a uvidis. Pak dej vedet. Byl bych radsi, kdyby nesvitila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal236 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Mě taky svítí pánové.(Denní svícení mlhovky na předface) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Asi to jinak ani nejde. To ze je to nakodovane na mlhovky je jedno. I to, jestli je tam Skandinavie nebo Amerika. Pokud proste sviti nejaka svetla, tak sviti i kontrolka. U FL uz to logicky bude asi jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 (editace) Ale jde. Pamatoval jsem si to dobře. Teď jsem byl v autě, nakódoval denní svícení přes mlhovky a na přístrojovce se nic nezměnilo, mlhovky svítí a kontrolka tlumených zhasnutá.. Jedná se taky o předfacelift. Editováno: 22. Duben 2014, autor: Sharky487 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.