Dr.Zoidberg Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Aha, ja shanim kola rsw, ale vyrobce nedava typovy list pro CR, takze nevim jak bych to do TP zapsal, mam tam 17 et 54 7,5 zapsany (origo rs kola) a misto nich budou na aute 17 et 42 7,5 prijde mi to minimalni rozdil. Ale nerad bych se pak nekde vyboural a poslouchal pojistovnu jak mi nic neda, ze nemam kola zapsany v TP... (byt jde o par mm). Jde to nejak cele obejit? Kdyz jsem mel bmw tak jsem si tam nechal dopsat kola dotz mugello (taky na ne nebyl typovy list), ale bylo to pres znamyho znamyho, kterej sehnal papir od bmw, ze tam ta kola jdou:) Lze toto nekde sehnat i od skoda-auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukys Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Já jsem tam dal RSW 331, 7,5x17 ET35, s pneu Continental 205x55 a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 naozaj pneu 205/55 na 17"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 (editace) Chtel bych se zeptat mistnich znalcu jestli netusi jak se jmenujou tyto 17" kola Diky Edit: TAK UZ TO VIM ... Editováno: 6. Květen 2011, autor: OctaviaLUB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 Len pre istotu - su to Annapurny z Yetiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctaviaLUB Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 Tak tak :-) Dekuji za potvrzeni. Jen me zmatlo, ze edice Yeti Champion ma vnitrky cerne a jen paprsky "lestene"... teda alespon ty co jsem videl ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Květen 2011 Sdílet Vloženo 10. Květen 2011 ano, ta edicia ich ma, ale nie je to nic extra, daju sa bezne kupit ako priplatkova vybava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 (editace) Dnes som videl, podla mna uz trochu nebezpecnu kombinaciu - 225/45 R17 na disku so "sirkou" LEN 6" Ta guma bola v bocnici poriadne prehnuta, aj ked na foto to mozno az tak dobre nevidno Editováno: 11. Květen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 To je humus. Zlaté moje 15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Zoidberg Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 ma nekdo 8J ET35 17ky ? nevim jestli mi to pujde na octII rs kombi.. na tenhle rozmer uz treba na elekrony.cz pisou "upravy blatniku" coz me vcelku sere,pac moje 15 let stary bawo sneslo sirsi kola:D este se rozhoduju mezi jednema a ty jsou 8J ET48 17tky, zas nechci aby to bylo moc zalezly, nevi nekdo idealni rozmer, aby to bylo tesne s lemem blatniku a neskrtalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2011 to druhe je idealny rozmer - a dokonca to ani nerozhodi geometriu ako ET 35... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Čaute, tak sem si udělal radost a koupil na O2 FL 17 litáky Pegasusy už s pneumatikama z bazaru. Čekal jsem že budou hlučnější než origo 15ctky, ale pocit jako když sedim v letadle zrovna ne. Pneu jsou značky Nankag 225/45 :-D....vím, že to je sračka, ale můžete mi doporučit nějaké gumy co nebudou hučet. Nebo jake dává nebo dávala škodovka origo na Pegasusy? Popřípadě proč je to tak hlučné. Moc dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Skodovka dava(la) Bridgestone Potenza RE 050A - a ver tomu, ze tie Nankang su tichsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Já mám teď z výroby (MR2010) Dunlopy, na minulém autě jsem měl z výroby taky Bridgestony. Jedny z nejlepších pneu (i komfortem) by teď měly být P7 Cinturanto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 to Cjoctavian: To snad ne..nechtěl bych mit potom obute ty bridgestony..to už hučí jak stíhačka při staru ne? :-) Díky za info...Doufám jen že to je špatnejma pneumatikama, páč jestli koupím nový a bude to hučet pořád, tak mi asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Chlapy mám strašnou prosbu. Vůbec nerozumím kolům co se týká použití, ale mám možnost koupit ráfek s gumou 8J x 17 H2 ET 20 235/45 R17 a vůbec nevím jestli to dostanu na svou standardní O2, bez toho abych musel na cokoliv sáhnout (jen je nasadil a jezdil). Půjdou tam?????? Mockrát děkuji za pomoc. :help: :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa2000 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Mohu potvrdit, že na O2 L&K byly z výroby Bridgestone Potenza (letní), protože jsem ale auto dostal v zimě, přezuli mi to na Micheliny a celou dobu jsem si myslel, že i na zimní gumy jsou docela hlučné. Do té doby, než jsem přezul na ty Bridgestone... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Tak po prostudování tohoto topiku jsem zjistil,že ty kola s ET 20 nemohu použít. Jestli jsem to správně pochopil tak v rozměru 8Jx17 mohu použít nejnižší ET 35. Doufám že to tak je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 (editace) ET20 je skoro 3,5cm rozdílu proti origo ráfkům, to by zvlášť vepředu bylo úplně ven z blatníků... Doufám jen že to je špatnejma pneumatikama, páč jestli koupím nový a bude to hučet pořád, tak mi asi Bohužel okta je na 225 kolech prostě hlučnější, i když zimáky v +10°C hučí zas víc než ty letní 17"... Editováno: 7. Září 2011, autor: virtual Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 čau,chlapi ma ot 2 a chtěl jsem se zeptat jestli mohu dát tyto kola M587 7.5" x17" 5x112 ET 35 a pneu 225/45/17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Mozes, skrtat to nebude...Ale to nizke ET ti rozsteluje geometriu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Zkusim dojezdit tyto nankangy a pak zkusim ty Pirelli P7. Ale nechával jsem si dnes převážit kola a hluk mírně ustoupil... Každopádně dík za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 jake ET maji origo alu kola 17 a 16 palcu od skody pro OII face? a sirka rafku je jaka na nich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 6,5x16" ET50 a 7x17" ET54. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 vdaka, tak popozeram po nejakych peknych novych Audi 17kach kolach s tymito rozmerami, co doporucujete? nieco z A4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.