Standis Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Ahoj kluci, nevíte o někom kdo leští lak na autech? mám na něm už dost drobných škrábanců, tak by nebylo od věci, si je nechat hezky rozleštit, aby vypadalo autí jako nový, díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Vím o jednom moc šikovném klukovi v Žatci. Na jaře k němu taky budu dávat auto. Myslím že komplet auto vychází něco mezi 1500 a 2000. Jinak v Praze to myslím dělá Chudej student... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2009 (editace) Super díky moc, kdyby jste třeba věděli o někom,kdo by to třeba dělal v Jižních Čechách, tak taky není problém Editováno: 3. leden 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 To si uděláš i sám ale musiš mit dobrou leštěnku.Taky chci ted kupovat jednu z nejlepších i když je hoodně drahá.Myslím že se jmenuje 3M. Podivej se na odkaz aby sis udělal předběžnou představu co to obnáši: http://rucnimytiplzen.cz/rucni-myti-cenik.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2009 já právě myslel, jestli jí už někdo nemá, kdo by to dělal jako melouch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 sonax-servis.cz porzelack-praha.cz riwax.cz (zavolat si o kontakt) A už je to tu strašně mockrát řešený, zkoušels hledat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 zkoušel,ale nic jsem nenašel, zbytečně bych nezakládal další téma Díky P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 nevíte, kde by leštily světla??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.