Publikováno Prosinec 13, 200816 r zdravím, mam Skoda OII combi pri rozjezdu nad 20Km/hod se zamknou všechny dveře to byl pochopil ale pri zastavení se odemknou jen predni a zbytek je zamkly (kuft si nejsem jisty) ale ty zadní se vzdycky zamknou a musím rucne odblokovat tlacitkem coje u rucni brzdy. Nevíte nekdo jak tento bezpectností prvek zrusit nejspise to je nejaka detska pojistka nebo nevim. diky
Prosinec 13, 200816 r Všechny dveře jdou otevřít dojím zatažením za kliku, nebo vytažením klíčku za spínačky či tlačítkem na středovém tunelu. Tak to mám já . Jinak mi to kódovali v servisu jestě před předáním nového auta.
Prosinec 13, 200816 r Autor Všechny dveře jdou otevřít dojím zatažením za kliku, nebo vytažením klíčku za spínačky či tlačítkem na středovém tunelu. Tak to mám já . Jinak mi to kódovali v servisu jestě před předáním nového auta. přiklad jedu a vidím nekoho znameho aže ho vezmu zastavim a jeto zamklé...vypinam motor nehodlam protože budu pokracovat a otevirat dvere taky nebudu protože nikam nepotrebuji jen sem zastavil znamému který potrebuje nastoupit a nemuze dokud nezmacku tlacitko to mi prijde celkem na nic, malé deti nemame ze by vypadavali z auta za jizdy a prinejhorsím bych sito zamkl uz rucne.
Prosinec 13, 200816 r Autor odkodovat Vagem - dlouhé kodování... myslím že od MRO7 už to jde na maxidotu.. mam r.v. 2005/09 a v maxidotu jsem to nenasel
Prosinec 14, 200816 r Autor ok diky za info a ještě jen tak nevite co zato budou asi chtít ve skodovce zatu odblokaci ?
Prosinec 14, 200816 r jsou to 2 minuty na diagnostice..... víc jak 30kč bych jim nedal.. nebo někdo tady z fora blízko tebe kdo má VAG...
Listopad 20, 20159 r Ahojte da sa nejako nakodovat uzamknutie auta pocas rozjazdu?Dakujem za odpovede
Říjen 16, 20186 r Dobrý den. Měl bych takový dotaz. Mám O II FL, k tomu mám dvoje klíče, úplně stejné, originály, ale pokud použiji první, tak se auto během jízdy nezamkne samo, ale pokud použiji klíče druhé, tak se auto po pár sekundách jízdy automaticky zamkne. Chci se zeptat, jestli je to normální. Je možné, že jedny jsou nakódováné na uzamykání během jízdy a druhé ne? Díky za odpovědi.
Říjen 16, 20186 r To jaksi nejde. To už jsem zkoušel. V maxidotu tato možnost není. Možná by pomohlo tovární nastavení, ale do toho se mi moc nechce.
Říjen 27, 20186 r Ahoj, klíče by na automatické odemykání/zamykání neměly mít vliv. Zkontroluj nastavení Maxidotu, posílám fotky jak to vypadá u mě. Mám také dva klíče, a vše funguje.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.