Lukas_TDI Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 koukám že vám nádrž docela vydrží ta moje holka se nestydí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 21. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 koukám že vám nádrž docela vydrží ta moje holka se nestydí Ještě kdybys tak hodil kolik kilometrů si s tou průměrnou spotřebou najel. Rychlost by taky nebyla marná, protože každý umí udělat 99,9 l/100km. Tak se pokus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Ještě kdybys tak hodil kolik kilometrů si s tou průměrnou spotřebou najel. Rychlost by taky nebyla marná, protože každý umí udělat 99,9 l/100km. Tak se pokus. tak mi schválně ukaž na TVÝM palubáku průměrnou spotřebu 99,9l/100km. Chci vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 No, 99.9l zrovna né, ale pokud vypíšeme soutěž "nejvyšší spotřeba", tak bych se hlásil s průměrnou hodnotou 35-40l..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 já měl max tuším 45 ... než vyjedu po ulici 150m dokopce k hl silnici, předtím ještě 10min klape před garaží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 k té foto už to bohužel nedodám (foceno někdy v létě) dnešní ježdění po městě ... prům. rychlost 30km/h a spotřeba 9L jinak celková prům. spotřeba se pohybuje okolo 7.5L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 24. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tak mi schválně ukaž na TVÝM palubáku průměrnou spotřebu 99,9l/100km. Chci vidět Dobře, jak bude čas, tak to nafotím a hodím sem. Samožřejmě tam nebudou kilometry, ale to asi není podstatné? Ja doposud bral, že jo. Ale dá se to udělat. Než oškrábeš okno . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 tak mi schválně ukaž na TVÝM palubáku průměrnou spotřebu 99,9l/100km. Chci vidětDobře, jak bude čas, tak to nafotím a hodím sem. Samožřejmě tam nebudou kilometry, ale to asi není podstatné? Ja doposud bral, že jo. Ale dá se to udělat. Než oškrábeš okno . . . . tak to jsem zvědavej, pač já když stojím tak mi to průměrnou spotřebu neukáže...přeci musím kousek popojet ne?? Je to přeci spotřeba na nějakou vzdálenost...nevím no, jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 pokud to stoji delsi dobu na volnobeh tak to napise 99,9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 já měl max tuším 45 ... než vyjedu po ulici 150m dokopce k hl silnici, předtím ještě 10min klape před garaží... nikdy bych nenechal svoje auto pokud je studene bezet 10 min na volnobeh nastartovat a jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 pokud to stoji delsi dobu na volnobeh tak to napise 99,9 delší doba je kolik?? proč bys jsi ho nenechal stát na volnoběh?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 cca 15minut,a proc?protoze tim trpy motor hur maze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Presne tak, taky sednu a jedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 já jako jak kdy no, 10min jsem přehnal... to je asi extrem, ale nepospíchám, abych hned valil. Myslel jsem si že je pro něj lepší...když si poklape, tak né no, dám na vaše rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Já taky nastartuju a jedu, ale pokud jsou namrzlé okna, nastartuju, oškrábu a pak jedu. Třeba to trvá 3 minutky. Nikdy mi auto neklepalo 10 minut. Dneska dohodím ty fotky 99,9 l/100 km. Samozřejmě, že je to blbost, ale jde to na počítači zobrazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 no, já to blbě napsal... prostě než zavřu garáž apod. 10min ne no. to ti po 3 min naskočí spotřeba 99na sto? jakok máš rv ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Tady je ten extrém. Samozřejmě, že to nikdo nemůže brát jako průměrnou spotřebu po třeba 15 kilometrech. Není to ani po kilometru. Prostě nastartuješ, vyjedeš ze dvora a než třeba zamkneš, zavřeš, oškráběš tak je tam toto. Viděl jsem, že někdo má u svého profilu fotku a má tam taky 99,9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas_TDI Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Koukám že tu začla docela debata, každopádně ta fotka je dělaná v létě!! takže žádné okna neškrábu :-)) (a motor byl i zahřátý)!! Prostě jen mi trochu papá :-/ Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Lukas_TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 no tak to fakt jde no jakeš maš rv? podle budíku 01 + ?? mě to neukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Mám MR 04. Že by starší Octy měly problém ukazovat větší spotřebu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 no nevím, ale když jen stojím tak mi tam spotřeba na sto nenaskočí. Ale to je vedlejší, to přežiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Bych řek. Teď jsem týden jezdil jen po městě a spotřeba trošku povyskočila. Ujel jsem 307 km a spotřeba 5,74l/100km. Trošku víc než bych čekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 a kolik tisícin co by jsi čekal po městě??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Tisíciny neberu. Už to mám zaokrouhlené Jezdím hodně meziměsta, tak jen proto říkám, že je to větší. Jinak ale motory super. Hlavně na tu spotřebu a doufám, že taky životnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 (editace) Neber to zas tak do detailu. Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: buff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.